Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Anita :)
Hát a 11 napon kezdődött, másnap volt a csúcs plusz has szurka, én arra a napra gondoltam, de meg ma is észlelem kicsit.. és ez már az 5. nap, nem is értem. Ezért furcsállom nehogy valami problémára utaljon, nekem csak 2 napig megfigyelhető, és második nap van a pé. Most meg 5 napja észlelem, bár már alig valamint de azért van, bár már a hőm is kúszik felfelé..
Voltunk együtt naná ;) csak az első két nap, azóta nem. Nem akarok bizakodni, meg jeleket figyelni, inkább úgy veszem, hogy nem, mert különben letörök nagyon amikor megjön. Inkább pozitívan csalódjak.
Veled mizujs? Normálisan halad minden?
Anitacool
2017-09-05 11:06:30
Chill, ez egy szép görbének indul, remélem fönt marad a hőd soká! ;-)
Tapasztalatom szerint az utolsó tojcsinyákos napon van pé. Az melyik nap volt? Írtad, hogy ha nem is lesz babás görbe.. Nem voltatok ezalatt a 4 nap alatt együtt?
Anitacool
2017-09-05 11:03:18
Kedves copfos! Itt nem nagyon értünk a meddőség feldolgozásához, nem biztos, hogy fogunk tudni segíteni. Érdemes lenne pszichológushoz fordulni, ők olyan szakemberek, akik sokszor még a meddőség feloldásában is segíthetnek, ha lelki okai vannak. Kívánom, hogy megtaláld a megnyugvást!
Google-ön kerestem, egy cikkben voltak ajánlások, de nincsenek személyes tapasztalataim a könyvekkel:
Ruediger Dahlke: A Betegség mint szimbólum
Kurt Tepperwein: Mit árul el a betegséged?
Rüdiger Dahlke: A lélek nyelve: a betegség, A kórképek értelmezése és a betegség adta esély
Margit Dahlke – Rüdiger Dahlke – Volker Zahn: Női egész-ség, A női betegségek üzenetei
Lux Elvira: Női szerepek a szexuálpszichológus szemével
Chill
2017-09-05 08:57:41
Sziasztok!
Érdekesen alakul ez a hónapom...úgy néz ki, hogy meg volt a pé-m, nagyon örülök neki, mert nek a 20. nap korul szokott lenni, 33-35 naposak a ciklusaim általában. Most meg a 13 vagy a 14. napon lehetett. Így talán 28-30 napos lesz ez a hónap. Az előző 50 napokra sikeredett. Végre, ha nem is lesz babás hónap már ennek is örülök. Csatolom a gorbémet, bár még nem látszik egyértelműen, de 4 napig észrevehető bő tojcsis folyásom volt.
Kérdeznék is ezzel kapcsolatban. Tojcsis valadék csak ovulációkor fordul elő, ugye? Nem utalhat problémára, vagy betegségre? Nagyon sok volt, kocsonyás, 2 nap szokott lenni, most 4 nap volt (bocsánat s részletezésére, nem talaltam semmit erre vonatkozóan).
Ti hogy álltok?
Kira milyen lett a mai hőd? LH tesztek?
Jázmin ne add fel!! Ha még olvasod! Mi lett, megjött végül?
copfos
2017-09-04 12:31:06
sziasztok, tudna vki ajanlani konyvet, ami a meddoseg lelki feldolgozasaval foglalkozik?
Kira84
2017-09-04 08:43:01
Sziasztok lányok,hát ezt nem értem, nem esésre számítottam,ebből nem lesz peteérés :( Megint Hullámvasút...
fbara90
2017-09-04 08:16:10
Kicsifény szívből gratulálok! Boldog babázást, és jó egészséget kívánok Nektek! :)
fbara90
2017-09-04 08:15:23
Kira szépen alakulnak a tesztjeid. :)
Jázmin fogadd meg magad is a saját tanácsod! Te se add fel, kitartás!!!
jázmin369
2017-09-04 06:52:19
Nekem ma leesett a hőm. Nem érzem, hogy meg fog jönni, de tudom, nem reménykedek. Egy darabig nem jövök fel, próbálom hanyagolni a dolgot. Barátnőm is terhes, elsőre összejött nekik..... :/ kicsit letörtem. Nektek sok sikert, ne adjátok fel, biztosan össze fog jönni.
Kira84
2017-09-03 18:48:08
jázmin369
Hát talán egy minimálisat ha erősödött a teszt.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=631WP_20170903_021.jpg
Szerintem nem sok értelme van a tesztelésnek mert a 15 nap óta szinte ugyan olyan a teszt.
Hát a 11 napon kezdődött, másnap volt a csúcs plusz has szurka, én arra a napra gondoltam, de meg ma is észlelem kicsit.. és ez már az 5. nap, nem is értem. Ezért furcsállom nehogy valami problémára utaljon, nekem csak 2 napig megfigyelhető, és második nap van a pé. Most meg 5 napja észlelem, bár már alig valamint de azért van, bár már a hőm is kúszik felfelé..
Voltunk együtt naná ;) csak az első két nap, azóta nem. Nem akarok bizakodni, meg jeleket figyelni, inkább úgy veszem, hogy nem, mert különben letörök nagyon amikor megjön. Inkább pozitívan csalódjak.
Veled mizujs? Normálisan halad minden?