Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Chill
2017-10-20 07:56:31

Jó reggelt Lányok!
Én is zuhanóagban, de valahogy éreztem is, hogy ez nem az a hónap.
Majd a következő vagy az azutáni :) egyszer úgyis sikerül! Nagyon sok stressz van az életünkben most. El is fogok tűnni most egy darabig. Költözünk jovoheten. Építkezés, lakaseladas, majd az új otthonunk meghozza a kistesót :)
Hajrá mindenkinek! Ne adjatok fel!!
Niki111
2017-10-20 07:53:50

Amandeen : reméljük , h nem erről van szó . De valóban a doki majd megmondja , h mi a helyzet . Drukkolok

Cskkrisz : nekem stagnál 36.7
Egyébként terhesség esetén a nemvart előtti napokban mar nem “illene” leesni semennyit a honek ?

Többiek ?
Erika teszteltel ? Kira ?
Cskkrisz
2017-10-20 07:15:55

Sziasztok!
Milyen durva, hogy ha minden stimmel is csak 30% az esély...és akik sorra szülik a gyerekeket? De nekünk is előbb-utóbb jön a gólya.
Nekem csökkent egy tizedet a hőm...nem tudom mi sül ki ebből.
Ki hogy áll?
Amandeen
2017-10-20 00:11:57

Üdv Mindenkinek!
Megjött a hormonvizsgálat eredménye. Ahogy nézem nagyjából az értékhatárokon belül vagyok mindenhol, egyedül az FSH kicsivel kevesebb az alső határnál. Javasoltak AMH hormonvizsgálatot is, na az sajna elkeserítő... :( Nagyon-nagyon alacsony, ami korai petefészek kiürülésre utal (bár azt olvastam, hogy ilyenkor megemelkedett FSH-nak kéne lennie, nálam meg pont nem magas). Nagyon elszomordtam. Jövő hétre kaptam időpontot nőgyógyászhoz, remélem mond majd valami biztatót. Amúgy 31 éves vagyok, nehogy már elfogytak volna a petesejtjeim!!!!!!!! :( :( Nem karom tovább laikus módon elemzgetni az eredményt, majd a doki megondja mi a szitu, na de addig is várni kell, a várakozás olyan rossz.... még 6 nap.
Anitacool
2017-10-19 23:58:24

Csajok, jó időzítéssel is csak 32% az esély, úgyhogy ne keressetek okokat! A petesejtek válogatósak, csak a tökéletes hímsejtet engedik be ;-)

Holnap leszek a 12. dpo-n, régebben 14-15 napos volt a luteálisom, de legutóbb 12. napon megjött :-(

Jelentkezzetek reggel, hogy kivel mi van ;-)
Niki111
2017-10-19 23:09:55

Fbara : olyan jó , h így fogod fel :) drukkolok neked is nagyon
Niki111
2017-10-19 23:09:14

Anita : nekem 15 napos a lutealis . Neked ?
Hogy alakul a gorbed ?

Anita 34: nekem one step 40-es van . Hat nem tudom , nekem nem
Sikerult még vele elkapnom az ovut . A fertinet oldalról rendeltem
Anita34
2017-10-19 22:49:09

Fbara, igazad van, lehet nekem is jobb lenne ha nem avatnám be Férjet. Ő is szokta kérdezni, hogy akkor most hogy állunk. Hét eleje óta görcsöl a hasam és fáj a derekam, szóval esélytelen ez a hónap is. Na de mi sem adjuk fel. Előre tekintek én is és hamarosan zebrásodunk. Remélem!

Ti milyen LH tesztet használtok? Milyen érzékenységű a jó?

Nekem eddig a kazettás 25-ös érzékenységű jött be, de ebben a hónapban megszívatott. Sz@r volt a teszt, tiszta egyenetlen volt rajta az egyik csík, azt sem láttam, hogy mi van.
Volt még tesztcsíkom is, az jobbnak bizonyult, One step 30-as érzékenységű, zöld színű. Nem tudom hogy ez az érzékenység elég e, vagy váltsak érzékenyebbre? Mondjuk a 20-as kimutatná rendesen? Vagy csak becsapna, mert hamarabb mutatná??? Mit szóltok? Kinek melyik vált be?

Ezt azért kérdezem, mert új hónapot kezdek és épp elfogyott az ovu tesztem. Úgyhogy rendelek egy nagy csomót. :D
fbara90
2017-10-19 22:41:26

Anita mi is így vagyunk mint ti, hogy nem értjük hogy nem sikerült.. De ne csüggedj, ha most nem jött össze. Előre tekintek már én is, abbahagytam a szomorkodást. :) Most kicsit úgy állok hozzá, hogy kevésbé görcsölök rá az új ciklusra, csak rutinból méregetek,tesztelgetek, hogy azért képben legyek. Együtt vagyunk mikor jól esik. :-) Igaz a párom minden reggel megébred mikor mérek, hogy megkérdezze hogy állunk, de lehet most nem is avatom be teljesen, mikor van itt az idő. :-) Izgis.
Anita34
2017-10-19 21:13:25

Anitacool, te hogy állsz? Hányadik napnál tartasz?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!