Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira, nekem is hasonló a helyzetem, mint neked. Az LH teszt szerint tegnap volt az LH csúcs, a hőm viszont fent van. Volt egy csökkenésem 3-án (én úgy gondoltam, hogy ez után volt ovum mert utána emelkedett a hőm is), viszont a tesztek negatívak voltak. Most kezdett el a napokban erősödni és tegnap volt pozi ahogy már írtam. Estére feszült a hasam alja is. Most nem tudom akkor mi van. Nekem sem lehetett még ovum? Akkor miért van fent a hőm a csökkenés óta? És mi volt akkor az a csökkenés? Múlt havi görbémnél a csökkenés után az 1. emelkedett napomon volt ovu, ovu teszt akkor lett először negatív onnan tudom. Erre alapoztam a mostani görbémet is. Szerinted? Én mindenhol azt olvastam, hogy ha felmegy a hő akkor már megrepedt a tüsző. Hőid alapján én is oda tenném az ovudat ahová a gép. Enyém is hasonló. Azt írtad, hogy Márciusban is így görcsölt a hasad amikor megrepedt a tüsződ. Akkor együtt voltatok és mégsem jött a baba? Vagy még csak mostanság próbálkoztok?
Én is mindenkinek azt kívánom, hogy minél hamarabb összejöjjön a várva várt bébi!
Anitacool
2017-10-07 13:31:50
Szia Amandeen!
Neked is nagyon drukkolok, hogy ne kelljen sokáig itt maradnod! :-)
Tudsz mutatni olyan görbét, ami alatt szedted a gyógyszert?
Nem ismerem, de megnézve az összetételét, elég fogamzásgátló hatásúnak tűnik. Mit jelent az, hogy rendszertelen volt a ciklusod? Mi lehet az oka? Történt enrokrinológiai kivizsgálás?
Szerintem még nem volt ovud, de ha megjelent a tojásfehérjeszerű nyák, akkor pár nap és a hődből kiderül!
Orvossal egyeztetve hagytad abba a készítmény szedését?
Amandeen
2017-10-07 12:43:56
Sziasztok lànyok! Én is új vagyok még itt, a hőmet is csak màsodik hónapja mérem. Ez az első gyógyszermentes hónapom. Eddig hormonpótló tabikat szedtem a doki javaslatàra, és ettől szép görbét is produkàltam előző hó-ban. Viszont valami mégsem stimmelt, hiszen baba nem jött össze, így úgy gondoltam 3 év utàn, hogy abbahagyom a hormonok szedését. Amúgy Cyclo Progynova nevű készítményt szedtem, ami elvileg nem fogamzàsgàtló, és rendbe hozta az addig rendszertelen ciklusomat. Mindig tudtam, mikor fog megjönni, mivel beàllt 28-29 napra. Na, most ebben a hónapban fogalmam sincs hogy alakulnak majd a dolgok, de szeretném, ha a szervezetem nem felejtené el magàtól termelni a szükséges hormonokat. Itt a görbém, eddig így àllok. Mi a véleményetek? Szerintem nem volt ovum a 10. Nap környékén, ahogy a rendszer behúzta, elkezdett emelkedni a hőm, de visszaesett. Remélem, most viszont màr megtörtént a 23. Nap környékén, akkor volt tojcsis nyàkom is. Ti mit gondoltok?
erikasz
2017-10-07 11:56:11
Zoéka nagyon vigyázz magadra ! Pihenj sokat.Puszi neked .Isten vigyázzon rád, és születendö gyermekedre.
Zoéka
2017-10-07 11:47:44
Sziasztok lányok!
Nekünk 5-én kellett volna menni a doktorbácsinkhoz, de már 4-én az ügyeleten kötöttünk ki, vérezgetéssel.
Ott csináltak uhut, még csak egy 12 mmes petezsákot látott a doki. Most szigorú fekvés van, meg duphastont kell szedni. Reméljük a legjobbakat. Még néha mindig vam hol piros hol barnás maszat a ec papíron, de nem sok. Azért még nem vagyok nyugodt. Csütörtökön vár a dokim.
Mindenkinek megy a drukk....
erikasz
2017-10-07 11:23:26
Köszönöm szépen Anitacool a drukkot:DVagy a hömérö elleme vacakol !
erikasz
2017-10-07 11:20:54
Anitacool pecsételtem 8,9 nap lehetett ovu vérzés szerinted?Vagy mensziböl vissza maradt valami én arra gondoltam.
Anitacool
2017-10-07 11:18:38
Hajrá! Láttam már fura terhesgörbéket.
erikasz
2017-10-07 11:12:41
Anitacool nem élem bele magam,hiába tenném fel, nem látszana.De én is a 9 napra gondoltam ,hogy akkor lehetett az ovu ha igaz.Csináltam már töbször tesztet x epillel, de még soha nemláttam rajta szellemcsikot ,csak most reggeli vizeletböl,és mikor terhes voltam 2016 ban.Ha szépen látszani fog felteszem igérem, csak ugy legyen 5 év után.Csak olyan fura a görbém,alacsony a höm.
Anitacool
2017-10-07 10:56:23
Erika teszel fel képet a tesztről?
Nem akarok negatívnak tűnni, de kb most kezdene el beágyazódni, lehetetlen, hogy kimutassa egy pisilős teszt :-( Még vérből sem ilyenkor. Maximum ha 9-én lett volna az ovud. Nekem volt már szellemcsík a tesztemen régebben, ránézek ha gondolod. Ha nem olyan színű, mint a controll csík, akkor ne éljétek bele magatokat.
Erikasz, nagyon drukkolok, hogy babás légy!
Kira, nekem is hasonló a helyzetem, mint neked. Az LH teszt szerint tegnap volt az LH csúcs, a hőm viszont fent van. Volt egy csökkenésem 3-án (én úgy gondoltam, hogy ez után volt ovum mert utána emelkedett a hőm is), viszont a tesztek negatívak voltak. Most kezdett el a napokban erősödni és tegnap volt pozi ahogy már írtam. Estére feszült a hasam alja is. Most nem tudom akkor mi van. Nekem sem lehetett még ovum? Akkor miért van fent a hőm a csökkenés óta? És mi volt akkor az a csökkenés? Múlt havi görbémnél a csökkenés után az 1. emelkedett napomon volt ovu, ovu teszt akkor lett először negatív onnan tudom. Erre alapoztam a mostani görbémet is. Szerinted? Én mindenhol azt olvastam, hogy ha felmegy a hő akkor már megrepedt a tüsző. Hőid alapján én is oda tenném az ovudat ahová a gép. Enyém is hasonló. Azt írtad, hogy Márciusban is így görcsölt a hasad amikor megrepedt a tüsződ. Akkor együtt voltatok és mégsem jött a baba? Vagy még csak mostanság próbálkoztok?
Én is mindenkinek azt kívánom, hogy minél hamarabb összejöjjön a várva várt bébi!