Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen...bizony kell. :)
Én is lh tesztelek, illetve közbe-közbe figyelem a nyakot is.
Nekem most a még kevéske adat alapján és gyanítom a hő alapján 14. ciklusnapra húzta be az ovut...ami hő szempontjából rendben is lehet. Menses után par nappal már lh teszteltem...végig negatív volt...egyértelműen pont a 14. ciklusnapon volt pozitiv...tojcsis nyák is akörül volt. Az lh teszt ha pozitiv nem utana való 1-2 napban várható ovu??? Akkor viszont már a hő nem stimmel. Melyiknek hihetek jobban? A hő alapján egyértelmű hogy a 14. ciklusnap...teszt és nyák alapján pedig 15-16. ciklusnap.
Bocs a sok bizonytalanságért...csak szeretném megérteni hogy működök.
Anitacool
2017-10-19 10:52:52
A férjednek alapvetően igaza van :-))) a szexnél semmi sem biztosabb baba ügyben! Én LH tesztelek is, szépen előre jósol, a görbe meg igazol. Ezen kívül figyelem a hüvelyváladékot, ovu előtt 3 napig tojásfehérjeszerű, amint átvált krémesre, tudom, hogy előző nap volt ovu.
Cskkrisz
2017-10-19 10:40:42
Értem, köszönöm!
Nagyon idegörlő ez a varakozás...de bízom az utolsó pillanatig.
Ti alkalmaztok még az ébredési hő mérése mellett más tamogató módszert? Mi szamít megbízhatónak (férjem szerint a kétnapi együttlét :))?
Anitacool
2017-10-19 10:28:41
Igen, így nem egy Isten tudja hogyan programozott gépre bízod a jelölést, hanem érted is, hogy mi alapján húzza be a termékeny napokat.
Baba szempontjából az a biztató, ha az átlagos leteálisod+2 napig fent marad a hő és nincs vérzés. Ekkor már a teszt is kimutatja nagy bizonyossággal.
Cskkrisz
2017-10-19 10:13:14
Anitacool
Igen emlékszem...akkor kicsit el is kenődtem mert minden egyéb tünet alapján hatarozottan meg voltam győződve arról, hogy volt.
Akkor ez a módszer arra jó, hogy megbizonyosodj arról, hogy tényleg volt-e ovu...és nem arra, hogy babasodás szempontból jó e a görbe?
Anitacool
2017-10-19 10:08:46
Cskkrisz, talán emlékszel, én írtam az első bejegyzésedre, hogy a görbe alapján nem egyértelmű, hogy volt-e már ovud. Akkor még nem állt rendelkezésre ennyi adat, de most azt mondom megvolt, ne izgulj miatta. :-))
Niki a görbéd totál megfelel a “kritériumoknak”, megvolt a péd, baba szempontból pedig a luteális hossza a mérvadó :-)
Cskkrisz
2017-10-19 09:53:02
Niki111
Az előbb írt módszer alapján neked teljesen ok a görbéd. Ha a 11. ciklusnapot vesszük, akkor az azt megelőző 6 mérés legmagassabbika is 2 tizeddel alasonyabb...
fbara90
2017-10-19 09:43:30
Niki töltsd fel a képet, amit meg szeretnél nekünk mutatni a kepfeltoltes.eu-ra, és az ott kapott linket ha ide bemásolod, meg tudjuk nézni. :-)
Niki111
2017-10-19 09:40:44
Anita: hű, vesszek meg, ha értem. Ez alapján az én görbém nem túl biztató.
Cskkrisz: viszont a tiéd szépen alakul, nagyon drukkolok
Én is lh tesztelek, illetve közbe-közbe figyelem a nyakot is.
Nekem most a még kevéske adat alapján és gyanítom a hő alapján 14. ciklusnapra húzta be az ovut...ami hő szempontjából rendben is lehet. Menses után par nappal már lh teszteltem...végig negatív volt...egyértelműen pont a 14. ciklusnapon volt pozitiv...tojcsis nyák is akörül volt. Az lh teszt ha pozitiv nem utana való 1-2 napban várható ovu??? Akkor viszont már a hő nem stimmel. Melyiknek hihetek jobban? A hő alapján egyértelmű hogy a 14. ciklusnap...teszt és nyák alapján pedig 15-16. ciklusnap.
Bocs a sok bizonytalanságért...csak szeretném megérteni hogy működök.