Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-09-19 07:57:59

Erika, annyira csodállak a kitartásodért, és hogy nem adod fel! Sok emberbe lelket öntesz ezzel, és erőt adsz, én már most 30 évesen egy halvaszülés után máris feladtam a dolgot :( Persze mindenki mondja a családból, és az orvosok is, hogy lesz még gyerekem, ahányat szeretnék. De én most azon a szinten állok, hogy elveszítettem a hitem, és a reményemet is, és hát bennem van a félelem is, hogy ha előzőleg így jártam, megtörténhet újból. Most még annyira bizonytalan minden. Mert annyira szerettem volna anya lenni, talán túlságosan is, és így kellett átélnem az anyaságot, hogy 31 hétig hordtam a szívem alatt a fiamat, és halottan hoztam a világra. Sokat gondolkodom inkább az örökbefogadáson.
erikasz
2017-09-18 18:22:49

Anitacool azt néztem ,hogy amiota mütötték a szívem ,spirált vezettek be, azóta változott meg a menszim.Szedem a vérnyomás csökkentöt ,igaz 20 éves koromtol szedem,ha terhes leszek váltok,Dopegyre ,amit terhesség alatt lehet szedni.A vérhigitót amit el kell hagyni terhesség végéig Asa protec.Kérdeztem a caldiologust szülhetek e még, azt mondta igen ,csak császárral.Mütét 2017 01.12 én volt,utánna 14 napos menszi ,38 napos ,52 ,50,51 de olyan fura mind háromnál 30,31,32 leesés minha ott lenne az ovu,ha van még egyáltalán.
Kira84
2017-09-18 17:54:01

Anitacool
Az Endokrin dokim az új,most ha megjön a 3-nap vérvételt kéri és a 26 napit hogy megnézze a hormonokat,abból már elég sok minden kiderül.De igazából ő előröl kezd velem minden vizsgálatot, mert azt mondja amióta szedem már rég teherbe kellene volna esnem az utolsó vetélés óta.
erikasz
2017-09-18 15:27:30

Anitacool elírtam 2016 .03 .08 volt a missebad .Neharagudj egy kicsit feszült voltam, mert menszeszelek,darabokban jön ,de legalább megvan.Mindenki koromra tekintettel megaláz,a munkatársaim is .Mikor terhes lettem kinevettek ,ők is azt mondták, neked unoka kell nem gyermek.A legidősebb fiam 27 éves a másik 23 a kislányom 17 éves .Ők boldogok voltak, mikor terhes lettem a neveket nézegették hogy fogják hívni Zoé lett volna vegy Csenge ha lány.Most lenne 1 éves oktoberben.Se az édesanyám ,édesapám nem bántottak meg,azt mondták addig probálkozhatsz mig meg van.Anyu 47 évesen szülte a hugomat lehet ezért ,egészségesen..De engem nemérdekel mások véleménye csak a cél hogy nekem lesz még gyermekem egy közös a párommal , én elvált vagyok.Megtanáltam az igazit aki szeret, tísztel megbecsül.Annyi megaláztatásban volt részem a volt férjemmel ,a családtól járt udvarolni,nők nőkhátán.Itt a terhes görbém .Utánna megzavarodott egy pár honap után.
Anitacool
2017-09-18 14:50:43

Chill ez nagyon szép görbe! 2 nap múlva lőj el egy másikat, nagyon drukkolok! :-)
Chill
2017-09-18 14:33:35

Sziasztok!
Szeretnék valami biztatott irni mindenkinek, ezek a hőleesések, csajok.. nem tudom mi lehet. Anita olyan szuper vagy, hogy mindenkinek próbálsz segíteni.
Reggel bizakodóan előttem egy tesztet, de negatív. :( pedig olyan szép görbét produkáltam.
Anitacool
2017-09-18 11:57:21

Chill mi újsááág? ;-)
Anitacool
2017-09-18 11:56:47

Fbara, ebben a ciklusban nem volt peteérésed a hőgörbéd alapján. Néha előfordulhat ilyen, de ha többször megesik, akkor keresd fel a nőgyógyászod, mert lehet valami oka van a dolognak. Drukkolok, hogy az új ciklusodban már sikerrel járj!
fbara90
2017-09-18 11:52:39

Anitacool a 36,3-s mérésnél volt egyedül annyi, hogy 4 órát aludtam mérés előtt, de mindig ugyanakkor mérek a lefekvés időpontjától függetlenül. Ma meg jött a 36,2. :( Wc-re sem szoktam kijárni éjjel. Csak felkeléskor, szigorúan a mérés után. Ablak.takaró ugyanaz, nem változott semmi a napokban. Igaz ebben a hüvös időben lehült 2 fokot a lakás, de az nem okoz ekkora eltérést.
Anitacool
2017-09-18 11:48:48

Fbara a 36,6-os mérés előtti éjszaka nem voltál kint hajnalban wc-n, vagy mértél aznap a megszokottnál később, vagy aludtál vastagabb takaróban, vagy pl zárt ablaknál azelőtt meg nyitottnál, stb? Úgy fest, hogy még follikuláris szakaszban vagy, ennyire nem esik vissza a hő luteálisban. A visszább esés is max 1 nap, aztán újra fent kell lennie.

Kira drukkolok, hogy megjöjjön és tiszta lappal indulhass! Én biztos nézetnék egy hormonsort a helyedben, bár a PCOs simán hozhatja, hogy nem sikerült kijutnia a petefészekből a petesejtnek sajnos. 160gr ch diéta és rendszeres sport tud segíteni ezen, vannak nagyszerű szakemberek, akik segítenek beállítani. Egyeztess az endokrinológusoddal, biztosan tud ajánlani valakit, akiben megbízik!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!