Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Bettilove :)
Nekem a luteralis fazis 14 nap szokott lenni.Igy tutti ma kellett volna megjönni...hát..remenykedem nem fog.Eddig soha nem sikerült elkapni pont az ovu előtti estét, de most összejött.Az előtte 2 nap, vagy az ovu napi este sose volt jó.
Semmi egyéb tünetem nincs.
Mellem se fáj ( max csak enyhén duzzadtabbnak érzem) mint máskor.Megjon érzésem reggel volt, azota nem igazán...max par percig.
Bizakodjunk :)
Eprike! Én is gratulálok a picurhoz :) Sok boldogságot :)
Bettilovebaby
2017-08-21 16:47:10
Sziasztok!
Eprike gratulálok a picihez..
Jashmine izgulok veled együtt, Én is ott tartok ahol Te, de tesztelni nem mertem még! Ilyen tartósan magas hőm nem volt még, este nyitott ablaknál eléggé fáztam, talán csak azért ment le a hőm, majd holnap kiderül.
fbara90 neked is szorítok.
Többieknek is kitartás....
Jashmine
2017-08-21 13:54:59
Köszönöm Eprike :)
2 nap mulva csinalok még egy tesztet ha addig nem lesz valtozás.
Eprike
2017-08-21 13:50:07
Jashmine, én azt mondom, ha két nap múlva se jön meg és marad a hőd, akkor tesztelj újra. Gyakoribb, hogy csak nem várt utáni pár napban lesz csak pozitív a teszt. Minden esetre a görbéd szép és bizakodásra ad okot, amíg nem jön meg van remény :) Még amit kipróbálhatsz ovu tesztet lőjj el, ha van még otthon és van kedved szórakozni vele. Nyilván az sem 100%, no meg késhet a hülye időjárástól is :S
Drukkolok, mert nagyon szép görbe :)
Jashmine
2017-08-21 12:37:47
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek...
7.én volt pe., 4-én és 6.-án is sikerült együtt lenni.
Elvileg ma kellett volna megjonnie, de még semmi.
Csinaltam tesztet ma és dpo 12 napon, mindkettő negativ lett.
Viszont erdekes, hogy a hő emelkedett.
Mar 8. dpo-tól megjön érzésem van.Hol gyengébben, hol erősebben.
Ma reggel is volt de most nem erzem már.
Veleményetek? Esetleg tapasztalatok?
Előre is köszönöm!
jázmin369
2017-08-21 12:36:26
Eprike gratulálok neked és sok sok egészséget és nagyon boldog babázást kívánok. :) Tényleg sokat vártál rá, de igen, megérte minden úgy gondolom.
Eprike
2017-08-21 12:10:39
Sziasztok!
Gondoltam megírom a kis történetünket, igyekszem tömören :)
Kicsit több mint 5 év után lettem először terhes egyetlen együttlétből ikrekkel, akik nem maradtak velünk. Ekkor indultam nkei pár vizsgálatnak. Kiderült a pajzsmirigy alulműködés amire kaptam letroxot. 1 év alatt szépen csökkent a TSH szintem, majd nődokihoz mentem és kaptam clostyt, mert a vetélés után nem állt helyre a ciklusom. Sajnos clostyval sem sikerült a baba, hiába a peteérés. Párom is vitaminokat szedett, mert nem volt jó minőségű a spermája. Végül sok sok olvasgatás után és egy jó nődokival való beszélgetés után magánlaborban inzulinrezisztenciát nézettem, majd bejelentkezdtem endokrinológushoz. Ott kiderült, hogy IR-em van, kaptam rá gyógyszert + diéta, és 3. hónapban terhes maradtam, a kontrollra már így érkeztem :)
2017.08.04-én megszületett 7 éve várt kis csodánk, "pici" fiúnk, Alex 4160g 55cm. 12 óra vajúdás után, végül császár lett (zavaros magzatvíz, szívhang leesés, baba magas fekvése illetve nem is nagyon tágultam). Jól vagyunk, bár nekem 2 hét után begyulladt a sebem, most épp gyógyulok. Tejem nem sok.
Sose adjátok fel! Megérte ez a 7 év várakozás is és rengeteg csalódás :) Olvasgatlak titeket és mindenkinek drukkolok továbbra is!
Csatolom a babás görbémet, amin nem nagyon volt ovus leesés, sőt nem is akart felmenni a hőm... 27 volt a progim 21. napon. 27. ciklusnapon teszteltem halvány pozit, 4 nappal nem várt előtt.
fbara90
2017-08-21 11:04:37
Ha nem jön meg továbbra sem, akkor a héten szeretnénk már tesztelni. Ilyenkor már kimutatná,nem? :)
fbara90
2017-08-21 10:57:05
Szia Jázmin! :)
Köszönöm hogy kérdezted, jelenleg így allok:
18-án kellett volna megjönnie.
Kira84
2017-08-21 09:05:35
Üdv mindenkinek,Úgy néz ki most még hogy ez egy jó ciklus lesz
Nekem a luteralis fazis 14 nap szokott lenni.Igy tutti ma kellett volna megjönni...hát..remenykedem nem fog.Eddig soha nem sikerült elkapni pont az ovu előtti estét, de most összejött.Az előtte 2 nap, vagy az ovu napi este sose volt jó.
Semmi egyéb tünetem nincs.
Mellem se fáj ( max csak enyhén duzzadtabbnak érzem) mint máskor.Megjon érzésem reggel volt, azota nem igazán...max par percig.
Bizakodjunk :)
Eprike! Én is gratulálok a picurhoz :) Sok boldogságot :)