Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hgabesz én 200mg E-vitamint szedek, persze gondolom a 400 még jobb :-)
Poisionivy szia! Én 200 μg folsavat szedek. Szoptatok és babát tervezünk, remélem elég lesz! :-)
Jázmin drukkolok, holnap reggel én tuti tesztelnék, ha marad a hő!
Kira szerintem napokon belül várható ovu ;-)
jázmin369
2017-09-03 11:15:26
Kira és milyen az LH teszted? Nem erősödött?
Poison én szedek terhesvitamint, abban van 400 mikrogramm, de szedek még mellé 800-at. A folsav vízben oldódik, szedheted a 3000-et de annak nagy része ki fog ürülni a szervezetetből mert nem lesz ideje felszívódni.
Kira84
2017-09-03 10:06:45
Ilyen a mai..
poisonivy
2017-09-03 08:15:02
Sziasztok!
Aki szed folsavat, mennyit szed? 3 mg-s tabletta van itthon.
A neten annyi adagolást olvastam, hogy már nem tudom, mennyit szedjek.
Köszi a segítséget!
Hgabesz
2017-09-03 07:44:29
Koszonom Kicsifeny!
Es szivbol gratulalok nektek!
Jazmin 14.nap utan mar lehet pozitiv. Drukkolok! Csinalj egyet ma is :)
jázmin369
2017-09-03 07:31:05
Sziasztok! :) még fent van a hőm, ami ilyenkor már le szokott esni. Tegnap csináltam egy tesztet, full nega lett. :/ ma nem csináltam, ha holnap is fent marad a hőm majd akkor. Lehet korai volt a teszt? Vagy ne reménykedjek?
Kicsifény
2017-09-02 21:21:44
Hgabesz, mindegy milyen, csak legyen meg a napi 400mg. Én a gyógyszertárban kapható 400 mgos e vitamint vettem, sárga piros dobozos.
Az avivát én itthon magamtól kezdtem el, könyvből, a hozzá való zenével. Aztán elmentem egy órára, ahol megtanították helyesen a gyakorlatokat.
Hgabesz
2017-09-02 20:33:26
Lanyok, melyik E vitamint es milyen adagban ajanlanatok?
Anitacool
2017-09-02 19:08:59
Kicsifény de jó rólatok hallani! Szívből gratulálok a 2. kislányotokhoz, istenkém 2 hetes milyen kis cuki maszatka lehet :-) Remélem nekünk is megadatik hamarosan egy ilyen cuki kismanócska! ;-)
Sajnálom, hogy át kellett élned a missed ab szörnyűségeit, borzalmas. Senkinek sem lenne szabad azon keresztülmenni :-( De semmi sem véletlen, és már veletek van a szivárványbabátok :-)
A 160g ch diétát meg a napi 5x étkezést én is nagyon jó szívvel ajánlom nem csak a baba miatt, de életmódnak is! Szerintem nekem is az segített! D-E vitamin, folsav babatervezés alatt pedig szerintem is alap :-)
Kira én a gyógyteákkal nem biztos, hogy bekavarnék a helyedben, az avivával viszont lehet, hogy érdemes megpróbálkozni, itt az oldalon van is szakértő, akitől lehet bátran kérdezni ;-)
Anitacool
2017-09-02 19:08:20
Kicsifény de jó rólatok hallani! Szívből gratulálok a 2. kislányotokhoz, istenkém 2 hetes milyen kis cuki maszatka lehet
Poisionivy szia! Én 200 μg folsavat szedek. Szoptatok és babát tervezünk, remélem elég lesz! :-)
Jázmin drukkolok, holnap reggel én tuti tesztelnék, ha marad a hő!
Kira szerintem napokon belül várható ovu ;-)