Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jashmine köszönöm a bíztatast, kicsit el vagyok kenődve. Igazából egy hét múlva kb már az első rosszullétek is jelentkeznek ha van vmi. Meglátjuk.
Én azért drukkolok neked továbbra is, pláne ha eddig rendszeres volt. Az én görbém is produkált érdekes dolgokat. :D
Jashmine
2017-08-24 12:49:00
Bettilove feléd mi a helyzet?
Jashmine
2017-08-24 12:46:58
Fbara: Sztem szép magas a hőd.Azt olvastam sokaknak késés után 1 héttel mutatja csak a teszt.Várj pár napot és próbáld újra.Míg men esik le a hő, addig van remény! Szoritok érted :) Biztatóan állsz :)
Nekem ma 36,5 -re leesett..biztos, h megfog jönni.Ha lett vna is valami, már biztos nincs.Soha nem késett még eddig.
fbara90
2017-08-24 11:39:48
Hát lányok, ma is negatív lett a teszt. Nem tudom mi van. :(
Így állok:
Kira84
2017-08-24 09:53:58
Na lányok,tényleg sokat számít a nyitott ablak,az éjjel mind zárva volt és fel is ment a hőm,í így az 5-6 napot kivettem mert tuti nem valós a mérés,sokat is voltam fent.Ami most még fura totál felpuffadtam és elkezdett fájni a derekam,mint mikor megakar jönni..
Bettilovebaby
2017-08-23 16:14:07
Sziasztok!
Jázmin369 Igen vissza felment a hőm. szerintem 14 este 15 hajnalara volt ovud, bár 7 hónapig nekem is érdekes volt a hőgörbém, és sosem tudtam h mikor volt és h biztos kellő nagyságú volt a tűszőm, de szerintem nem. Jashmine szerintem nem jó helyre húzta be az ovudat, de remélem holnap felmegy vissza hőd, és akkor lehetséges h azért nem mutatja még ki a teszt.
Kira még bármi lehet a görbédből.
Hgabesz
2017-08-23 14:27:02
Jazmin, Fbara
Nekem mindig nappal van vmikor egy ket oras alhasi szuras gorcsom, azt gondolom az az ovu, mert utana nem faj. Viszont a hom csak ra 1-2 napra megy fel. De olvastam, h a ho nem mindig azonnal emelkedik. Viszont igy nalam kerdeses a hajnali ovu. Mindig nappal faj.
Nekem altalaban nem esik le a ho elotte, es a rendszer szinten a felmenetelnel huzza be az ovut ami sztem nalam nem valos.
Jashmine
2017-08-23 14:24:03
Sziasztok.
Én már most teljesen tanácstalan vagyok.Visszanéztem jó pàr hònapot, és ha 12 napra huzza az ovut 26 napra, 13-nál 27 napra, 14 napnál 28 napra jön meg pontosan.Igy tutti, hogy késésbe van
A hőm nem mindig előtte nap esik le.Van, hogy ciklus 2. napjan.
Most lentebb ment szintén 0,1 fokot.Ilyenkor már elvileg meg kellene jönnie, de mégcsak nem is érzem, hogy szándekába lenne.
Olyan mintha fel lennék fázva és állandóan pisilnem kell.
Ma csináltam tesztet ami szintén negativ.( One step vaterás)
Megosztottam veletek, hátha valaki volt már hasonlóban és van ötlete.
Csatolom a görbémet is.
Fbara, a hőd ha fent van az jó jel :) Drukkolok!