Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erika hát ez egy nagy semmi amit válaszolt, kb. mint akit egyáltalán nem is érdekel. Nyilván kisebb az esély mint 20 évesen, na de ez a válasz..... no comment.
Hgabesz a doki szerint nem lehet vele mit csinálni, fájdalom csillapítót javasolt. De nem szoktam beszedni. Kibírom. Annyira ritkán fáj, hogy nem tudok állni sem, de volt már hogy a tesco közepén le kellett üljek. Nem birom tartani magam. Annyira elgyengül a lábam.
Ma emelkedett a hőm, a teszt már tegnap nega lett, de ma sem görcsölök. Ami még életemben nem fordult elő. :D legalább tudok dolgozni. :)
erikasz
2017-07-25 16:12:00
Nem tudom. Érzékeny lettem...most néztem mindenkinek nagy betűkkel van kiírva ,a téma .
erikasz
2017-07-25 15:52:27
Jázmin A doki szerintem kinevetett! Mikor olvasta, mit írtam.Soha nem láttam hogy kiemelték volna .VÁLTOZÓ KOR 47 ÉVESEN?
erikasz
2017-07-25 15:28:49
Hgabesz jlius 4,5,6,7 mikor meg kelet volna jönnie.
erikasz
2017-07-25 15:24:26
Jázmin vissza írt a doki nézd meg 6. az enyém. De jól meg biztatott ,idős vagyok kicsi az esélyem! Pajzsmirigy tökéletes.Mindenkinek köszönöm a drukkot.:) Hgabesz igyál citrom fű teát csökkenti a görcsöt.De 2,5dl be csak egy csapott teáskanálnyi és korlyolva lassan néha igyál .
Hgabesz
2017-07-25 12:16:26
Bettilovebaby
Mire kaptad az inofolicot? Van vmi komolyabb elteresed vagy csak segitsegkent? En is most kezdtem inni. Bizom benne h segit.
Hgabesz
2017-07-25 12:13:51
Erika, drukkolok! Szerintem a drogirias tesztek is megbizhatoak. Mit fondolsz mikor lehetett ovulacio? Mar jo hosszu a ciklusod.
Azt hittem a rendelokben barmikor fogadnak ha kivarod a rendelesi idot. Nem gondoltam voona hogy ioyen hosszu a varolista.
Nekem eltorott a latmerom, vennem kell ujat. 9.napin vagyok sztem van meg par napom.
Jazmin es a hosszu fajdalommal illetve a fooyadekkal lehet vmit kezdeni?
Eprike
2017-07-25 08:22:20
Erika hajrá!! :)
erikasz
2017-07-25 08:20:24
Holnap veszek tesztet gyógyszertárit és tesztelek !Ugy izgulok! :)Itt a görbém.
Hgabesz a doki szerint nem lehet vele mit csinálni, fájdalom csillapítót javasolt. De nem szoktam beszedni. Kibírom. Annyira ritkán fáj, hogy nem tudok állni sem, de volt már hogy a tesco közepén le kellett üljek. Nem birom tartani magam. Annyira elgyengül a lábam.
Ma emelkedett a hőm, a teszt már tegnap nega lett, de ma sem görcsölök. Ami még életemben nem fordult elő. :D legalább tudok dolgozni. :)