Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Üdv mindenkinek,egyenlőre még nem indúlt be a vérzés,2 napja csak pecsételés van. Próbáltam az ülőfürdőt hátha beindul de semmi, a melleim is érzékenyek.
Anitacool
2017-09-21 15:34:31
Volt már valakinek ovulációs vérzése?
Anitacool
2017-09-21 10:50:47
Zoéka szívemből kívánok neked egy problémamentes várandósságot! Majd írd meg a történeted a "https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva" beszélgetésbe!
Remélem, hallunk még rólatok! Boldog évfordulót, ez a legszebb ajándék :-)
fbara90
2017-09-21 08:56:19
Zoéka nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!
És tőlem is megy a halk gratuláció! :))) Le is kopogtam! :)))))))
Chill
2017-09-20 21:14:15
Hatalmas halk gratula Zoé :)
Nagyon örülök nektek!!! Boldog házassági évfordulót!
Sziasztok lányok!
Úgy látom mindenkinél zajlik az élet!
Nálam van egy kis változás, bár még nem élem bele magam, igaz a megérzéseim nagyon jók...
Ovulációs teszteltem is ebben a ciklusban. A teszt 09. 09-én lett pozitív, amit 09-ről 10-e hajnalra erős petefészek fájdalom is igazolt. A teszt szerint ma vagyok a 11. Dpo-n. (Ezt a telefonomon vezetett ovu naptár is jelzi) Még nem kiabálom el, csak halkan írom, :)) hogy ma nem bírtam ellenállni, és engedtem a kísértésnek..... megcsináltam egy tesztet. Halvány, de nagyon szépen kivehető pozitív lett. Hab a tortán, ma van a házassági évfordulónk! :)))) Tegnap kérdeztem a férjemet, hogy milyen ajándékot szeretne kapni? Azt mondta, hogy egy kisbabát :) Nyilván elmondtam neki, és meg is mutattam a tesztet, de még nem éljük bele magunkat nagyon! De azért én olyan boldog vagyok! Úgy döntöttem, hogy annak örülök ami jelenleg van! Az én kis halvány csíkos tesztemnek! :)))
Azért csatolom nektek a görbét is...
Puszi Mindenkinek, és csak előre nézzetek lányok!
fbara90
2017-09-20 14:09:31
Sziasztok!
Nekem a ma reggeli mérés így sikeredett:
Anitacool
2017-09-20 13:54:21
Szia Chill! Sajnálom, mert ez egy nagyon szép kis görbe volt! Nekem 2 napja volt egy pozitív ovutesztem, így állok egyelőre :-)