Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-11-03 14:34:44

köszönöm erikasz! :) remélem ilyen szép marad nagyon sokáig :D
Csuti0925
2017-11-03 14:30:37

Felhivtam a szulovarosomban levo korhaz nogyogyaszatat, hogy hamarabbi idopontot kapjak. Egybol azt kerdeztek hogy megtartom-e? Mondtam igen. Panaszom van-e? Monndtam nincs. Erre ugyanazt a napot kaptam mint a maganorvosnal. Csak azt veszik elore aki elveteti vagy akinek panasza van. En egyik sem, tehat raerek. Akkor mar 8 hetes leszek. Ket helyrol is ilyen tavoli idopontot kaptam.
erikasz
2017-11-03 14:16:35

Csuti: Nagyon messze van még nov 23, hogy orvos lásson !!:( Hány hetes leszel 8,9 ?
erikasz
2017-11-03 14:03:09

Amadeen :Most a leesés a 10.nap beágyazódás :)
erikasz
2017-11-03 14:01:23

Amadeen :holnapra 0,2 fokot fog emelkedni ,jussak eszedbe !!!!!!!!! Küldöm az energiát ,ari vagy:D
erikasz
2017-11-03 13:57:59

Fbara : Nagyon szép a görbéd jééééé:D Niki :Apára fellll......:D Kriszta :Neizgulj a rozsaszin folyás miatt, nekem is volt minden terhességgel ,de én rengeteg fizikai munkát végeztem ! Lehet megeröltetted magad ,vagy cipekedtél .....stb.Vigyázz magadra!!!! Én is a elmult ciklusomra gondoltam,a mellfájás miatt ,de nov .8.án mennem kell a nögyogyászhoz rákszürésre.Majdmeglátom milyen doki lessz,és elmondom neki a történteket....!Itt a görbém
fbara90
2017-11-03 13:57:55

Amandeen akkor neked izgalmas lesz a hétvége!
Én is küldöm a sok pozitív energiát! :) Ne aggódj, ennyi ugrálás belefér még. Lehet elindul majd újra felfelé! :)
Amandeen
2017-11-03 13:51:17

Hajrá Lányok! Csak szeressétek egymást!
Én várakozó üzemmódban vagyok, vasárnap-hétfő körülre nem várom.
Cickóim érzékenyek, fájnak már egy jó pár napja... ez lehet PMS?
Most érzem kicsit a hasam alját is, remélem nem azt jelzi, hogy meg fog jönni.
:(
Egyébként ma megint zuhant a hőm...
Erikasz, küldd a pozitív energiát! :)
fbara90
2017-11-03 13:39:19

Köszönöm Niki! :D
Akkor hajrááá, ma is csak jól szeretgessétek meg egymást! :D ;D
Niki111
2017-11-03 12:46:41

Kriszta : én anno a Botival 6 hetesen voltam így . Rózsaszín -barna , pici vérrel . Én elmentem az ügyeletre . Pont a dokim ügyelt . Megnyugtatott , h hallottam a sziv hangot.
Figyeld magad most és Pihenj sokat

Fbara : úgy gondolom , h jó helyre húzta itt az oldal az ovut . Mar tegnap óra ovu derékfajas is meg van
Juuuuj , de szép a gorbed :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!