Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Azt kihagytam, hogy a + ovuteszt után 48 órán belül van valamikor ovuláció, illetve hogy ovuláció után 5 napon belül kell megemelkednie az alphőnek legalább 0,2celsiusfokot. Úgyhogy még érdemes türelmesnek lenned, a görbéd igazolni fog!
Anitacool
2017-10-05 11:20:18
Kira nem a + terhességi tesztre gondolt a dokid?
A méhpempőben valójában nincsenek hormonok. Az benne a fantasztikus, hogy olyan anyagokat tartalmaz, amelyekből a szervezet könnyen épít hormonokat. Éppen olyat, amilyenre a szervezetnek szüksége van. Ha kell ösztrogént, ha kell tesztoszteront, ha kell akkor progeszteront vagy éppen inzulint. A tüszőrepedés előtt ösztrogént, majd rövid időre megnő az luteizáló hormon (ekkor lesz + az ovuteszt, ha elcsíped), csökken az ösztrogén és megnő a progeszteron (ettől nő meg a hőd ovu uván), illetve ha létrejött a terhesség és sikeres a beágyazódás, akkor hcg-t termel a szervezeted.
fbara90
2017-10-05 10:22:27
És Kira ez alapján teszteltél pozitívat, hogy neki akartál állni a gyógyszernek?!
Szerintem is inkább bízz magadban, ahogy Anita is írta. :)
Kira84
2017-10-05 10:21:13
Anitacool
Köszi a gyors infót, akkor maradok csak a méhpempőnél meg a Terhesvitaminnál + folsavnál egyenlőre,és várom a csodát :)
Kira84
2017-10-05 10:18:41
fbara90
A doki azt mondta ha + lesz teszt csak akkor javasolja a bogyó szedését.Adig is használjam a méhpempőt ,mert abban is van progeszteron.Hát remélem elég lesz hogy megrepedjen a tüsző..
Anitacool
2017-10-05 10:07:00
Kira a tüszőrepedéshez nem kell progeszteron, az a terhesség előkészítéséhez, illetve megtartásához kell. Ne szedj be semmit, bízz a testedben meg a dokidban!
fbara90
2017-10-05 09:33:58
Kira én az orvos véleményének kikérése nélkül nem vennék be semmilyen gyógyszert, hogy bekeverjek, hacsak nem ő mondta hogy alkalmazd a napokban ha úgy alakul.. Szerintem beszélj vele.
Kira84
2017-10-05 09:29:25
Sziasztok, a rendszer kivette az ovut,még nem ment fentebb a hőm.Egy kicsit félek mivan ha nem reped meg a tüsző.Szedem a méhpempőt de lehet nem elég neki. Mit gondoltok ha elkezdeném a Duphastont bezavarna? Szerintem megint a progival lesz a gond.Vagy van valami technika ami segíti a repedést?.Mondjuk torna vagy bármi más..
fbara90
2017-10-04 20:27:31
Húúúúú Kira! Akkor hajrááááá! :))))) Nyeregbe!!! :D :D
Megy a hatalmas DRUKK! :D
Olyan izgi! :D
erikasz
2017-10-04 18:20:06
Kira tenleg ,ez már hihetetlen? Képzeld a hasam alja ugy kezdett fájni és a derekam hirtelen,lehet nekem sem volt ovu még!Reggel krémes folyás ,most vizes nem értem......