Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Zoéka
2017-09-17 18:33:04

Anitacool:
Remélem sikerül a második babó is. :) Szerintem is jobb a kis korkülönbség. A tesóméknál 6 év van a két lány között, meg is látszik. Szeretik nagyon egymást, csak már nem ugyanaz az érdeklődési körük, így akadnak jócskán viták!
Úgy érzem nagyon jól vagyok már lelkileg. Igazából azt érzem, hogy felkészültem a következő terhességre.
Az analóg mérő 0,3 fokkal mér többet.
Anitacool
2017-09-17 17:13:45

Erikasz úgy emlékszem, hogy te iszol teákat. Nem zavartad meg a vélt első ovu után palástfűvel a szervezeted? Megkérdezhetem, mennyi idős vagy? Mióta ilyen hosszúak a ciklusaid? Hormonsort mikor nézettél utoljára?
erikasz
2017-09-17 16:53:02

Szerintetek mért lettek ilyen hosszú ciklusaim? Van leesés is ,van szépen emelkedés is .:( mégsem értem az egészet.
Kira84
2017-09-17 15:54:38

erikasz
Szia hát én is sajnálom de ez van,ha megjön legalább új hónapot kezdek..
erikasz
2017-09-17 15:08:05

Kira nagyon sajnálom ,hogy leesett a hőd:(
Kira84
2017-09-17 14:26:18

Sziasztok,még szerencse hogy nem éltem bele magam.Egyenlőre még vérzés nincs de a hőm esett.Jó lenne ha már megjönne és túl lennék rajta meg könnyebbülnék...
Anitacool
2017-09-17 12:54:00

Köszönöm Zoéka! Épp ma 15 hónapos a szivárványbabánk :-)
Most azért vagyok itt, hogy legyen kistestvére, nagyon szeretnénk pici korkülönbséget. Nekem sokáig 55 napos ciklusaim voltak a vetélés után, de életmód váltás és lelkileg elengedés után gyakorlatilag az első ciklus sikeres lett (az 35napos lett volna). Most a szoptatás miatt eddig csak 1x jött meg, valószínűleg megint a jó ciklushossz áll majd be, egyelőre kíváncsian várom.
Lelkileg hogy vagy?
Az analóg lázmérő mit mért? Csak kíváncsiságból.
Zoéka
2017-09-17 12:23:17

Jah, lemaradt a görbém! A férjem ma reggelrápillantott, és közölte velem, hogy "Picó, ez a görbe egyenes!" :))) Leragadtam ennél a foknál... :D
Zoéka
2017-09-17 12:22:03

Sziasztok Lányok!

Anitacool: Ilyet soha, senkinek sem kellene megtapasztalni. Kegyetlen egy érzés... :( Sajnálom, hogy veled is megtörtént! Viszont nagy öröm volt olvasni, hogy sikerült a babóca... Gratulálok Hozzá!
Nekem már 31 hónap telt el, de nem adom fel, mert én is azt vallom, (és a dokim is ezen az állásponton van) hogy ha egyszer sikerült, másodszorra is fog! Az viszont megnyugtató, hogy a kivizsgálások lezajlottak, és nincs semmi bajom. Türelmes vagyok...
Az E-vitamint és a folsavat (inofolic) is szedem már régóta. Most valahogy azt érzem, hogy egy egész vitaminbomba vagyok! :) Igaz terhes vitamint nem szedek, de megfelelően táplálkozok...
A vércsoportom: A+Hematológián is jártam, de ott is tökéletes lett az eredményem. A digitális hőmérőben már én sem hiszek, de ezt a görbét még ezzel viszem végig, ha már ezzel is kezdtem el. Nem akarom, hogy a változtatás miatt megváltozzon a lényeg. (Párhuzamosan hagyományos hőmérőzök, és látom, hogy mennyit csal a digitális) Még jó, hogy vadonatúj, direkt ezért vettem :D

Kira84: Drukkolok Neked, és remélem, hogy a lehető legjobb eredményed lesz! :)

Erikasz: A görbéről nem nyilatkozok, mert nagyon még nem értek hozzá... Viszont a rövid luteális fázis úgy tudom, hogy sárgatest elégtelenségre utal. Szerintem keresd fel a dokidat, Ő segíteni fog. Sok sikert Neked is!

erikasz
2017-09-17 11:44:36

Na csajok én új hónapot kezdtem ,de most nagyon ömlik a menszi ez az igazi:(De nem vagyok belenyugodva hogy 10 napos a lutelárisom, én szep.4 én éreztem.Egy értéket kivettem a 6 .át mert nem aludtam eleget és igy az igazi.:DAkkor igy néz ki.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!