Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34
Szia a tegnapi Lh tesztem egy kicsit halványabb lett, mint az előző.Hogy biztosan megrepedt e? Ki tudja majd elválik.Én úgy gondolom rendesen rádolgoztunk az esélyt megadtuk magunknak hogy baba legyen..
Nekem ma fentebb ment a hőm így állok most..
Amandeen
2017-10-08 07:34:20
Így àllok ma. Màr 6 napja krémes folyàsom van, előtte 2 napig tojcsis (22-23. napon). Lehetséges, hogy a 23.-24. napon peteérésem? Végülis a hőm megemelkedettnek szàmít az előző értékekhez képest.
Mindenkinek nagy drukk csajok! :-)
Amandeen
2017-10-08 07:28:06
Anitacool, itt az előző havi görbém még egyszer, az adatokat bevittem ide is.
Anita34
2017-10-08 07:22:58
Sziasztok!
Anitacool, itt a görbém mai hővel,mit szólsz? Tegnap lehetett ovum? Az LH már nega volt délutánra. Tegnap esti együttlét jó lehetett szerinted? Lehet nekem sem repedt meg a tüsző mint Kirának?
Köszönöm a sok segítséget!
Erikasz, mi a helyzet veled?
Kira, milyen az LH teszted, negatív már? Megrepedt a tüsződ?
Amandeen
2017-10-07 16:04:27
Anitacool,
itt az előző havi, gyógyszeres görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9cf10ea2588fe6d4a2f9a8cb0f1e31ee_170811_170908_1507334400_.png
Próbálkoztam LH tesztelni is, de sohasem volt erőteljesebb a vonal a cntrol csíknál, szóval negatívnak vettem, bár voltak olyan napok, amikor a csík láthatóbb volt, de mégsem volt annyira erőteljes mint a kontroll. Nekem az LH nem igazán jött be. :(
Amandeen
2017-10-07 15:53:19
Szia Anitacool!
3 évvel ezelőtt volt egy cisztám a petefészkemen, és arra írta ki a doki ezt a gyógyszert, de azt mondta és a gyógyszer dobozán is írja, hogy nem fogamzásgátló, teherbe lehet esni mellette, sőt a doki azt mondta, hogy így talán még könnyebben, mivel kiszámíthatóbb, mikor van pé. Igazából mi tudatosabban csak idén indítottuk a babaprojektet, előtte úgy voltunk vele, hogy ha jönni akar, akkor jön, nem is számoltam soha, milyen napokon voltunk együtt. Igazából 3 hónapja kísérem a dolgokat tudatosan, igyekeztem az együttléteket is úgy időzíteni, hogy félidőben legyenek, amikor pé van. Aztán olvastam a hőmérőzésről és két hónapja vezetem. Múlt hónapban azért hagytam abba a tabi szedését, mert bár megjött, de nem volt meg csak 3 napig, az előző hónapokhoz képest gyegén, így feltételeztem, hátha baba van a dologban, és olyankor nem szabad ezt a gyógyszert szedni, tehát azonnal abba kell hagyni. Tulajdonképpen ezért nem szedem már, gondoltam kipróbálom nélküle, hátha helyreálltak a dolgok odabent. Bár a doki azt mondta, hogy félő, ha abbahagyom a gyógyszert, megint összezavarodik a ciklusom. Olyasmire kell gondolni, hogy 3 éve volt olyan hogy 40 napra jött meg, meg olyan is, hogy 21-re, és mindez a cisztától volt, ami azóta felszívódott, most elvileg nincs cisztám, de komolyabb vizsgálaton azóta nem voltam, akkor még MR-en is megnézték. Utána már csak UH-n, de eltűnt. Doki rávágta, hogy PCOS-re hajlamos petefészkeim vannak. Ebben a hónapban készülök ismét nőgyógyászhoz, bár lehet nem ártna előtte egy hormon vérvizsgálatot csinálnom, hiszen abból ő is többet tudna nekem mondani. Bár úgy szeretném, ha már babásan mehetnék a kivizsgálásra. :)
Anitacool
2017-10-07 14:52:48
Anita én a görbéd alapján is azt gondolom, hogy a kezdeti, azaz follikuláris fázisban vagy még. Az lh teszt is ezt igazolja. A rendszer sem húzta be az ovut, egyelőre azért halványak a színes zónák. Ha a mai napon már negatív az lh teszt, jó eséllyel ma meg is reped a tüsző. Legyetek nagyon szerelmesek, és bízzunk benne, hogy az elkövetkező napok adatai igazolnak ovulációt :-)
Az előző havi görbéden is láthatod, hogy a kék zóna előtthöz képest az utána levő szakasz határozottan megemelkedett, ez most nem mondható el. Kell még egy kis türelem.
Kira84
2017-10-07 14:51:05
Anita34
Én most úgy vagyok vele hogy a tesznek hiszek jobban mivel az tegnap full + volt.Márciusban azért nem lett baba mert hallgattam a nődokimra sajnos,akkor is a 14 napon voltam uh és azt mondta még 1 nap és megreped,szóval nem akkor voltunk együtt mikor kellet volna, mert nekem a 17 napon voltak erős görcseim kb 20 percig mint tegnap,
Azóta elmúlt a gyomor égésem és az émelygés meg haspuffadásom..
Mineden hónap más mivel én Pcos,Ir és még Pm alúlműködéseim is van sajnos nincs mindig pém csak ha rásegítek valamivel..
Anita34
2017-10-07 14:31:20
Anitacool, itt az előző havi görbém. Nagyon hasonlóak.
Mit mondasz? Kíváncsi vagyok nagyon a véleményedre.
Anita34
2017-10-07 14:30:22
Anitacool, nagyon köszönöm a segítséget, így már valamelyest érthető. Ugye úgy van akkor, hogy a progi termeli a hőt ovu után. Akkor nekem miért emelkedett meg 3.-a után a hőm, úgy, mintha valóban meglett volna az ovum?
LH teszt szerint tegnap volt az LH csúcs. Akkor most melyiknek higgyek? Sok mindent olvasok mostanában erről a témáról. Van aki csak hőből tudja az ovut mert hőmérőzik csak. Akkor az eltévesztheti az ovu napját?
Szia a tegnapi Lh tesztem egy kicsit halványabb lett, mint az előző.Hogy biztosan megrepedt e? Ki tudja majd elválik.Én úgy gondolom rendesen rádolgoztunk az esélyt megadtuk magunknak hogy baba legyen..
Nekem ma fentebb ment a hőm így állok most..