Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hgabesz nagyon sokan várnak a nőgyogyászra én priváton nem tudok sajnos. DM-ben vettem azt az olcsó terhességi tesztet mind negatív, de vettem a gyógyszertárban egy Romedet (kazettást), az lett halvány pozitív. Most a hőmet hogy beírtam a rendszer kivette a magas hőt. Itt a görbém:
Eprike
2017-07-19 22:18:55
KKay gratulálok a csíkocskádhoz :)
Csajok senki ne adja fel! Némán néha figyelek és drukkolok mindenkinek :)
DÁgi, igen nekünk sincs már sok hátra, jövőhét szombatra vagyunk kiírva a kis kukacossal ^^ Nektek is sok sikert és könnyű szülést!
Mindenkinek hajrá!
Hgabesz
2017-07-19 20:30:14
Erika, miert olyan keson kell csak menned orvoshoz? Azt hittem kb 6-7 hetesen is raneznek a babara.
Lanyok tudna vki segiteni, hogy lehetett 27 napos ciklusom, ha a 14. Napon eteztem ovus fajdalmat es utana huzta ve a rendszer is az ovut.
Lehet rovidebb lenne a lutealus szakaszom? :/
Igy nem tudom mikor volt ovu.
Andi198729
2017-07-19 20:20:16
Anette, szerintem a 16. ciklusnapon lesz ovud, amikorra behúzta a rendszer előreláthatólag, szerintem ma és holnapután érdemes együtt lennetek ;-)
KKay11
2017-07-19 17:44:42
Sziasztok!
Anett, nekem szinte mindig ilyen a görbém. Most a sikeres hónapban is.
DÁgi, gratulálok, szép és gyors szülést kívánok!! És jó egészséget!
Andi198729
2017-07-19 10:22:46
DÁgi, köszönöm szépen, nektek is a legjobbakat kívánom, kitartást a szüléshez, és nagyon sok örömöt a pici fiúhoz, nemsokára már a karjaitokban tarthatjátok, nekünk még 2 hónap kb, de hamar elszalad :) Várjuk már mi is nagyon :)
Anette, ez előszokott fordulni, hogy egy szinten van a hő, nekem is volt ilyen hőgörbém anno, és hát persze hogy nem tudtam rajta eligazodni, a szeptember végi ciklusomban, és sikeresen elkerültük az ovut. Meg is mutatom, lehet hogy aznap volt ovu, csak épp reggel, vagy hajnalban, és az aznapi éjjeli együttlét már késő volt. Minden szervezet és egyénfüggő, kinek hogyan alakul a hője. Majd kitapasztalod.
erikasz
2017-07-19 10:22:05
Itt a görbém .Szeptemberre 06 .ára kaptam időpontot a nőgyogyásztól. a hőm nagyon felugrott de reggelre az arcom megdagadt.Voltunk a szájsebészeten a tömött fogam begyúladt és az arc csont .Augmentin DUO-t ,ecsetelőt irtak és mennem kel a fogorvoshoz hogy megfúrja.
jázmin369
2017-07-19 08:57:00
global neked jó helyre rakta a pé-t a rendszer? Mert ha igen akkor elég rövid a luteálisod. Vagy neked mindig ilyen rövid?
Anett, nekem épp most ilyen a görbém. harmadik napja mérem ugyan azt a hőt. Megmutatom a görbémet, hogy lásd. :) bár nekem még nincs pém, majd csak vasárnap táján lesz elvileg.
DÁgi79
2017-07-19 08:56:54
Sziasztok Fórumozók!
Először is: Andi198729 kitartást!!! Már nincs sok idő hátra, nagyon jó egészséget és könnyű szülést kívánok Neked, Nektek! Mondjuk ez a meleg elég húzós ilyenkor.
A többieknek: sok-sok sikert, és mielőbbi babásodást, akinek sikerült, annak pedig örömteli, stresszmentes babavárást kívánok!
Hozzánk remélhetőleg másfél héten belül megérkezik az új kis családtag, már nagyon várjuk (kisfiú). Naptár szerint augusztus 1., de soha nem lehet tudni.
Két év hőmérőzés, endometriózis és lombikra jelentkezés közben sikerült a babó, spontán, úgyhogy soha nem szabad feladni csajok!!!!
Eprike is mostanság fog szülni. Sok-sok boldogságot!!!