Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Chill
2017-08-28 16:20:45

Pontosan 2 havonta egy esély, de ismerős. Amikor abbahagytam a fogazásgátlót volt 70(!!!) napos ciklusom is, tiszta ideg voltam, orvosról orvosra rohangáltam, hogy baj van, de mind ugyanazt mondta, fogamzásgátló után normális, köszi... :) De soha többé hormonális fogamzásgátlás, bár össze teszem a két kezem csak fél évet váratott magára a terhesség. Viszont akkor nagyon hasonlít a ciklusunk is :D :D
Én is azt vettem észre ha megvan a 3-4 óra akkor ugyanaz a hőm. Nagyon szerencsés vagy a kispasi jó alvó, a kislányom annyira nem, 1 héten maximum 3 néha 4szer aludja végig az éjszakát. De ezt leszámítva igazi ki tündér. Azért az alvás hiányzik :D
Lh tesztet honnan rendeltél/vettél? Én is használtam anno de soha nem lett igazán pozitív, csak amikor áttetetem a tesztelést 10-12 óra közé akkor láttam a csík erősödését, de igazi pozit soha nem produkáltam.
Én premenst szedtem, a második hónapban sikerült, nem tudom, hogy emiatt e, de akkor abban a 2 hónapban gyönyörű görbéim lettek.
Nagyon drukkolok, hogy pozitív legyen a hónapotok :) mi a szeptemberre gyúrunk ezerrel, jó lenne...

Kira84 nem tudom az előzményed és nem is akarok belekotyogni, de nekem soha nem volt teljesen pozitív LH tesztem, illetve korábban teszteltem de. 10 óra körül,(ugye késő du. ajánlják) kevés folyadék fogyasztás után láttam erősödést, pedig volt peteérésem biztosan, illetve egyet értek Anitával még simán ráér :)
Anitacool
2017-08-28 16:04:58

Kira ez egy jó hónap lehet még! Korai, hogy + legyen az LH teszt! Türelem, és bízz benne! :-)
Kira84
2017-08-28 15:47:32

Sziasztok lányok a mai Lh teszt nem erősödött olyan mint a tegnapi,nem akar szép erős csíkom lenni :( A hőm sem ment fel,bizakodó voltam hogy ez a hónap jó lesz de már elment a kedvem tőle..
Anitacool
2017-08-28 15:17:01

Én úgy vettem észre, hogy ha egyben aludtam előtte 3 órát, akkor ugyanaz, mint ha 6 óra is meglett volna, max 1 tizeddel ugrik el. Mindig a valósat írom be, csak megjegyzésben ott van, hogy nem aludtam. Néha a program ilyenkor át is írja automatikusan, ha kiugró érték lenne. Viszont LH tesztelek, mert ugyanezen okokból jobb az előre látni, a hő pedig igazolja. :-) Nagyon javaslom, főleg ha aznap akartok együtt lenni! ;-) Mostanában átalussza megint 8 hetes korától, csak a mozgásfejlődési lépcsők (forgás, kúszás, mászás, felállás, járás) és a fogak zavarnak be néha, de a két kezemet összetehetem, mert nagyon jó gyerek, semmi gondom nincs vele :-) Nekem azelőtt 35 naposak voltak a ciklusaim, a missed ab után 11 hónapig 55(!) naposak. Ez egy gyermekre vágyónak kész kínzás, kb 2 havonta egy esély. De az első "normál" ciklusom babával zárult, most kb 41 napos lenne az első, reménykedem a + kimenetelben, de csak a pozitív ovuteszt előtti este volt lehetőségünk. Végülis egy lánynak még jó is lehet, ha minden más is klappol. :-) Csak azért meséltem el, mert ugye egy "kis zavar" nem zavar! ;-)
Chill
2017-08-28 13:48:54

Lemaradt a fele... :D
Szuper lenne megint egyszerre, mi pont kisfiút szeretnénk szóval figyelnem kell nagyon a peteerest. Ami elég nehéz egy baba mellett mármint a pontos hőmérőzés, sajnos én nem nagyon alszom egyben 6 orat. A kisasszony küzd a fogakkal. Azért beírom a reggel mért hőt, csak akkor nem ha nagyon káosz volt az éjjelunk. Te hogy csinálod? Kispasid jó alvó?
Chill
2017-08-28 13:47:06

Köszönöm szépen Anita! Sikerült, fel is vittem a előző cikluson adatait, csatoltam, hosszabb volt mint szokott. Bár nekem egyébként is hosszabb, ált. 33 napos. No de egy kis zavartól nem riadunk meg
Anitacool
2017-08-28 12:50:22

Jashmine nem lehet, hogy a stresszes életvitel akadályoz a leginkább? Nem tudtok együtt kicsit messzebb költözni Anyukától? A kapcsolat is javulhatna.

Sziaa Chill! Még egyszer gratulálok a lassan 13hónapos leányzóhoz! :-)
Én mikor beléptem, beállítottam, hogy mégsem vagyok terhes, és onnantól engedett rögzíteni! Neked mit ír ki? Drukkolok, hogy ne kelljen sokáig hőt vezetnünk és klassz lenne megint egyszerre babásodni :-)

Chill
2017-08-28 09:49:12

Sziasztok Lányok :)
Anitacool szia :) emlékszem még rád innen a fórumról, én inkább csendes megfigyelő voltam, sokat olvasgattam, erőt merítettem anno. Mi kb egyszerre kaptuk a kis csodánkat, a kislányom most lesz 13 hónapos, mi is szeretnénk neki egy kis tesót, múlt hónapban "vágtunk" bele.
Itt mértem a hőmet, követtem a ciklusomat. Most is szerettem volna de nem tudom, mert nem enged újat kezdeni... segítesz :) Hogy tudtál új görbét indítani?
Köszönöm!

Természetesen hajrá mindenkinek :)
Jashmine
2017-08-28 00:28:11

Bettilove, szívből gratulálok neked :)
Én már kezdek belefáradni. Nem kimondottan vagyunk ráállva a témára, de én nagyon szeretném már.Problémás a kapcsolat is (anyuci kicsi fia) , aztán ahogy tudunk ugy találkozunk.Igy nehézkes mindig jo időben együttlenni, ha csak szökve tud jonni miatta :(
Amire rájöttem az az, hogy nekem az sose jon össze ha peteeres előtt 2 nappal vagy korabban vagyunk együtt.Sőt, az ovu este se jó, ill a másnapja se.Az előtte lévő este talán...de iszonyat nehez eltalálni.
Az ovuteszt meg nem is mindig mutatja. Sokszor csak a hőből látom.
Hát... igy nehezkes.
Lehet az is gáz, hogy 37 eves vok.Talan az is, h o eleg surun iszogat es ez a probléma....nem tudom...Lassan leteszek én erről :(
Az orvos is huzós dolog.Sz... a kórház, nemtörődöm orvosok ( Szabolcs nincs- munkanélküliség)...sok lehetőség nincs. Mikor voltam nőgyógyászaton m egvizsgalt azt mondta minden rendben van.
A pajzsmirigyemet nézettem, ott azt mondtak kicsit tulmüködik de az nem probléma.Nem kell vele foglalkozni.
Bocsi, h hosszu lett...csak ugy kijött már belőlem.

Bettilovebaby
2017-08-27 21:15:14

Köszönöm lányok.
Hgabesz igen a Clostilbegy segített, főleg szerintem, de az Inofolic is kicsit hozzá tett. ( ill. a tüszőrepesztő injekció). Együttesen :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!