Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki111: fogalmam sincs, hogy jó-e vagy rossz-e, hogy 36,8-on leragadtam. Pár nap és kiderül.
Kira: nagyon tuti görbéd van :)
Anitacool: eddig úgy tudtam magamról, hogy nem vagyok hülye gyerek, és viszonylag gyors a felfogásom. De ez a levezetésed így első olvasás után feladta a leckét. Többszöri nekifutásra fogtam fel! De ez még nem jelenti azt, hogy teljesen meg is értettem. :(
erikasz
2017-10-19 17:44:34
Már sikerült ! Josteszt szépen látszik a második csik !Gratulálok halkan:D
erikasz
2017-10-19 17:40:06
Niki11 nemtudom megnézni ,de mit raktál fel?
Niki111
2017-10-19 17:29:34
Csuti, baj az, hogy leragadt 36.8-on?
Niki111
2017-10-19 17:28:46
Na, mostmár talán sikerült. Jósteszteltem tegnap és ma
Kira: waooooo, jujjj ez nagyon izgalmas
Cskkrisz, Anita: köszönöm, esküszöm megnyugtattatok . Nekem nem állt össze a kép, hogy mit és hogyan kellene nézni. Na jó, a matek sosem volt az erősségem
Erika: biztató tünetek. Nekem kinőtték a melleim a melltartóim :D
Holnap csinálok tesztet ,az tuti ! Hányinger ,étvágytalanság ,hasifájdalom minden ......Kivettem a két értéket megint ,sokat alszom nyitott szájal :D Igy másabb?
Kira: nagyon tuti görbéd van :)
Anitacool: eddig úgy tudtam magamról, hogy nem vagyok hülye gyerek, és viszonylag gyors a felfogásom. De ez a levezetésed így első olvasás után feladta a leckét. Többszöri nekifutásra fogtam fel! De ez még nem jelenti azt, hogy teljesen meg is értettem. :(