Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-11-03 19:34:16

Igen ovujele ,Niki!:)
Niki111
2017-11-03 19:28:07

Ja a lényeget meg elhagyom . Elkezdett ma szurkolni a cicim
és majdnem rosszul lettem bevásárlás közben. Ez lehet ovu jele ?
Nyilván terhes nem lehetek :D
Niki111
2017-11-03 19:23:50

Csuti : én idén májusig ingaztam Pestre dolgozni , előtte Budára . Mostmár 30 km-re dolgozom itthonról és mar magam sem értem , h hogy tudtam annyi évig rengeteget utazni.
Mi 60 km-re lakunk egyébként Pesttol . Ott is fogsz szülni ?
Csak azért kérdezem , mert nekem ceglédi a dokim és merném ajanlani .

Erika : nekem is vannak megerzesiem . Sajnos nem mindig jók . Amúgy hipererzekeny vagyok , amit a kisebbik fiam is örökölt .
Most ígéretes gorbeket látok én is :)
Remelem az enyém is csatlakozik .

Fbara : nem bánom én , ha épp lemaradok az lh-csúcsról a tesztrol . :)
Csak azt nem értem , h akkor ha pl pont nem akkor tesztelunk , akkor mindig negatív az ovu teszt tulajdonképpen ?
erikasz
2017-11-03 16:44:48

Niki :Sokan mondták már hogy kuruzsló is vagyok !!!!:) Meg azt is Boszi :) Megérzéseim vannak, de csak azokkal az emberekkel akikkel kapcsolatban állok .,Tiveletek is van kapcsolatom, látom a görbéteket a testetek hogy müködik ez igaz!:)
Csuti0925
2017-11-03 16:14:12

Pesten elek es dolgozom 9 eve, de lelekben soha nem leszek az. A videki elet sokkal emberibb es elhetobb, nyugodtabb. A parom is jobban szereti a videki eletet, csak a munka Pesthez kot mindkettonket.
Niki111
2017-11-03 16:02:42

Amandeen , ez az ugralas még belefér . De hamarosan meg tudod , tudjuk , h mi a helyzet :)
Niki111
2017-11-03 16:01:16

Csuti , te pesti vagy?
Én mar idegbajt kaptam volna a helyedben az tuti ...
Erika : boszi asszony :)
Fbara : azon biztosan nem múlik ;) :)
Amandeen
2017-11-03 15:59:46

Fbara90 és Erikasz, köszi, aranyosak vagytok!
Izgalmas hétvége lesz, igen. Vasárnapra esik a 12. dpo, múlt hónapban luteàlisom hőgörbe szerint 12 nap volt. Na, de ha 14-gyel számolok, akkor kedd. Szóval vasárnap-szerda között lenne elvileg valahol a menzi ideje.

Mindenkinek hatalmas drukk!
erikasz
2017-11-03 14:44:10

Csuti : Még ilyet!!!! Hát sajnos ki kell várni :( Fbara :Imát mondtam az este felmenjen a hőd ,áldjon meg a Jó ISTEN ..........egy gyönyörű szép egészséges gyermekkel, téged is, és mindenkit aki a Forumba van és gyermeket szeretne....
erikasz
2017-11-03 14:37:57

Kira hol vagy ?Itt kereslek! Meg fog szünni az ugrálás ! Hogy állsz?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!