Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm szépen nektek főleg neked Jázmin hogy szurkoltok.:)Arcom szépen lelohadt ,a fogam ez az érdekes nem fájt.Mikor gyökér kezelte az orvos akkor sem.Augusztus 15.én tömi be véglegesen,reggeltől ott voltam de már megint kelet menni röntgenbe.Még most keveredtem haza:( Hajnalban hányingerem volt arra keltem fel,de elmúlt,fáj a fejem minden nap tompán pedig nekem nem szokott ,sok folyásom is van a párom is észre vette ,mellem nem fér a melltartóba.Szerintem a hormonok játéka:) Jázmin jól megemelkedett a hőd.:):) A görcsölés utána is szokott lenni nem pont azon a napon olvastam valahol,nem muszáj akkor együtt lenni utána is lehettek . Én mióta meg vagyok nem tudom mi az hogy ovu fájás, soha nem fájt, nem görcsöltem,csak mensikor,de akkor kiadósan. Orvos járt le injekciózni méh görcsöm volt minden hónapban,az olyan mint a szülés.Nem is éreztem a fájásokat,csak a tolófájást szülésnél.Mondták is hogy othon szültem volna meg mind a hármat,ha nem szolok hogy vérzek, mert belőlem kipottyant a gyerek.Mindenkinek ilyen szülést kívánok:):)
Hgabesz
2017-07-27 14:09:47
Beranita, a d vitamin nekem is alacsony volt. Most tornaztam fel also szintre. Vegre nem minuszos.
Drukkolok. A gorbed szep.
Hgabesz
2017-07-27 14:08:12
Jazmin, szepen felment a hod. Ha az ovu utan emelkedik csak akkor nem lehet h tenyleg a 14.napon volt?
Nem tudom nalunk most mikor varhato ovu. Nagyon lement a hom, ilyen meg nem volt.
Erika, egy hcgt nem akarsz nezetni? Szerintem a tesztnek mar mutatnia kellene valamit. A labor a legbiztosabb. Te sem lennel ketsegek kozott.
jázmin369
2017-07-27 08:21:14
Erika mindannyian szurkolunk neked. Remélem baba van a dologban. Arcüreged-fogad hogy van? Nem fáj?
Hgabesz ez a negyedik próbálkozós hónapunk és mi amikor pozi lett az LH teszt is együtt voltunk meg utána is. Szóval 4 napot egymás után. Nem akartunk két naponta, nehogy lecsúszunk a megfelelő időpontról.
DÁgi gratulálok, sok sok egészséget a kis csöppségnek és neked is. :)
Kira sajna én nem szedtem méhpempőt, de amikor már barnázol vagy csak pecsételsz akkor úgy tudom lehet szedni.
Mára feljebb ment a hőm, a görcs ma érkezett meg. Remélem nem ma volt az ovum. :( mert akkor lehet lemaradtunk róla. :/
Beranita
2017-07-27 08:17:09
Sziasztok!
Ez az első görbém. Már jó pár sikertelen hónap van mögöttünk a férjemmel...
A hónap elején voltunk egy családtervező központban, ott csináltak vérvizsgálatot és kiderült, hogy alacsony a D-vitamin szintem. Elvileg ez lehet probléma a fogantatáskor. És ott ajánlotta a védőnő, hogy vezessek hőgörbét. Azt mondta akkor menjünk vissza, ha már van 3 hónapnyi görbém. Ahj de olyan nehéz várni... valaki volt már hasonló cipőben? Szerintetek milyen a görbém?
Most szedek D-vitamint és igazából csak remélem, hogy ez volt a hiányzó láncszem ahhoz, hogy babánk legyen :)
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánva: Ancsa
erikasz
2017-07-27 07:44:43
Lányok megcsináltam a tesztet negatív ,de bízok benne hogy terhes vagyok és érzem ,hányingerem többször van hőhullám ként jön:)Meg nekem ez lesz az 5.terhességem.Itt a görbém.
erikasz
2017-07-27 07:40:34
DÁgi gratulálok !Meg hatódtam Írásod alapján:)Hét év probálkozás,nem adtad fel .Ez az igazi anyai ösztön gratulálok!:):)
Eprike
2017-07-27 07:33:32
DÁgi, gratulálok a nagyfiúhoz :)
Mi 29-re vagyunk kiírva, de gyanús, hogy nem akar kijönni :( Nagyon szeretném elkerülni a minden napos kórházba járkálást + külön utat a dokihoz, no meg az indítást is... Bízom benne, kijön ő magától :) Ráadásul nagy baba lesz, minél tovább van bent annál nagyobb XD Igazán kijöhetne kint is nőhet :) Elvileg szerdán kell befeküdnöm a kórházba, ha nem születik meg addig.
7évig vártunk rá és még tovább várat :) El fogom fenekelni :D
Mindenkinek szép napot és drukkolok, hogy a kis csoda mindenkinek összejöjjön mihamarabb!
Hgabesz
2017-07-27 07:11:15
Bettilovebaby
Most kezdtem inni en is, nincs meg tapasztalatom. Nogyogyasz javasolta es en is utana neztem olvastam mindent, de ugy voltam vele, hogy egy eselyt meger. Ez a masodik homeros honapunk, de mar par honapja nem teszunk a baba ellen.
A gorbem most mas mint az elozo, furcsan leesett a hom, az ovut meg korainak ereznem, mert 14-16 nap korul szokott lenni. Lehet az inofolictol?
Erika,
Sajnalom, hogy az orvos valasza rosszul esett. Van ismerosom, aki 44 evesen lett tobbszoros anyuka spontan. Ugyis mesz orvoshoz, majd ott mondanak valamit. A gyszertari tesztet megcsinaltad vegul? Lehet csak elkerulte a figyelmemet.
Jazmin ti miota probalkoztok?
Meg egy kerdes. Lanyok ti hany naponta vagytok egyutt ovu korul?
DÁgi79
2017-07-26 14:35:07
Sziasztok lányok!!!
Eprike, mi újság veled? Mi 28-ra voltunk kiírva, csak voltunk, ugyanis 20-án megszületett a mi gyönyörű kisfiúnk, Bese. :)
Andi hogy vagy? Hogy viseled ezeket a frontváltozásokat?
Sok sikert kívánok mindenkinek, mielőbbi babásodásokat!!!! :)