Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-10-19 09:19:28

Sziasztok
Hogy tudok ide képet csatolni ?
Cskkrisz
2017-10-19 09:00:01

Próbálkozok. Nalam az emelkedés előtti 6 mérésbe pont belecsúszik a 36,4. Mivel 5 napig volt 36,5 igy a 2 tized különbség biztosan nincs meg...ilyenkor alkalmazható az 1. kivétel mondjuk? Mert az emelkedés utani negyedik mérés ugyan nem 2 tizeddel de még magasabb az emelkedés előtti 6 mérés legmagassabbikanal.
Hm?
Cskkrisz
2017-10-19 08:54:18

Anitacool! Köszönöm a részletes leírást, millió leírást olvastam, de azok altalaban arról szólnak, hogy hogyan vezesd a görbéd és nem arról hogyan értelmezd. Még párszor el kell olvasnom, hogy a sajat görbémen tudjam alkalmazni...
Rutinból te hová húznád az én görbémen a vonalat? Szerinted itt teljesülnek a kritériumok???
Nagyon köszönöm még egyszer!!!
Anitacool
2017-10-19 08:17:15

Cskkrisz a 37 fok alatt kizárt a terhesség városi legenda!

Inkább ezt vedd alapul:
A hőmérsékletszintet akkor tekintjük „megemelkedettnek”, ha található három olyan, egymást követően mért érték, melyek mindegyike magasabb az őket megelőző 6 hőmérsékleti adatnál, másrészt a harmadik megemelkedett érték legalább 0,2 oC-kal magasabb, mint az emelkedés előtti 6 alacsonyabb hőmérséklet közül a legmagasabb. A kiértékelést megkönnyíti a segédvonal berajzolása, melyet a 6 alacsonyabb érték legmagasabb pontján keresztül húzunk meg. Azt az első hőmérsékletet, amely az előző 6-nál magasabb, az „első megemelkedett hőmérséklet”-nek nevezzük. A következő napon mért értéknek is magasabbnak kell lennie a 6 beszámozott alacsonyabb érték mindegyikénél. A 3. napon egy különleges feltételnek kell teljesülnie: az e napon mért hőmérsékletnek legalább 0,2 oC-kal kell a segédvonal fölött lennie. Ha ez a fenti feltétel a 3. megemelkedett hőmérsékletre teljesül, akkor mind a három megemelkedett értéket megjelöljük a lapon.

A hőmérsékletre vonatkozó 1. kivétel. Ha a 3. megemelkedett hőmérséklet kevesebb, mint 0,2 oC-kal magasabb, mint az emelkedés előtti 6 érték legmagasabbika, meg kell várni egy 4. hőmérsékletértéket. Ennek azonban már nem kell feltétlenül 0,2 oC-kal magasabbnak lennie az emelkedés előtti 6 érték legmagasabbikánál.

A hőmérsékletre vonatkozó 2. kivétel. A szükséges 3 megemelkedett hőmérséklet közé beékelődhet egy, amely a segédvonalra vagy az alá esik, de ezt az értéket nem szabad számításba venni az értékelésnél.

Figyelem!

Ha 2 érték esne a segédvonalra vagy az alá, akkor újra meg kell határozni a 6 alacsonyabb hőmérsékletet, és új segédvonalat kell felvenni.

A hőmérsékletre vonatkozó 1. és 2. kivétel szabályait tilos egymással kombinálni!

Ha a két kivételes eset egyszerre áll fenn, új 6 alacsonyabb hőmérsékletet kell meghatározni.
Cskkrisz
2017-10-19 07:05:25

Sziasztok!
Niki111 elbizonytalanitottál...van ilyen szabály, csak mas adattal: vagyis a mensi utáni legmagasabb és az ovu utani legalacsonyabb között 2 tized különbség javasolt...de hat ez is biztosan olyan, mint hogy 37 alatt kizárt a terhesség...számtalan ellenpélda igazolja.
Régóta próbálkoztok? Az ébredési hő mellett még alkalmaztok barmi tamogatást?
Nekem ma megint ugrott 1 tizedet...alakul ez.
Szép napot!
Niki111
2017-10-18 21:10:52

Van ilyen előírás Cskkrisz ? Szerintem szép a gorbed ;) alakulhat

Én a heten minden egyes nap bealszom este 7-8 között. Pedig semmi extrém nem történik . Ugyanolyan sokat dolgozom , mint eddig . :)
Cskkrisz
2017-10-18 18:13:15

Sziasztok!
Hú...látok itt pár nagyon bíztató görbét...nagyon izgulok kinek mi lesz...
Nekem újabb stagnálás mutatkozik...most 36,6-nál. És kezdek kicsit izgulni is, hogy ez a hő mire lesz elég...
Mi a véleményetek? Az első fázisban található mensi utáni legnagyobb értékhez képest kell legalabb 4 tizedes emelkedés? Mert nekem ott jócskán volt 36,4 is...
Előző ciklusban volt 36,9 is...persze az sem jelentett babásodást...
Ti annyival tapasztaltabbak vagytok ebben...nagyon sokat szamit hogy segitetek.
erikasz
2017-10-18 18:07:25

Csuti az a beágyazodás is lehetett,nekem a multkor kenyérmorzsához hasonlitó:)
Csuti0925
2017-10-18 17:47:59

Erikasz: ezen jót vigyorogtam! :D

Nekem ma volt egy rózsaszínes-narancsos pici pötty a bugyimban. De nem vér volt, nem volt folyékony. Pici apró száraz szemcsékből állt. Nektek volt már ilyen? Én még ilyet korábban soha nem tapasztaltam. Bocsi, ha alapvető dolgot kérdezek, de nekem minden új.
erikasz
2017-10-18 16:44:39

Hát csajok álandóan hányingerem van ,ugy feszül a hasamalja majd szét szakad,a fejem tompán 6 napja fáj .Tipikus terhességi tünet ! Még olyat enni sem ettem ,1 zsemlét egy párdarab háztartási kekszet a nyálam folyik,mint egy tehének:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!