Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi :)
Én is imádom a gondolatolvasó telóm :D Szóval ha az elsejei hődet a 36,6-ő t kivennénk akkor biztos lennék benne, hogy ötödikén vagy hatodikán volt az ovud, így meg várjunk egy-két napot, hogy ezer% legyen. Az biztos hő egyébként? Ugyanakkor merted, nem volt semmi változás?
Én is a tojcsis nyák miatt szoktam biztos lenni, ill szokott gorcsolni s hasam, de az most nem volt. Érdekes. Azért még nekem is kell pár nap, hogy ezer% legyen.
Kira84
2017-10-06 17:49:25
erikasz
Igen tornáztam, úgy gondoltam megadom az esélyt hogy megrepedjen, remélem megrepedt, azt hittem hogy egy kicsit le esik a hőm a repedéskor.Vagy ezt rosszul tudom. Vagy nem szükséges hő le esésnek lennie?
Anita34
2017-10-06 17:49:17
Chill, mire érted, hogy "ha kivennénk a 36.6 akkor....." gondolom a telefon segített neked a szavak beírásában. Én utálom mikor ki akarja találni hogy én mit is akarok írni. Vagyis a hőm alapján akkor 5-én vagy ma 6-án lehetett az ovum? Nem jó a 36.6 hő erre értetted az elején?
Neked szépen látszik az ovu és igen ez alapján én is mára tippelném. Hajrá akkor, mindent bele. Drukkolok, hogy mielőbb babás légy!
Chill
2017-10-06 17:36:52
Szia Niki :)
Szerintem a rendszer jó napra tette az ovud, maximum egy nappal későbbi nap is játszhat. Mást figyelsz pl gorcsok, nyák?
Ránézésre teljesen rendben van a gorbed szerintem :)
Mióta próbálkoztok? Hol mered a hődet?
Chill
2017-10-06 17:26:23
Anita ha kivennénk a 36.6 akkor tuti 15 vagy 16 napra tenném az óbudai, így meg kérdéses de szerintem a maszat napján lehetett. 1-2 nap és kiderül. Elvileg rózsaszín és maszat lehet vadabb szexuális együttlét után is, de esélyesebb az nap a tuszorepedesed. Máskor nem volt? Tojás fehérjenyakod meddig volt?
Köszi, remelem ez jó hónap lesz, most jókor voltunk együtt, de ugyanolyan a gorbem :D szerintem ma volt ovum. Csatolom.
erikasz
2017-10-06 17:10:33
Kira olyan boldog vagyok , felment a hőd, igazán tornásztál?
Nikolka22
2017-10-06 16:51:59
Sziasztok. Nekem ez az első hónap, amikor mérem a hőm. Nem igazán tudom még, hogy hogyan is kell pontosan leolvasni. Ebből a görbéből le lehet olvasni, hogy volt-e ovu? És ha igen, szerintetek mikor? Köszi a segítséget :)
Anita34
2017-10-06 16:39:47
Chill, bocsi most látom csak, hogy ez nem az aktuális görbéd. De remélem, hogy a mostani is nagyon biztató.
Anita34
2017-10-06 16:37:49
Chill, köszönöm szépen a segítséget! Szép a görbéd, eddig babagyanús. Nekem is így emelkedik, mint neked, fokozatosan. Az LH tesztek nekem eddig beváltak, de most hogy élesben próbálkozunk, hát miért ne szívatna meg??? Eddig egyértelműen látszott napról napra az erősödés, de most ebben a hónapban semmiben sem vagyok már biztos. Csak a hőm, meg ez a tegnapi maszat. Ekkor lenne maga a tüszőrepedés? Nem volt ilyenem eddig, még ez is bezavar itt, nem elég az LH teszt.
Ránéznél a görbémre, ez alapján te mikorra tennéd nekem az ovulációt?
Anita34
2017-10-06 16:37:47
Chill, köszönöm szépen a segítséget! Szép a görbéd, eddig babagyanús. Nekem is így emelkedik, mint neked, fokozatosan. Az LH tesztek nekem eddig beváltak, de most hogy élesben próbálkozunk, hát miért ne szívatna meg??? Eddig egyértelműen látszott napról napra az erősödés, de most ebben a hónapban semmiben sem vagyok már biztos. Csak a hőm, meg ez a tegnapi maszat. Ekkor lenne maga a tüszőrepedés? Nem volt ilyenem eddig, még ez is bezavar itt, nem elég az LH teszt.
Ránéznél a görbémre, ez alapján te mikorra tennéd nekem az ovulációt?
Én is imádom a gondolatolvasó telóm :D Szóval ha az elsejei hődet a 36,6-ő t kivennénk akkor biztos lennék benne, hogy ötödikén vagy hatodikán volt az ovud, így meg várjunk egy-két napot, hogy ezer% legyen. Az biztos hő egyébként? Ugyanakkor merted, nem volt semmi változás?
Én is a tojcsis nyák miatt szoktam biztos lenni, ill szokott gorcsolni s hasam, de az most nem volt. Érdekes. Azért még nekem is kell pár nap, hogy ezer% legyen.