Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2017-07-26 10:03:18

Sziasztok lányok, tanácsra lenne szükségem. Megvettem az első adag méhpempőt,nekem úgy mondták hogy a vérzés elmúltával kezdjem el szedni.De nálam az baj hogy ebben a hónapban a mensi előtt már 8 nappal pecsételtem. Doki megnézett szerinte nincs gond csak felborúlt a hormonom a clostys hónaptól..Szóval 8-nap pecsételés majd nagy nehezen be indúlt bár kevesebb mint szokott leni 4 napig erősebb volt csökkent de még mindig pecsételek.Így is el lehet kezdeni a szedést?
jázmin369
2017-07-26 09:44:50

Idén leszek 30 szeptemberben. Ez lesz az első babánk a férjemmel. :) Most költöztünk nagyobb lakásba, már csak a gyerekszoba üres. :)
erikasz
2017-07-26 09:15:00

Jázmin te hány éves vagy ?Van már gyermeked?
erikasz
2017-07-26 08:54:44

Jázmin a hőd csak innen felfelé menjen,lehet most éppen nem vetted észre lehetett az hajnalban mikor aludtál.Lehet most leszel terhes .Adja az Úr.Nem tudom hogy mi miatt magas a hőm, lehet hőemelkedés 19 én reggel 37.2 vel ébredtem.Szedem az Augmentin DUO-t és Benuront.
jázmin369
2017-07-26 08:26:28

Remélem nem a gyulladás miatt van magasan a hőd. Mert az elvileg magasan tarthatja. :/

Nekem ma sem ment feljebb, 36,7. Bár nem esett vissza az alap értékre, inkább 36,9-37 szokott lenni. De mivel görcsölni sem görcsölök ezért kicsit el vagyok kenődve. Azt érzem nem is repedt meg a tüsző. :(
erikasz
2017-07-26 07:20:48

Jázmin köszönöm hogy egyetértünk .Amikor terhes lettem minden nap együtt voltunk ,adja Isten sikerüljön.Remélem a hőd fejeb ment az enyém tartja 36.5, 36.6 ez már nagyon jó.:)Minden nap járnom kel a fogorvoshoz ,most is megyek és veszek tesztet ,pisit a reggelit eltettem majd írok mi az eredmény.Képzeld arc csont gyulladást kaptam,a tömött fogamtól soha nem fájt.Itt a görbém.
jázmin369
2017-07-25 21:38:39

Erika hát ez a válasz egy nagy semmi amit a doki irt. Sértő is volt, meg ilyen választ bárki tudott volna írni. De ne foglalkozz vele. A baba úgy is akkor jön amikor kell. Hiába várjuk. Mindennek meg van az ideje.

Párommal nagyon szorgosak voltunk. 18.19. 21.22.23. Is. :) tudom nem jobb az esély ha minden nap együtt vagyunk, de ebben nem csak ez játszott szetepet. :P
erikasz
2017-07-25 20:08:21

Visszatérve a doki válaszára ,semmit nem válaszolt.:( csak az értékeim jók),a kérdésre nem is válaszolt .,Miért magas a hőm? Mért ilyen hosszú a lutelárisom.Csak csekély az esélyem.-Vagy keressek fel egy nőgyogyászt.-Sértő volt számomra........azért mert 47.éves vagyok.-Ugye te is igy érezted mikor olvastad?
Bettilovebaby
2017-07-25 20:07:16

Hgabesz: Igen volt inzulin terhelésem az nem lett a legjobb, bár én nem értek hozzá, és a doki mondta hogy kezdjem el inni napi 2 szer, Már más is mondta hogy igyam , de nem mertem elkezdeni, mert nem mindenkinek jó be tud zavarni is tán, és valakinek napi egy is elég.
Te magadtól iszod? Mennyit? Mióta próbálkoztok?
Ui: Az Én lázmerőm is eltört még volt egy higanyos és abban bíztam :(
erikasz
2017-07-25 19:57:21

Jázmin ugye felment az a hő, nem kell idegeskedni,fő a nyugalom .:)Nagyon örülök,de sikerült pároddal együtt lenni?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!