Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-09-24 19:03:12

Anitacool, nagyon szépen köszönöm, amit írtál. Nem foglalkozok senkivel csak magammal és a családommal. Amúgy a spirált a szivembe helyezték be. Tudom, hogy mire gondoltál, a húrokra mert az is spirál.

Elromlott a számízógépünk így csak laptoprol tudok írni, csak ehhez nem nagyon értek így a lányom segít nekem.

Andi198729, ne csüggedj el, lesz még neked gyermeked! Ahogy a családod mondta, még te nagyon fiatal vagy. Nagyon ürülök neki, hogy itt vagy köztünk és, hogy írtál nekem.

Zoé, gratulálok a pozitív teszthez. :)

Majd jelentkezem ha megcsináltatom a gépet, egyenlőre ahol járok a mostani görbém felrakom. Puszillak benneteket, majd jelentkezek.
Chill
2017-09-24 13:11:19

Várjuk a fejleményeket Zoé :)
Zoéka
2017-09-24 11:31:51

Sziasztok!
Chill: már beszéltem a dokimmal, október 5-én vár.
Kira84
2017-09-23 12:21:52

Anitacool
Szia, az első napon volt pecsételés, de rendes vér volt csak kevés, nekem mindig a 2 nap az erősebb,tegnap is megvolt ez aztán délkörül erősödött, nekem mindig a 2 nap az erősebb, meg hát rá is segítettem egy kis cipekedéssel ..
Anitacool
2017-09-23 10:42:20

Chill a görbém értékelhetetlen, mert a fiam fogzik és mindig kb egy órával előbb kelek, mint mérni szoktam. :-(

Kira, azt hiszem, ha a nap 3/4-e eltelt, aznapra már nem szokták beírni a piros napot, szóval ha 18:00 után jött meg. Nem tudom neked hogy volt, csak gondoltam elmesélem :-)
Kira84
2017-09-22 15:24:58

Sziasztok, végre új hónapot kezdek :)
Zoéka gratulálok ......
Chill
2017-09-22 07:13:23

Zoé mikor mesz orvoshoz? :)
Chill
2017-09-22 07:12:55

Én is sok helyen olvastam róla, pont ahogy írod, remelem minden ok veled!
Megmutatod a görbédet?
Anitacool
2017-09-21 21:20:55

Eddig még nekem sem volt sosem, sőt semmilyen köztes vérzés, erre tegnap óta van egy pici. Persze mivel még szoptatok, akármi is lehet. Nem fűzök nagy reményeket a hónaphoz. :-(
Minden esetre azért gondolok ovus vérzésre, mert ilyenkor nagy egy nagy ösztrogén löket, ettől mehet le ovu előtt a hő, ilyenkor elvileg egy kis része a méhnyálkahártyának leválhat. Nekem 18-án volt + ovu tesztem, 20-án 36,1-es ébredési hő és délután pici vér. Viszont ma is volt még pici vér, és nem tudom, hogy ez még ráhúzható-e az ovus vérzésre. Na de hamarosan kiderül. Remélem nincs gond.
Zoéka
2017-09-21 21:18:47

Sziasztok lányok!
Köszönjük szépen!!! Mára szépen megerősödött a mi kis csíkunk!
Természetesen nem hagylak itt benneteket. Itt drukkolok majd mindőtöknek, hogy hamar csíkosodjanak a tesztjeitek.
Mi még mindig nem tértünk magunkhoz... :)
Mindenkinek sok puszi!!!!

Anitacool: nekem sosem volt vérzés peteéréskor, de sok helyen olvastam, hogy elő szokott forfulni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!