Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira az én szememnek kicsit erősebbnek tűnik az eddigieknél, de lehet hogy megvárnám h megszáradjon mint a többi, hogy egyértelműbb legyen. :)
Chill én is elkezdtem használni tegnap a tesztet, de alig látható rajta a második csík, majdnem nagyító, meg lámpa kel hozzá :-D :-D mondjuk korán elkezdtem, de ezt a hónapot meg akarom nézni végig, hogy milyen. És akkor jobban hiszek a görbe előrejelzésének is. :)
Anitacool
2017-08-31 14:10:30
Szia Hgabesz! Én is emlékszem rád! Mi újság azóta veled?
Kira! Nekem tudod mi segített a pcos gyanú mellett a babaprojektben? Totális életmódváltás: napi 6x étkezés, mikroösszetevők kimatekolása: szénhidrát, fehérje, zsír, heti 6 nap sport. Sajnos addig hiába voltunk "jókor" együtt, semmi. Nagyon nehéz meglépni, (bár 6,5 év után lehet nem is annyira), de nagyon megéri! Csúcsformában lettem terhes, nem fájt semmim soha, jól aludtam végig, (38 hetesen 10km-t sétáltam az állatkertben), sőt, most szülés után jobban nézek ki és fittebb vagyok, mint valaha! Az első 1-2 hónap nehéz, míg rááll a szervezet, de utána sima ügy! Ráadásul jól is érzed magad a bőrödben tőle. Csak biztatni tudlak! ;-)
Köszi Chill, igyekszem pozitívan hozzáállni! :-) Van egy nagy "boszi" barátnőm, megálmodta a fiamat is, nem rég hívott, hogy 2018.08.20-án születik a lányom. Ha neki lehet hinni, akkor még ráérek novemberben a"mi hónapunkat" kikiáltani! :-D
Kira84
2017-08-31 14:06:20
Lányok ez a mai teszt, nézzétek meg mi a vélemény.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=830WP_20170831_002.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=343WP_20170831_004.jpg
Hgabesz
2017-08-31 13:09:59
Sziasztok,
Picit hatterbe vonultam, de merem a homet. Lh teszteltem is, 13.napon volt pozi, 14.napon volt ovu ereztem, ugyhogy a rendszer nem jol huzta be, de mindegy is.
Anitacool en is emlekszem rad. Akkoriban sokat olvastam a forumot. Gratulalok!
Sok sikert mindenkinek! :)
Chill
2017-08-31 12:44:05
Anita jó felfogás, van peteérés, kezdetnek tökéletes, majd ez a hónap lesz a tiétek ;)
Kira megint egyet kell értenem Anitával, szerintem is a 19 nap körül várhatod, elvileg, ne csüggedj. Bár tudom könnyű ezt írni, 6,5 fél év... Gondolom túl vagy már sok mindenen. Nehogy feladd!! Szerintem lesz peteérésed, nagyon drukkolok és szeressétek egymást :) Főleg jövőhét elején! :D
Fbara ne viccelj nem vagy rosszul összerakva, de ha az ember elkezdi figyelni a testét a jeleket érdekes dolgokat fedezhet fel, nem? Elkezdted használni az Lh tesztet?
Jázmin?
Nálunk semmi újság, alig alszom, a hőmet nem is mértem ma, jövőét végén várható csak a peteérésem. Viszont barnáztam mensi előtt egyet, utána 2 napot. Ez előtt ilyen nem volt. Nem örülök neki, azt hiszem ez nem jó jel...
Kira84
2017-08-31 10:32:54
Hát lányok nem tudom, lehet igazatok van.Az biztos most megint vettem egy jó adag Lh tesztet ki ne fogyjak belőle :) . Próbálok türelmes lenni de néha átmegyek házi sárkányba és csak kattog az agyam hogy 6,5 év után mikor sikerül már végre egy olyan terhesség aminek nem vetélés lesz a vége.Párom persze nyugtat és türelmes velem de én már nagyon kezdek belefáradni a miértekbe.....
Anitacool
2017-08-31 09:26:16
Kira, 1-1 anovulációs ciklus előfordulhat, szerintem lesz péd, ha 33 nappal számolok, akkor is a 19. ciklusnap környékén várható legkorábban, tehát addig is lassan érdemes aktivizálódni :-)
Fbara nem rég óta próbálkoztok még, 1 éven belül ha összejön, akkor is teljesen rendben vagy. ;-) Ettől függetlenül kívánom, hogy ne kelljen még sokáig hőt vezetned!
Nekem az első babáim úgy fogantak, hogy megbeszéltük, hogy legyen, legközelebb nem jött meg, de mivel rendszertelenek voltak a ciklusaim, így az egy hetes késés sem tűnt fel egyből. Sajnos missed ab lett, utána 55 napos ciklusok, ezért kezdtem hőt vezetni, hogy van-e pém. Volt. 6. ciklus lett sikeres, ami 11 hónapot jelentett.
Chill te hogy állsz, hol tartasz?
fbara90
2017-08-31 08:59:01
Chill, köszönöm, hogy elmesélted. Azt hiszem ilyenkor minden bíztató szó aranyat ér. Ezek szerint bármi lehet a következő hónapokban. :-D
Remélem azért nem várat meg minket télig a baba érkezése. :)
Érdekes amúgy, mert tegnap óta megint ilyen mindjárt megjön / mintha meg is jött volna érzésem van, ami ugye kizárt, mivel most volt... furcsa dolgokat produkálok. :-D Szintetek rosszul vagyok összerakva?! :-D
Kira hasonlóan indult a múlt hó nekem is, mégis volt pé-m. Szerintem még ne mondj le róla. :)
Jashmine , Hgabesz veletek mi újság? Ti görbéitek hogy állnak? :)
Jázmin369 ma mit mértél? :)
Kira84
2017-08-31 08:35:50
Anitacool
Igen amíg a closty nem akavart be átlagosan 33-35 naposak voltak a ciklusaim.A múlthónapban 30 nap volt a méhpempő miatt,de pém nem volt. Szerintem most sem lesz..
Anitacool
2017-08-30 21:02:02
Kira úgy látom, neked is hosszabbak a ciklusaid, mint a nagy könyv szerinti, úgyhogy még jó eséllyel picit odébb lesz! Persze addig is szerelemre fel, mert hát sosem lehet tudni! ;-)
Chill én is elkezdtem használni tegnap a tesztet, de alig látható rajta a második csík, majdnem nagyító, meg lámpa kel hozzá :-D :-D mondjuk korán elkezdtem, de ezt a hónapot meg akarom nézni végig, hogy milyen. És akkor jobban hiszek a görbe előrejelzésének is. :)