Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2017-08-30 19:48:00

Chill
Egyenlőre még nem erősödött a teszt,de azért még egy pár napig csinálom ,majd kiderül mi lesz..
Anitacool
2017-08-30 19:08:39

Chill én is észreveszem a tojásfehérje nyákot, 3 napig tart, az utolsó napon van ovu. Legalábbis ez az általános.
Az Lh teszt este 8 körül vált be nálam.

Viszont! Jól éreztem, megjött. 11 napos volt a luteális fázis :-( Az még elvileg a határeset, addigra beágyazódna a blasztocita. Na de lenne elég Hcg, hogy ne váljon le a méhnyálkahártya? Azelőtt 15 napos volt. Minden esetre ebből a ciklusból kiderült, hogy van peteérés, nekem már ez is egy jó hír! 23 hónap kihagyás után nem is vártam, hogy elsőre minden flottul menjen. Na de majd most ;-)

Chill
2017-08-30 15:46:35

Fbara akkor ez abszolút jónak mondható, 2 éve amikor elkezdtük tervezni a kisbabánkat én is márciusban hagytam abba a fogamzásgátlót, az első 2 hónapom rendben volt, utána jött az őskáosz....egy több mint 40 napos ciklus, majd egy normálisnak mondható 30 napos utána egy 70 napos (akkor volt végem, először azt hittem babát várok, csak nem mutatja ki a teszt, de sajnos nem. Orvosokhoz rohangáltam, nagyon stresszes voltam, hogy mi ez, miért?? De minden doki azt mondta, hogy ez teljesen normális, akár egy év is eltelhet mire a szervezetem rendbe jön, és rendes ciklusaim lesznek.) Szerencsére a 70 napos után rendbe jött nagyjából, 33 napokra beállt és novemberben meg is fogant a kislányunk. De Anitacool írta pár napja, hogy neki a fogamzásgátló abbahagyása után 1 évig (!!! :O) nem jött meg. Szóval kitartást, a szervezeted jól működik, lehet küzd még egy kicsit de biztosan gyorsan összejön a Picurkátok!!
Egyébként én sem nézem a méhnyakam nekem ez olyan sci.fi :D a tojcsis nyákot (már bocsánat) is akkor szoktam észre venni, ha görcsölget (nem erősen csak érzem, hogy na most mintha valami lenne) a hasam és kicsit jobban megvizsgálom a váladékot. Csak úgy spontán nem tűnne fel. Régen nagyon undinak tartottam most meg örülök, eeezaaaz szabad az út :D :D
fbara90
2017-08-30 14:10:13

Szia Chill! :)
Köszi a bíztatást. :) Eddig ilyen 28-29 naposak voltak a ciklusaim, szinte óramű pontossággal, és 4-5 napos vérzésekkel. Előtte nem barnáztam, de utána 2 napig igen. Márciusban fejeztem be a fogamzásgátlót, de rögtön visszaállt minden a normál kerékvágásba. Azért is lepődtem meg ezen a hosszú cikluson, már kezdtem volna reménykedni. Görcsölni sosem szoktam szerencsére, és lehet hogy ez hülyeség, de mióta Gravidát szedek, nekem nincs tojásfehérje nyákom. Nem tudom van-e összefüggés a kettő között. :D 1x vettem észre 1 napig. Bár állítólag ez sem jelent semmit, van akinek sosem volt még. Elnézést a részletezésért. Méhnyakat meg más egyebet én nem vizsgálok magamnak.
Június óta próbálkozunk a babával. Már nagyon szeretnénk. :)))
Chill
2017-08-30 13:41:31

Sziasztok!

Fbara, köszi a tippet a vateráról is, meg a wish-ről. Tényleg nagyon jó áron vannak. :) Megnéztem az előző havi görbédet, szerintem nagyon szép görbe, bár neked is elég hosszú volt ez a ciklusod. Máskor is ilyen hosszú? (Nekem dettó 33 napos szokott lenni, általában.) Tényleg érdekes, hogy csak 2 napig volt meg...nem is barnáztál előtte/utána?

Egyébként nekem csak egyszer lett pozitív az LH tesztem amikor terhes lettem. Akkoriban sokat olvasgattam mindenfélét és egyik fórumon azt írták, hogy néha terhesség eseté is pozitív lesz. Nekem bejött, de persze ez nem jelent semmit. (a pozitív terhességi teszt után csináltam, merő kíváncsiságból) :D egyébként ezt leszámítva teljesen pozitív soha, de az erősödés megfigyelhető volt. Akkoriban ki is borultam ezen, mert nemhogy terhes tesztet de még egy nyomorult pozitív LH tesztet se tudok produkálni, szóval ne keseredjetek el ha mégsem sikerül. Sőt nekem a délelőtti tesztelés vált csak be, ugye azt írják, hogy estefelé kell, nekem azon semmi változás nem volt, 6 körül csináltam hónapokig, aztán egyszer gondoltam egyet és áttetetem a tesztelést délelőtt 10-11-re, akkor láttam változást, erősödést. Érdemes próbálkozni, csak nem menjen az ember agyára :D

Kira te hogy állsz az LH tesztekkel? Erősödik?

Más jeleket szoktatok figyelni (nyák, görcsök)?

Jázmin szerintem is szép a görbéd :) Mióta próbálkoztok? Mióta méred a hődet? Írtad, hogy ugyanolyan mint eddig. (Szerintem nem jelent semmit, nekem is ugyanolyannak indult a terhesgörbém mint máskor, csak egy idő után (11. naptól) beállt stabilan 37,1-re, akkor kezdtem gyanakodni.)

Szorítok nagyon mindenkinek!!
fbara90
2017-08-30 12:12:20

Jázmin szép a görbéd :) Nem tudom nekem lesz-e csak hasonló is valaha. :D
Kira az első fele nekem is nagyon ugrált a múlt hónapban. Most kicsit másképp alakul, talán nem lesz olyan nyugtalan, meglátjuk mi lesz belőle.

Érdekes amúgy, mert erős, de rövid (érdemben 2 napos) vérzésem volt, meg hát ugye késett is egy hetet, amit nem szokott. Kicsit émelygek estefele, de szerintem csak bebeszéltem már magamnak... Meg hát a hőm is lent van. Mindenesetre várom mit hoz ez a hónap.
jázmin369
2017-08-30 11:33:05

Kira szerintem eddig jó a görbéd, a follikulárisban nekem is így szokorr ugrálni a hőm.

Én ma így állok, vasárnapra nem várom, de eddig ugyan oéyan a görbém mint az előzőek.
Kira84
2017-08-30 10:04:45

Sziasztok ilyen a mai..
fbara90
2017-08-30 10:02:01

Szia Chill! :)
Igen, ugyanolyan mint az Ali, én is használtam már 1-2 dolog megrendelésére, van ami egy hét alatt megérkezik, de van amire egy hónapot is várni kell. Attól függ honnan jön a termék.
Én tegnap a vateráról rendeltem ilyen LH-teszteket, 65 Ft/db áron :) Ma már érkezik is. *-*
Chill
2017-08-30 09:55:43

Anita nagyon szép a terhesgörbéd, azért ez a havi se rossz, bár a terhesen tényleg magasabbra szökött a hőd. Kíváncsi vagyok mennyire hasonlóak a görbék, tünetek két különböző terhességnél.
Hogy állsz most? Azért még szorítok ám!
Csatolom én is terheset, bár én csak akkor kezdtem el mérni a hőmérsékletemet amikor esélyes volt a peteérés. Ez volt a 6 mérős hónapom, eléggé kiismertem a működést (2. Premens hónap). Nálam 18. nap után/körül szokott lenni. Bár itt később volt, gyümölcse lehet pont ezért egy kislány :D
Itt csináltam LH teszteket végig negatív volt, bár nekem ovukor görcsöl a hasam, ill. megjelenik a tojcsis váladék, innen tudom, hogy lesz. Azert lehet, hogy nekifutok a tesztelesnek.
Néztem WIsh-en az LH teszteket, tényleg jó áron vannak. Még nem rendeltem onnan soha csak aliexpresszről szoktam, de ott nincs sajnos. A wish is olyan mint az Ali?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!