Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Rég nem jelentkeztem. Mindenkinek drukkolok aki nemsokára szülni fog illetve nem várt napja jönne.
Global sajnálom nagyon azért is léptem fel mert mi kb együtt ciklusozunk kíváncsian olvastam hol tartasz.Mivel mekem mult hónapba a 31 napra jött meg így csúszott a ciklusom a tiedéhrz képest.Most így állok bár sokat nem adok a hőmérőzésre már csak azért csinálom mert elkezdtem inni az Inofolicot így kiváncsi vagyok van e változás a ciklusomban.
jázmin369
2017-07-21 12:05:06
Én majd ma kezdek ovu tesztelni, délután ellövöm az egyiket. Kiváncsi vagyok. Érdekesek ezek az eredmények. Föleg hogy ovu után is pozitív neked. Ezt majd én is kipróbálom, van itthon mikroszkóp, a párom munkaeszköze. :D hátha használhatom a jó cél érdekében.
Anette1985
2017-07-21 09:06:23
Szia Jázmin! Nekem is hasonló a görbém az ovu előtt... De, nekem nagyon fura, mert két napra is pozitív lett az ovutesztem (én a mikroszkópot használom), úgy, hogy közte egy nap negatív van... Ma felment a hőm, szóval valószínűleg a mai pozitív ovum kamu lehet. Majd meglátjuk :)
Eprike
2017-07-21 07:45:24
Jázmin, az LH teszt maximum 2 napig lehet pozitív akkor is úgy, hogy ha délután pozi lett és még másnap reggel is az. 12 órán át tart az LH csúcs maximum. Így lehetséges a két napos pozi teszt. Ha annál tovább mutat pozit akkor kevésbé érzékeny tesztre kell váltani.
Pl nekem a 25-ös soe lett pozi, csak erősödött majd halványult.
15-ös meg 5 napig is pozit mutatott.
20-as teszt vált be.
Érdemes reggel és délután is csinálni egy tesztet, mivel nem mindig tart 12 órán át így lehet csak délutánra lesz pozi, de egyik reggel se mutat pozit.
Sok sikert :)
jázmin369
2017-07-20 20:49:39
Aki használ LH tesztet annak csak 1 napig pozitív vagy több napig is?
Napok óta 36,5 a hőm. El sem mozdul onnan. Nem is értem. Ilyen még nem volt. :)
jázmin369
2017-07-20 20:47:49
Én is szurkolok mindenkinek és kívánom, hogy minden rendben menjen.
erikasz
2017-07-20 19:59:22
KKay Köszönöm kérdésed .Nagyon jól.:):)
KKay11
2017-07-20 19:31:04
Köszönöm Erika! Próbálok vigyázni.
Te hogy vagy?
erikasz
2017-07-20 17:58:14
KKay11 Vigyázz magatokra gratulálok én is neked .:):)
KKay11
2017-07-20 16:26:37
Eprike, köszönöm szépen! :)
Neked még kitartást, aztán szép és könnyű szülést kívánok! Sok boldogságot a babához és jó egészséget!!! :)
Majd meséld el az élményeket! :)
Global sajnálom nagyon azért is léptem fel mert mi kb együtt ciklusozunk kíváncsian olvastam hol tartasz.Mivel mekem mult hónapba a 31 napra jött meg így csúszott a ciklusom a tiedéhrz képest.Most így állok bár sokat nem adok a hőmérőzésre már csak azért csinálom mert elkezdtem inni az Inofolicot így kiváncsi vagyok van e változás a ciklusomban.