Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó sokáig volt egyforma a hőd. Jobb ha nem is izgatom magam. :)
Én is írtam neki egyszer, kb 1 hónapja de nem kaptam választ.
Én sajna nem tudom, hogy a változó korban milyen a testhő. Kíváncsi vagyok neked válaszol e majd a doki.
erikasz
2017-07-24 12:50:36
Jázmin nézd csak ? Régi hőgörbém .Mit szólsz hozzá!
erikasz
2017-07-24 10:34:07
Jázmin fő a nyugalom .Majd meg reped az a tüsző .Itt a görbém. Nekem még rosszabb azt sem tudom mikor volt ,és mért negatívok a tesztek ,ha fent a hő ! Lehet nincs is már peteérésem azért nincs meg,változó korban lennék talán? Írtam Dr Tekse Istvánnak ,még nem írt vissza.
jázmin369
2017-07-24 08:49:02
Szerintetek ez normális? Még mindig lent van a hőm, görcsölni sem görcsölök, de az ovu teszt meg 2 napja pozi. Ha ma is pozi lesz nem leszek boldog. :/
Bettilovebaby
2017-07-23 16:40:18
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek gratulálok akinek sikerült. Kitartás. Nekünk is sikerülni fog.
Ez a 7. hő görbés hónapom.
Newsee85 mennyi Inofolicot kell innod? Én is most kezdtem el kb 10 napja napi 2-szer kell innom.
jázmin369
2017-07-23 14:03:25
Kkay akkor tuti attól volt az emelkedés, de nekem csak 2 tizeddel nyomta fel.
Hgabesz igen nekem az ovu utántól kb egy hétig nagyon görcsöl. Azt mondta a dokim két dolog fájhat ilyenkor. Ha csak 1-2 napig fáj max, akkor az maga a repedés miatt van. De ha ilyen sokáig fáj, akkor az azért van mert a petesejt kiszabadulásakor kiömlő folyadék ingerli a hashártyát. Nekem ez az irtózatos görcs mindig hajnalban kezdődik és 5-7 napig tart. Tehát még azt is tudom pontosan mikor szabadul ki a petém. Persze ezzel csak az a baj, hogy akkor megmozdulni sincs erőm, nemhogy másra. :)
Erika akkor valamire nagyon rosszul emlékeztem. Ne haragudj. Amúgy milyen orvos az ilyen aki ilyeneket mond neked? Most komolyan. Oda megy az ember hogy valami biztatót mondjanak , ráadásul egy elég intim helyzetbe kerül és akkor még a reményt is egy perc alatt szétoszlatják benne ilyen beszólásokkal.
erikasz
2017-07-23 13:41:18
KKay11 hogy vagy,hogy érzed magad minden rendben veled?
erikasz
2017-07-23 13:36:39
Jázmin szeptember 06 .án, 11.45 kor kel mennem.De nem is bánom !Mivel 2016 ban is korán mentem 5 hetesen, minden rendben volt és 8 hetes ultrahangon megvolt halva, nem volt szívhang.Én arra gyanakszok mert ugy megvizsgált az orvos fájt utána.-Még azt is mondta idézem .-hány éves?-46 éves?-ez a terhesség el is halhat! Mindenki azt mondta nem szabad hamar menni, mert megpiszkálhat és baj lehet.Lehet Isten igy akarja ne menjek hamar. Hgabesz hol jársz már? Nincs még hőgörbéd? Ugy szeretném látni.
Itt a görbém. Néha fáj a hasam,feszül ,mellem is.Tegnap hirtelen felálltam a székről,ugy begörcsölt a hasam vagy 5 mp ig ,de utána megszűnt
KKay11
2017-07-23 13:14:07
Jázmin az alkohol növeli a hőt. Nekem is volt így. 2 pohár sör után másnap 4 tizeddel volt több mint előtte és utána való nap.
Hgabesz
2017-07-23 12:52:45
Jazmin, neked a tuszorepedes utan szokott fajni a hasad?
Nekem mindig van egy par ora 14-16 napon vmikor es azon gondolkodom lehet nekem sem a repedes faj mar..
Én is írtam neki egyszer, kb 1 hónapja de nem kaptam választ.
Én sajna nem tudom, hogy a változó korban milyen a testhő. Kíváncsi vagyok neked válaszol e majd a doki.