Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gratulalok lanyok! Drukkolok, hogy tendben legyen minden!
Erika, szerintem jok a pm eredmenyeid, de orvos tudna igazan megnondani. Viszont ha babas lettel akkor ugyis nezik ujra. Szoritok! :)
Nekem megjott, a kovetkezo honap itt van pikkpakk :)
KKay11
2017-07-18 09:50:53
Köszönöm szépen Andi! Legyen igazad!! :)
Andi198729
2017-07-17 19:41:36
Kkay, Erikasz, halkan gratulálok nektek! :) A legjobbakat kívánom, és ne aggódjatok, minden rendben lesz most már :) A rossz után már csak jó dolog következhet, és egészséges babáitok fognak születni :)
KKay11
2017-07-17 19:31:45
Erikasz, köszönöm!!! :) megpróbálok nem idegeskedni. Holnap kapok beutalót, aztán vérvétel. Remélem, tényleg minden rendben lesz.
Előfordulhat, hogy később volt az ovulációd. Ovutesztet csináltál?
Drukkolok, hogy baba legyen! Tölts fel képet a tesztről!
erikasz
2017-07-17 17:47:57
Nem gondoljátok ,hogy én akkor fogantam meg, mikor leesett a hőm a lutelárisban, szóval mikor meg kellett volna jönni-e!!!!!!!!!!!Mert most délutáni teszt Romed nagyon halvány pozítiv lett.:):):) De majd nézem 3 nap mulva megint hogy erösödik e!
erikasz
2017-07-17 17:28:00
KKay szoritok nem lesz baj!!!!!!!!!!De ne idegeskedj mert az árt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erikasz
2017-07-17 17:22:05
KKay gratulálok!!!!!!!!!!!!:):)
erikasz
2017-07-17 16:15:42
Globál még megfordulhat az a hő .Én is ugy tudom 9. nap több progeszteron termelődés miatt szokott leesni a hő .Nézd az enyém milyen fura! Itt a görbém
global
2017-07-17 11:43:56
Köszönöm!Kíváncsi leszek mi lesz holnap!De gondolom megjön majd,pár napon belül!
jázmin369
2017-07-17 11:32:23
Én ezt találtam ami a leesést okozhatja:
A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
Erika, szerintem jok a pm eredmenyeid, de orvos tudna igazan megnondani. Viszont ha babas lettel akkor ugyis nezik ujra. Szoritok! :)
Nekem megjott, a kovetkezo honap itt van pikkpakk :)