Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Cskkrisz
2017-10-20 18:40:35

Sziasztok! Szerintetek mi lehet? A görbémen behúzott ovu napján volt egy olyan erős ovutesztem, hogy megszólalt, plusz tojcsis nyák és hasszurka is. Onnan szamolva ma vagyok a 7.-8. dpon. Minden nap csinalok du ovu tesztet, az elmúlt par napban hófehér volt...ma egy erős, határozott latszódik, de negatív. Késői ovu vagy már a következő ciklus előjelzője. Ma olyan érzésem van egész nap cicitájékon, mintha izomlázam lenne...persze nem.
Tapasztalat? A hő sem túl bizakodó...én persze igyekszem nem feladni a reménykedést.
Amandeen
2017-10-20 18:05:05

Az FSH 3,41 mlU/ml, az anti müller meg sajna 0,062, ezért pànikolok. Bàr azt is olvastam, hogy emelhető ez az érték Q10-zel, E vitaminnal, D vitaminnal, szelénnel, stb... de megvàrom mit mond a doki, lehet lombik lesz belőle, vagy sem.... :-( nem tudom màr mit gondoljak, olvastam olyanról is, hogy laborfüggő az érték, sőt, újabb vérvétellel akàr màs érték, jobb érték is lehet.... bizonytalanság és csüggedès van... :-(
Mindenkinek szurkolok, akinek pedig nem jött össze, csak fel a fejjel, jobb helyzetben vagytok mint én!
Niki111
2017-10-20 15:22:10

Kira : nekem is clear blue digital van otthon talonban és Gábriel
Niki111
2017-10-20 15:21:05

Erika , Hm ... drukkolok

Anita : csináltam ovu tesztet , semmi nem volt rajta , így nem tudom mire következetessek . Jövő csütörtökön kellene megjönnie ilyen öné step tesztet amúgy nem veszek többet , ma elfogyott szerencsére .
Sztem nem tesztelek többet ovuval . Majd lassan mostmár kiderül . A mellbimboim egész nap szinte szurkálnak , a hom egyenlőre fent . Bizakodók
erikasz
2017-10-20 15:18:31

Megirom nektek a Biróságra kellett mennem 18 án 13 órára ,azért nem aludtam ,minden orába fekkeltem stresszes éjszakám volt.! Lakás használati ügyben! De megnyertem az a fontos:D
erikasz
2017-10-20 15:04:28

Ma olyan banba vagyok,a munkahejen is :D Össze vissza irkálok nem a jó értéket irtam be .
erikasz
2017-10-20 14:55:34

Először is, mindenkinek pocaklakot kivánok aki még nem tesztelt:) Nekem is stagnált a hőm:) .Reggel vettem vizeletet, ha hazajövök megcsinálom.De a gyogyszerész megkérdeztem ,azt mondta már bomlásnak indult, ebből necsináljam, csak friss vizeletből majd reggel! .Ugy hogy reggelre drukkoljatok nekem ! A hányinger megvan és alig eszem valamit nincs étvágyam ........a hasam reggel összehuzta a görcs .Itt a görbém
Cskkrisz
2017-10-20 12:01:35

Sziasztok! Tényleg szinte mindenkinél vagy esés vagy stagnalas volt...szerintem pl a frontok, a holdallasok...stb. biztos erre is hatast gyakorolnak. Par görbe kezd nagyon a vége felé jarni...most nektek megy a legnagyobn drukk.
Aki esetleg már szembesült a szomoru igazsággal...fela fejjel...nem szabad okokat keresni...csak előre tekinteni és hinni h sikerülni fog!
Tényleg Niki...teszteltél?
Anita34
2017-10-20 11:44:53

Sziasztok!

Kira, Clearblue digitális terhességi teszt tuti biztos. Legjobb szerintem.

Az én görbém így alakul, szerintem holnap menzi.

Anitacool
2017-10-20 10:30:50

Niki mára erősödött az LH teszt?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!