Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Hőm leesett, vasárnap és hétfőn görcsöltem erősen, tegnap kicsit, mensi még nem jött meg de szerintem csak idő kérdése, de ilyen hosszú luteálisom még nem volt.
Te Anita hogy állsz?
Anitacool
2017-09-20 09:58:43
Na hölgyek, hogy álltok?
Kira84
2017-09-19 16:06:24
Sziasztok lányok.
Ma megint lent van a hőm a mensinek semmi jele.Na lányok mit csináljak hogy beindúljon,Szeretném a Clostyt elkezdeni
Anitacool
2017-09-19 15:03:17
5 évig
fbara90
2017-09-19 13:43:23
Köszönöm a kedves szavaid. És igazad is van abban, hogy az a jó, ha 100% kiürül az ember szervezetéből.
Ha nem baj, hadd kérdezzem meg, te hány évig szedted, hogy ilyen sokáig éreztette a hatását?
Anitacool
2017-09-19 12:05:43
Fbara nekem egy évig egyáltalán meg se jött a fogigátló abbahagyása után. Szerencsém volt, hogy 20évesen tettem le és nem terveztem még családot. Kb 26 voltam, mire teljesen elmúlt a hatása. Ebben az esetben tényleg érdemes türelmesnek lenni, a babának is az a jó, ha "tiszta" szervezetbe érkezik. Kitartás!
fbara90
2017-09-19 11:32:56
Anita ez a második már, amit vezetek. Márciusban elhagytam a fog.gátlót, de érdemben július óta álltunk rá a témára. Igaz múlt hónapban tudatosult sok mindent, melyek a legkedvezőbb napok, hogyan kell mérni, milyen jó hogy mérek stb... folyamatosan tanul, utánaolvas az ember. Nőgyógyász szerintem erre még nem mondana semmit, csak legyintene, hogy gyógyszer után ugye akár egy év is lehet mire minden magától helyreáll, meg amugy is addig még "egészséges" hogy sikerül/nem sikerül.. nem is biztos, hogy bele akarna piszkálni bármibe is....
Anitacool
2017-09-19 11:22:39
Fbara Ez volt az első vezetett hónapod? Kérlek, ne keseredj el, tekints rá úgy, hogy legalább hamar kiderül, ha netán valami nincs rendben. De minden rendben lesz!
fbara90
2017-09-19 10:40:07
Anitacool köszönöm, hogy hozzászóltál a görbémhez és próbálsz segíteni. Bár ne lenne igazad, mert ez azt jelenti, hogy egy újabb hónap kuka. :( ma is csak 36,2-t mértem. Piros betűs napok meg még sehol. Nézegettem a neten, meg a BTO-n rendhagyó görbéket, de nem lettem okosabb. Ebben a hónapban próbáltunk mindent igazán beleadni. El vagyok szomorodva.
Chill és drukkolok Neked, amíg fenn a hőd, addig semmi nincs veszve. :) És egyenlőre még nagyon szépen alakul. :)
Erikasz: Kitartást kívánok neked, hogy elérd a közös álmotokat, minden elismerésem a tiéd, ne törődj a rosszindultú emberek véleményével, mert nem érdemlik meg. Sokkal fontosabb, hogy a családod támogat, szeret, és melletted áll mindenben. Örülök, hogy megtaláltad életed szerelmét, ez egy csodás dolog. :)
Andi ne hagyd, hogy a félelem eltántorítson egy újabb babavárástól. Hatalmas fájdalom, amit itt sokan átéltetek, elképzelni sem tudom. Csodás dolog az örökbefogadás is, és tiszta szívből megbecsülöm az örökbefogadó szülőket, mert csodás emberek, de lehet hogy a következő várandósságod problémamentes lenne. Kívánom mindannyiótoknak, akik itt ilyen veszteséget szenvedtetek el, hogy fel tudjátok dolgozni, és hogy a lelketek meggyógyuljon! Küldök egy virtuális ölelést! :)
Anitacool
2017-09-19 09:26:14
Erika ne foglalkozz a rossz indulatú emberekkel, a családod reakciója az, ami számít és ők örülnének! Szívből örülök, hogy megtaláltad a másik feledet és drukkolok nektek nagyon!! A spirált mikor szedték amúgy le?
Fura, hogy így megborította a rendszert :-(
Kira, örülök, hogy az új endokrinológusod alaposan kivizsgál! Azt majd mondd el neki, milyen hosszúak a ciklusok általában, mert így a 26. napi nem biztos, hogy a 26. napon kell történjen. Nekem is a 35 napos ciklusok miatt a 30. napon volt, hogy ne mutasson fals eredményt.
Andi nagyon sajnálom a veled történteket. Ezt azt hiszem elfeledni sosem lehet, de muszáj megtanulni vele együtt élni. Ha úgy érzed, szívesen beszélgetnél sorstársakkal, keresd fel a facebookon az Angyalok szülei vagyunk csoportot. Ölelés!
Hőm leesett, vasárnap és hétfőn görcsöltem erősen, tegnap kicsit, mensi még nem jött meg de szerintem csak idő kérdése, de ilyen hosszú luteálisom még nem volt.
Te Anita hogy állsz?