Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Éva lehetett a 11 .napon is.próbálkozás..de ha holnap ugrik egyet akkor a mai sanszos...lh teszt van?
Eva114
2020-03-31 08:43:20
Sziasztok !
Régebben irtam már,gratulálok a babákhoz és a leendő babákhoz !!:)
Én ebbe a ciklusban kicsit tanácstalan vagyok,nem tudom miért nem akar megrtörténni az ovu,eddig mindig éreztem,minden hónapban..most a járvány miatt nem tudok orvoshoz menni,igy ezt a ciklust mérem. Tudnátok segiteni? Két hónapja 28 naposak..előtte 26 napos ciklusok voltak. Egy petevezetékem van ami átjárható,annyira reménykedünk végre ♥
Natus
2020-03-31 08:14:57
Rosie:
A hozzáadott mini adagoló kanállal egyet,de lehet kétszer sem ártana peteérés előtt. A férjem szerint semmi az az adag, sztem ennyi is borzasztó :)
Szép magas a görbe, maradjon is így.
rosie
2020-03-31 06:24:10
Natus....ha nem úgy van hogy elmúlt teljesen aztán újra kezdődött hanem folyamatosan egyre haloványabban akkor csak tisztul ürül a méh ...attól a nyh tud épülni szépen.
Te a méhpempőből mennyit szedsz?
Húúú Milla pár hét és finish...van már izgalom?
Én ma így...meglódultam...talán nem akarom elkiabálni de lassan megszűnnek a peteérés utáni bezuhanásaim:-)
Milla880529
2020-03-30 13:33:25
Zsuzsi, köszönöm a kérdésed, mi jól vagyunk, a helyzet ellenére is. Vigyázunk magunkra! Lassan a 7. hónapot töltjük be, azaz a 3. trimeszterbe lépünk. Mindenki vigyázzon magára :)
Natus
2020-03-30 12:55:07
Sziasztok!
8.napon is minimális barnázás gondolom nem jelenthet jót?
2.hónapja szedek méhpempőt...
zsuzsi09
2020-03-30 09:49:44
sziasztok
nekem ez a hónap is ennyi...
Rosie - még jó hogy elcsípted az ovut ilyen hamar. szerintem az LF miatt most viszonylag rovid ciklusod lesz
Maryanne, Meliko - szuper hírek gratulálok, hihetetlen, hogy elszaladt ez a pár hónap
tobbi kismami mi a helyzet veletek????
rosie
2020-03-30 05:27:33
Lányok!
Ezt a görbét azért érdemes megnézni...DDDDD....tipikus példája amikor egy anovulációs ciklust egy gyengébb menstruáció majd korai peteérés követ.
csak akkor én most 20 napra fogok menstruálni? Az Lh tesztem is azt a napot igazolta amikorra behúzta.....nem volt leugróan pozitív viszont előtte való nap durva volt a tojásfehérje és a tesztelés reggelén határozott ovulációs fájdalom volt...ha volt tüszőrepedés akkor délelőtt volt.
Pici babákhoz gratulálok!
Józsa muti a hődet azért ha nem esik be a cower line alá akkor nincs jelentősége!
Málna27
2020-03-28 17:50:21
Maryanne: Köszönjük, hogy megírtad! Szívből gratulálok a picurhoz, jó egészséget nektek! :)
Jozsa85
2020-03-28 14:57:40
Sziasztok!
A hom a beke segge alatt+taknyos vagyok.Sztem nincs baba.