Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-09-18 11:36:35

Akkor oké, megnyugodtam, mert nekem is minimális szabad hasüregi folyadék volt írva a douglesben. A dokim nem túl bőbeszédű, csak annyit mond el, amennyi szükséges, erre nem tért ki, csak akkor, ha ez valami gyulladásféle vagy valami más jellegű probléma lett volna. Csak annyit mondott, hogy a legutóbb jelentkezett vérzés már a rendes menzeszem volt. Ezt csak otthon olvastam el, hogy ez is van a papíron. Ott helyben nem figyeltem, mert az volt csak írva az elején, hogy minden ép. A továbbiakban majd meglátjuk, hogyan jelentkezik a menzesz, lehet, hogy nem lesz szabályos, így szülés után. Most már csak az a lényeg, hogy minden helyreálljon, és rendben legyek.
Kira84
2017-09-18 10:47:23

Andi198729
Szia nekem úgy mondta a dokim ha kevés a folyadék és pont pé volt akor a kiszabadúlt petesejt után marad a folyadék, A túl sok van a hasüregben az akár gyulladás is lehet, de nekem most nem volt az biztos..
Andi198729
2017-09-18 10:18:18

Kira, már meg akartam kérdezni tőled ( mert előzőleg írtad, hogy a doki megállapította, hogy nem volt ovud, mert nem látott szabad folyadékot, ami arra utalt volna) és másoktól is hogy a szabad hasűri folyadék a douglesben azt jelenti konkrétan hogy volt ovuláció? Mert amikor kontrollon voltam, szept. 4-én, ez is a papíromra volt írva. Szülés után aug.23-án volt menzeszem. Akkor még nem voltam biztos benne, hogy menzesz-e, vagy még a gyermekágyi vérzés. Amikor vizsgált a doki, mondta, hogy az menzesz volt. Először amikor olvastam, megijedtem mit is jelenthet, aztán elgondolkodtam, ha ez valami bajra utalna, azt a doki mondta volna a kontrollon.
fbara90
2017-09-18 09:35:52

Azért vagyok tanácstalan, mert menstruáció előtti leesésnek nagyon korai, viszont beágyazódási leesésnek is korai sztem még és nem hiszem, hogy ennyire leesik olyankor. Vagy igen?! Valakinek hasonló tapasztalat?
Mindjárt megjön érzésem van, de ez ugye mind2 esetben fennáll, szóval ez nem segít! :D
fbara90
2017-09-18 07:26:44

Hát Kira lehet hogy én is :(
fbara90
2017-09-18 07:26:04

Sziasztok!
Én azt hittem pé-m van, gyönyörűen elindult felfelé a hőm, de most nézzétek meg hogyan leesett. Ilyenkor mi van szerintetek? Mi történt? :( Vagy ez mit jelent?! :S
Kira84
2017-09-18 07:18:12

Jó reggelt.
Na szerintem csak idő kérdése és nemsokára megjön,Végre új hónapot kezdhetek...
Anitacool
2017-09-17 20:01:40

Erika! Én elmennék egy olyan orvoshoz, aki komolyan vesz. Mi az, hogy kinevet? A pofám leszakad! Sajnos előfordulhat, hogy nincs sok időd kísérletezgetni, úgyhogy nem hagynám, hogy teljenek a hónapok. Nekem a vetélés után 5x volt 50-55 napos ciklusom, utána helyre állt. Ha jól értelmezem, amit írtál, neked 3 éve volt a missed ab, utána rendes ciklusok voltak, csak mostanában vannak ilyen hosszúak. Ez sajnos lehet a változókor előszele :-( Ne hagyd magad lerázni, addig menj, míg találsz egy orvost, aki segít!
erikasz
2017-09-17 18:59:07

Anitakool igen én iszom a teákat,hátha hejrehozom a ciklusom.Eddig 25,28 naposak voltak,de én arra gyanakszom mióta elvették az elhalt terhességem a 8.héten 2014.03 .08.án azóta megzavarodott a menszim.Most 3 alkalommal volt 52,51,50 de első ciklusban nem ittam semmilyen teát ,a második ciklus közepénél kezdtem.Nekem gyanusak voltak az alacsony hőim.Mielőtt terhes lettem soha nem volt a lutelárisom ilyen alacsony hőjű,de akkor ittam a teákat.Én nézettem a pajzsmirigyet ott probléma nem volt.Hormonokat nem nézettem,mert 48 éves vagyok kinevetnek,mindenki azt fogja mondani már változó kor előtt vagyok .Voltam nőgyogyásznál semmit nemtalált rendben van minden ,azt mondta.- Nehogy azt hígyje hogy írok valamit magának, hogy megjöjjön a menszesze ! Dehogy megyek többet hozzá !Akkor is mikor terhes lettem 46.évesen ,azt kérdezték spontán lettem terhes, el sem hitték.Azt mondta egy idős nőgyogyász még ez el is mehet.Ezek után te mit tennél?De nem adom fel.
Zoéka
2017-09-17 18:37:35

Kira84: ne csüggedj! Új hónap, új remény.

Erikasz: szerintem keresd fel az orvosodat. Nem tudom, hogy a dokid mennyire ért a görbékhez, de vidd el neki. Hátha segít neki diagnosztizálásnál. Szerintem már ebben az esetben nem szabad otthon kisérletezgetni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!