Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
jázmin369 Hát én is bízok benne, elvileg erősödik az lh tesztem is hát ki tudja,hogy lesz e pé,Kérdés hogy lesz e olyan érett tüszőm ami meg is reped.Ebben a hónapban már magasabb dózisban eszem a méhpempőt,remélem meghozza a sikert,Már az is nagy szó hogy a múlthónapban 30 napra megjött,pedig már 4 hónapja katymasz volt.Remélem minden vissza áll mint régen..
fbara90
2017-08-26 22:53:19
Szia Anitacool! Üdv újra az oldalon, és közöttünk. :)
jázmin369
2017-08-26 22:28:23
Anticool szerintem szép a görbéd. Szurkolok. :) mi az elsö babára gyúrunk. :)
Kira ez a görbe eddig jól néz ki. Remélem most nem olyan lesz mint az előző.
Anitacool
2017-08-26 16:30:16
Sziasztok!
Régi új tag vagyok köztetek, korábban már sikert hozott az oldal az időzítést illetően, a gyümölcse pedig egy csodálatos 14 hónapos kisfiú, aki a legjobb dolog az életünkben! Most bízom egy kistestvérben, lehetőleg hugiban, de igazából mindegy is csak egészséges legyen! Imádni fogjuk, az tuti! :-)
Ez az első ciklusom szülés óta, nem hiányzott, úgyhogy most jó lenne, ha még sokáig nem is lenne. Ami nehezíti, hogy PCOS gyanús vagyok, de nem tudták kimutatni egyértelműen, valamint, hogy volt már egy korai vetélésem ikrekkel.
Ti hanyadik babára vártok?
Mindenkinek nagyon drukkolok!
fbara90
2017-08-26 15:45:24
Én sajnos csak 36.2-t mértem tegnap hajnalban, estére meg is jött. Sosem késett eddig.
Úgyhogy új hónap, új görbe.
Nektek még szorítok! :)
Hogy álltok?
Kira84
2017-08-26 14:00:48
Lányok ez a mai, megint egy kicsit erősebb az lh teszt.. Lassan a finisbe érek remélem..
Jashmine
2017-08-26 12:32:10
Nekem sajna megjott...
Bettilove, szép a görbéd...igencsak biztato :)
Fbara: feled mi a helyzet?
Varom a fejlemenyeket :)
jázmin369
2017-08-26 10:39:27
Kira szurkolok neked. Jó lesz ez a görbe. :)
Beetilove mikor tesztelsz? Mikorra nem várod?
Én napok óta megint nagyon görcsölök. Hihetetlen, hogy ez normális és nem lehet vele mit cdinálni. Jövő hónapban elmegyek egy magán dokihoz. Hátha tud valamit mondani.
Ma egyébként így állok, de mivel megint görcsölök nem fűzök hozzá sok reményt.