Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Cskkrisz
2017-10-21 08:16:53

Sziasztok! Nekem is egy tizedet emelkedett...most mar végképp nem tudom hová tenni a majd' pozitiv lh tesztet...de ma is tesztelek és akkor okosabb leszek. Én is a onestep 25-ös érzékemységűt hasznalom...
Mindenkinek emelkedést, aki pedig közel jar a ciklus végéhez szép csíkos teszteket!
Niki111
2017-10-21 07:13:24

Jo reggelt lányok !
Amandeen nagyon drukkolok . Nekem a pajzsmirigyem szórakozik , attól is ki voltam :(
Erika : teszteltél mar ??
Anitacool hogy van a hod ?
Többiek ?

Enyém picit feljebb ment (halkan örülök ) ovu teszten elfogyott , Ugyh jostesztelni nem tudok (talán jobb is ) hcg teszt továbbra is negatív
Amandeen
2017-10-21 01:51:32

fbara90, Cskkrisz: köszi a biztatàst, igyekszem pozitívan gondolkodni, bàr nehezen megy, amikor ott a félsz. De reménykedem! Nektek is és a többieknek is nagyon drukkolok!
Anitacool, sajnos nincsenek görbéim még, hogy làssam, volt-e pém, hiszen ez volt az első gyógyszer nélküli ciklus, ami 36 napig tartott, nincs összehasonlítàsi alapom, hiszen előtte hormonokat szedtem. Azokon a gyógyszereseken làtszik a hő emelkedése, tehàt az jó görbe, de kérdés, megtörtént-e az ovu vagy csak a hormonok miatt alakult tankönyv szerint 15. nap körül a hő emelkedése.
fbara90
2017-10-20 23:13:02

Anita az enyém kék színű. :) Múlt hónapban használtam először LH-tesztet. Szóval nem tudom más ciklusokaban hány napig lett volna pozitív. de 1-2 nap a normális... ha ennél több napig pozitív az vmi bajt jelez nagy valószínűséggel -mint pl ciszták. És én úgy tudom hogy az első pozitív LH-teszt után 12-48 órán belül megtörténik az ovuláció. :) de ekkor már megemelkedik a hőmérséklet is. :) szóval a görbével párhuzamosan gyönyörűen tudni lehet mi-mikor történik. :)
Anita34
2017-10-20 22:41:01

Sziasztok!

Fbara, ez a vaterás 25-ös érzékenységű One step az a zöld színű csíkocska, ugye? Azt hiszem akkor nekem is ilyenem volt, csak 30-as érzékenységűben, de nem a vateráról rendeltem.
Neked amúgy mindig 2 napig pozi az LH teszted vagy csak ennél a tesztnél? Bocsi ha hülyeséget kérdezek. Ilyenkor amúgy akkor a 2. pozi nap után van az ovu? Nem értek hozzá így, mert nekem mindig 1 napig pozi csak.

Köszi a segítséget!

fbara90
2017-10-20 18:59:55

Anita34 én OneStep 25-ös érzékenységű LH-tesztet használok, és eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve. :) Az előző ciklusomban gyönyőrű pozitív tesztet produkáltam vele 2 napig :) És ma már szemmel láthatóan megint erősödésnek indult az a második csíkocska :)))) már nagyon várom az új ovumat :D vaterán baromi olcsó :) félidőben én napi kettőt lövök el belőle, hogy ne maradjak le az LH-csúcsról véletlenül se! ;-)
Cskkrisz
2017-10-20 18:58:01

Amandeen, sajnálom, hogy rosszak lettek az értékeid...én sajnos ehhez sem tudok hozzászólni...de nagyon drukkolok,hogy a doki megnyugtasson!
Cskkrisz
2017-10-20 18:56:43

Köszönöm, megnyugtattál. Annyira hatarozottan biztos vagyok benne hogy akkor volt ovu...most semmi nincs csak a cickófájás. Persze tudom, hogy az lh egész ciklus alatt jelen van...de most mitől emelkedett??? Egész ciklus alatt ugyanazt az ovuteszt markat hasznalom, ugyanaz a napi rituálé.
Holna is nézem. Addig is ha még van barkinek hasonló tapasztalata ne fojtsa magaba.
fbara90
2017-10-20 18:51:57

Cskkrisz szerintem a hőddel semmi probléma nincs! :) az ovu teszten kívül utalt bármi is arra hogy esetleg most ovud lehet? pl. nyák, hasfájás? a hőmérsékleti adataid alapján szerintem tuti akkor volt, mikor behúzta a gép. Szerintem ha most ovulálnál sokkal jobban leesett volna már a hőd. kíváncsi vagyok holnap mit mérsz-azt várjuk ki- mert ha holnap leesik az még túl korai lenne menstruációs leesésnek, csinálj egy lh tesztet holnap délelőtt meg délután is- az majd talán igazolja a hődet.
Ha felnéz Anitacool, majd "megszakértetjük" vele is a görbéd :)
fbara90
2017-10-20 18:41:04

Amandeen sajnálom, hogy nem lett jó minden eredményed. Remélem nincs nagy baj. Drukkolok, hogy jövő héten jó híreket kapj az orvosodtól. Addig is tudom mondani könnyű- de próbálj meg nem keseregni, ne szomorkodj, pozitívan kell gondolkodni-hogy a jót vonzzad be, ne hagyd el most magad! Már a jó gondolatok is csodára képesek! :) Lehet hogy felírnak valamit majd, amivel tök jól rendbe tudod hozni ezeket az értékeket. A várakozás borzasztó lehet, addig is kitartást kívánok nektek! Én drukkolok nagyon, majd szólj mi volt az orvosodnál.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!