Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én nem vagyok annyira profi a témában, de szerintem a hőleesés követő 24-48 órában van a peteérés. Legalábbis nálam. De úgy tudom 5 napon belül kell minimum 0,2 fokkal emelkednie a hőnek, nálam is fokozatosan megy fel (csatolom a múlt havi görbémet).
Nekem az lh tesztek nem váltak be de van akinek igen, szerintem a 3 figyelt adatból próbálj kiindulni, teszt, nyák, hőmérséklet. :) A rózsaszínes maszat a peteérés egyértelmű jele, ha jó tudom, nekem még nem volt.
Anitacool elég profi a témában tuti ír neked 1-2 okosságot majd :D
Anita34
2017-10-06 16:16:02
Az lehet, hogy a nagy hő lecsökkenés nekem nem ovu volt? Akkor mi? Még most fog lecsökkenni? Nem értem, segítsetek!!!!!!!!!!!!
Anita34
2017-10-06 16:12:54
Erikasz, a te görbéd nem így volt, ugye? Nem így tette fel először a rendszer az ovut, ha jól emlékszem. Amúgy nagyon szép a görbéd, biztos, hogy volt ovud. LH tesztet is használtál? Tényleg akkor volt az ovud amikor a gép behúzta?
Anita34
2017-10-06 16:10:39
Ti már biztos több hónapja hőmérőztök és profik vagytok a témában, ezért légyszi írjatok már róla nekem, hogy minél jobban megértsem. Minden érdekel. Olyasmire gondolok, hogy ovu előtt hogy alakul a hő, és utána ha már megvolt az ovu. Bármit. Azt észrevettem, hogy a múlthavi görbémnél is számított ovu után kezdett emelkedni a hőm, majd másnap még magasabbra. Tehát nálam fokozatosan emelkedik. Még annyi, hogy a nagy lecsökkenés után nekem az 1.negatív napon emelkedett kicsit a hő, majd utána jobban. Ez a múlt havi ciklusomnál volt. A mostanit az LH tesztek pontatlansága miatt nem tudtam így igazán követni. Volt hogy délután erősebbek voltak a vonalak, majd estére már halványabbak. És olyan is volt, hogy a 3. nap erősebbek voltak a vonalak, mint a 4. napon.
Most a hőmérőzés pontosságában, megbízhatóságában bízom.
Nálatok hogy vált eddig ez be? Meséljetek nekem róla légyszíves.
Anita34
2017-10-06 16:01:27
Sziasztok!
Lányok, a segítségeteket szeretném kérni a görbém értelmezésében. Teljesen tanácstalan vagyok. :(:( A rendszer behúzta az ovut, viszont az LH tesztem ma erős pozitív, tehát ma van az LH csúcs, elvileg......A hőm viszont már leesett, mintha lett volna ovu és ment is feljebb és most stagnál. Ilyenkor mi a helyzet? Melyiknek higgyek? A hőmérőzést pár hónapja csinálom az LH tesztet már több hónapja. Tegnap rózsaszínes maszat volt a wc papíron, olyan, mint a tojásfehérje nyák, csak világos rózsaszín, persze minimális. Ez volt többször is a nap folyamán. Még annyit hozzátennék, hogy az ovu tesztem ebben a hónapban nem volt elég megbízható, mert pl. a teszt vonal nem volt egyforma erősségű, úgy értem hogy az eleje világosabb színű volt a vége meg már erősebb. De a mai LH egyértelműen pozitív. Most vagyok aztán összezavarodva. Szerintetek mikor volt ovum? Vagy még csak most lesz? Vagy mi a helyzet?
Erikasz, hogy vagy? Hogy állsz a hőmérőzéssel? Tesztelsz is? Te melyikben bízol jobban? Nekünk volt "egyforma" a görbénk.
Nagyon szépen köszönöm ha válaszoltok!
Minden jót kívánok Mindenkinek, mielőbbi babásodást!
Üdv. Anita
fbara90
2017-10-06 08:12:13
Bíztatóak a görbék, lányok! :)
Én így állok ma :)
Kira84
2017-10-06 08:10:14
Sziasztok, Köszi lányok a gyors infót,az este még tornáztam a siker érdekében meg elkaptam még a páromat is nehogy lemaradjunk.
Így állok ma.
Hajrá lányok , szép lassan mindenki a finisben lesz :)
erikasz
2017-10-05 21:18:42
Kira nem akar megrepedni a tüsző,hastáncolj meginditsa a medence vérkeringését......hajrá drukkk.Itt a görbém
Anitacool
2017-10-05 14:57:54
Az lh teszt csak 1, max 2 napig pozitív, amiatt ne aggódj! A pozitív tesztet követő 2 napon belül bármikor repedhet. A hődből látjuk majd, mikor repedt :-)
Kira84
2017-10-05 14:32:34
Anitacool
Szia a doki majd a + terhességi tesztre mondta hogy ha az lesz csak akkor irja ki a progi pótlást. A mai lh teszt halványabb mint a tegnapi ,de lehet csak azért mert korábban csináltam meg mint tegnap..
Én nem vagyok annyira profi a témában, de szerintem a hőleesés követő 24-48 órában van a peteérés. Legalábbis nálam. De úgy tudom 5 napon belül kell minimum 0,2 fokkal emelkednie a hőnek, nálam is fokozatosan megy fel (csatolom a múlt havi görbémet).
Nekem az lh tesztek nem váltak be de van akinek igen, szerintem a 3 figyelt adatból próbálj kiindulni, teszt, nyák, hőmérséklet. :) A rózsaszínes maszat a peteérés egyértelmű jele, ha jó tudom, nekem még nem volt.
Anitacool elég profi a témában tuti ír neked 1-2 okosságot majd :D