Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2017-04-18 15:37:06

Hát csináltam tesztet, de negatív.Igazából szerintem már ha lenne baba már a tesztnek tutira mutatnia kéne valamit de semmi.Így viszont már nem is szedem tovább a progipótlást mert fölöslegesen kitólnám a ciklust,így szerintem már holnapra meg is jön rendesen.
Kira84
2017-04-18 11:24:46

Sziasztok lányok,
Hát ami ma reggeltől van az pecsételő vérzésnek nevezhető valami de nem rendes vérzés.Nem görcsölök,azért a gyógyszert még bevettem,ha holnap is ez lesz csinálok egy tesztet,bár nem hiszem hogy sok értelme lenne..
Kira84
2017-04-17 19:42:47

mistimi
Hát én is,vérzés még nincs,a párom még reménykedik hátha mégis felmenne a hőm vissza.Délután mikor görcsőltem ittam egy magnéziumot és azóta elmúlt,én már nem értem a saját testem sem.
mistimi
2017-04-17 17:53:40

Sajnálom Kira. De az előző hónaphoz képest is már sokat javultál, most tuti volt tüsződ is és meg is repedt. Reméljük a következőre bab is lesz belőle.
Kira84
2017-04-17 13:16:37

Sziasztok lányok,tegnap este óta olyan érzésem van hogy mindjárt megjön,most már nem is reménykedem,szerintem megfog jönni...
mistimi
2017-04-17 12:10:46

Na mizu csajok! Kinek hogy alakul a görbéje??? Én még másfél hétig vàrakozom, egyenlőre a görbém is uncsi...remélrm csak feljebb megy
Eprike
2017-04-16 20:31:50

Sziasztok! Mindenkinek boldog nyuszit! :D

Kira, drukkolok továbbra is, 1-2 nap és kiderül :)

Szaby, örülök, hogy minden rendben :D Nekem a dokik annyit mondtak annó, hogy sokat számít mikor volt a missed ab, és, ha azon az időn túl is ott a babuci akkor nagy valószínűséggel nem lesz gond :) De most tuti minden szuper lesz :D Vigyázz magatokra és ne gondolj rossz dolgokra :D Beszélgess a picurral, hogy nagyon várjátok :) Én minden nap azt tettem fürdés után.

Kata???? Valaki tud valamit Katáról? Kezdek érte nagyon aggódni :(
Szilvia1980
2017-04-16 19:15:42

Tiszta szivbol kivanom, hogy happy end legyen! Es mindenki masnak is:) en miota pozit teszteltem azota is olvaslak titeket :) Sok erot kitartast mindenkinek es NE adja fel senki! Mindenkinek sikerulni fog!
Kira84
2017-04-16 18:35:55

Szilvia1980
Hát nagyon remélem hogy az én is erre gondoltam,ami most nagyon rajtam van az a folyamatos szédülés,mintha a vérnyomásom ugrálna.
Minden esetre szedem tovább a progi pótlást a dokim szerint ha nincs baba a bogyó mellett is megjön,de ha mégsem 26-án megint uh...
Szilvia1980
2017-04-16 18:32:18

sárgatest (corpus luteum)
Hormontermelõ sejtképzõdmény, amely a nõ petefészkében termelõdik a tüszõrepedés után. Ez az elõször piros képzõdmény zsír lerakódása miatt sárgává válik, és elkezd progeszteront termelni. Ha a petesejt nem termékenyül meg, akkor a sárgatest visszafejlõdik, ha azonban terhesség jön létre, a sárgatest megmarad, és az egész terhesség alatt termeli hormonját.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!