Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Chill neked milyen volt a terhes görbéd? Hátha megihletődünk ;-)
Anitacool
2017-08-29 18:58:46
Chill ez volt a terhesgörbém :-)
Sokkal szebb, mint a mostani! De már elkezdtem görcsölgetni, úgyhogy csak idő kérdése és indul a tiszta lap! Nem fűzök a mostanihoz hiú ábrándokat.
Fbara az LH tesztelés szerintem sokat segít! Ő a jövőt mutatja, a görbe meg igazol. Én szeretem!
Kira megnéztem az ovutesztjeidet, egyelőre tényleg negatívak, de szerintem csak korán kezdted el. Folytasd és majd muti egymás után, ha pozitív lesz! :-)
fbara90
2017-08-29 09:27:59
Sziasztok! :)
Annyiótoknál olvastam, hogy LH-teszteltek, hogy kedvet kaptam hozzá, most berendeltem én is egy adagot. Nagyon kíváncsi vagyok. Mostantól én is használni fogom. Remélem hozzásegít majd a sikerhez. :)
Kira84
2017-08-29 08:55:06
Szia jázmin369 Hát majd elválik mi lesz,egyenlőre most még maradok nap 1 tesztelésnél,meg figyelem a hőmet,Ha felmegy a hőm akkor talán van esélyem,de erre még várni kell pár napot mire kiderül..
jázmin369
2017-08-29 00:30:42
Kira szerintem itt egyáltalán nincs veszve semmi. Légy pozitív. És hát még van pár nap, majd erősödik még. Ha sok LH teszted van csinálhatsz napi kettőt is. Egyet délelőtt, egyet este. Nem mindenkinek válik be a délutáni teszt. :) Szorítok mindenkinek. ;)
Chill
2017-08-28 18:35:20
Muti a terhesgörbédet is :) :) nagyon ígéreteinek tűnik ez a hónap, nagyon szorítok!!
Igen szedem, először nem akartam de az 50 napos cikluson miatt úgy gondoltam nem árthat, illetve a múltbeli pozitív tapasztalatom miatt. Én is e vitamint, meg folsavat, meg D-t (a hajam meg eléggé hullik amiatt is.)
Kira84
2017-08-28 17:59:25
Igazad van fel is raktam, 2 képet csináltam, nem tudom melyiken látszik jobban az ucsó a mai..
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=60821191357_1432033130198.jpg
Chill nekem egy évig nem jött meg a fogamzásgátló abbahagyása után. SOHA többé nem szedek be többé hormont! Ha nem muszáj. Tényleg nagyon hasonlóan működünk! :-)
Premenst most is szeded? Én csak E-vitamint szedek meg folsavat.
Nekem LH teszt este 8-10 között vált be. Wishről rendeltem.
Kira képfeltöltés.hu linket be tudsz másolni, ha gondolod próbáld meg!
Itt a görbém, nem sokat változott, azért nem tettem fel mostanában :-)
Kira84
2017-08-28 16:32:15
Anitacool Chilli. . Köszi lányok a biztatást ,igazatok van lehet még korán vártam hogy totál + legyen, erősen látszik a csík csak még nem az igazi szerintem..Próbálok türelmes lenni még van pár napom mire a hőm is mutat valamit. Kár hogy ide nem lehet képet feltenni hogy megmutatnám milyen most a teszt.,aki nálam tapasztaltabb legalább megtudnám vitatni vele az eredményt.
Chill
2017-08-28 16:24:59
Anita megnéztem a görbédet, nagyon szép :) mikorra várod ill. nem várod? Csatolod, hagy drukkoljunk :D