Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bocsi , nem akartam bekavarni a fotókkal . Ovu teszt volt , amin látszott a halvány második csík , előtte meg még halványabb volt . A Hcg -t azért tettem mellé , mert az negatív volt .
Kira : izgulunk veled :)
Anita : nagyon kiváncsi vagyok mar rad is
Azt tudom , h menzi elott esés van
Közben kérdeztem a lutealis alatt , amíg nem jön meg
Kira84
2017-10-20 09:11:17
Anitacool
egyenlőre még várni akarok vele,elvileg ez a 30 napon, szerintem megpróbálok várni vele Szerdáig az lenne a 35 napom, van itthon egy digitális tesztem,hátha az hamarabb kimutatja ha van pocaklakó..
clearblue, mit gondoltok erről a digis tesztről megbizható?
Anitacool
2017-10-20 09:04:27
Kira ezek jó jelek is lehetnek! Drukkolok neked!
Nekem terhesen jó darabig maradt a meg fog jönni érzés, a cicik is fájtak. De nekem ezek PMS tünetek is voltak. A szoptatás alatt a cicifajásra nem tudok alapozni, nem fáj sosem. Holnap tesztelsz, ha marad a hő? Vagy kibírod holnap utánig? Nekem anno halvány + volt a 14. dpo-n, a 15. napon meg erős + :-)
Egyébként köszi, valóban nem rossz a görbém, de rettegek, hogy nem sikerült :-( Annyira ideális lenne ez most nekünk, hogy maga lenne a nagybetűs CSODA.
Kira84
2017-10-20 08:54:42
Jó reggelt lányok,egynlőre még fent van a hőm, ez a 13 DPO, lassan kezd érdekessé válni a helyzet.
Anitacool
Nagyon szép a görbéd, nekem tegnap óta vannak, apró, rövid mensi szerü görcseim,de csak pár percig tart aztán elmúlik,viszont a cicik azok elég erősen fájnak..
Anitacool
2017-10-20 08:36:57
Amandeen, remélem nem erről van szó! Azt olvastam, ha nincs 1,5 ng/ml alatt az anti müller, akkor még nem szabad megijedni! Mennyi az érték? És az FSH? Persze a tutit majd a doki tudja, csak olyan nehéz kivárni.
A görbéid szerint van péd?
Cskkrisz elvileg 0,1 ugrálás még okés a luteálisban.
Niki én is beálltam 36,7-re. Elvileg ez még mindig a megemelkedett tartomány, de babával 5 tizeddel feljebb voltam. Hiába nem szabad hasonlítgatni, emiatt én nem sok reményt fűzök hozzá! :-( Bár múlt hónapban szinte végig a magasban voltam, mégsem jelentett semmit.
Chill sajnálom a zuhanást, pláne, hogy eltűnsz egy időre :-( Gyere vissza, ha letudtátok ezt az izgis időszakot! :-) Új ház, új baba? Ez tetszik! :-))
Nekem meg fog jönni érzésem van. Bár az terhesen is volt, úgyhogy erre sem alapozhatok. Csak a csodában bízhatok.
Csuti0925
2017-10-20 08:24:23
Cskkrisz: úgy látszik az időjárás bekavarhatott, mert nem létezik, hogy ennyi mindenkinek csökkent egy nap egyszerre egy tizedet a hője. Nekem is egy tizedet csökkent. Bár fogalmam sincs, hogy az időjárás egyáltalán bekavarhat-e. Azt tudom, hogy a szülést hamarabb beindíthatja, mert akkor hirtelen egyszerre lesz tele a szülészet, amiről a híradó is be szokott számolni.
Ráadásul ha megnézitek a görbémet, nekem 36,7-el jött meg ebben a ciklusban, úgyhogy nagy reményeket nem táplálok. A teszteléssel meg most már kivárok. Úgyis munkahely váltás van folyamatban, aztán nem tudni, hogy idén vagy csak jan. 1-el lesz meg, úgyhogy a jövő év alkalmasabb lenne nekem. De ha most akar jönni, akkor én annak is örülnék.
Niki111: a két fotóval engem is összezavartál, azt hittem mind a kettő terhességi teszt.
Chill
2017-10-20 08:13:19
Koszi Niki :)
Én is vezetem a fertility oldalon, jobban is szeretem mint ezt, ide a fórum miatt járok :)
Elvileg le kellene esnie, de van hogy csak az nap amikor megjön vagy utána egy nappal esik csak le, nekem mindkettőre volt már példa, szerintem a stagnáló hőd egyébként jó jel lehet, nekem anno a terhesgorbem a 11 naptól beállt egy hőre stabilan (pont mint nálad) annyiban más volt, hogy az egy magasabb hő volt a többihez képest. Bár én már akkor éreztem.. női megérzés volt. Voltak apró tünetei is.
Szorítok!!
Kira : izgulunk veled :)
Anita : nagyon kiváncsi vagyok mar rad is
Azt tudom , h menzi elott esés van
Közben kérdeztem a lutealis alatt , amíg nem jön meg