Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen : juuuuj na akkor most legyünk okosak :)
Én visszanéztem a kínai fiú -lány naptárban a fiaim, és aszerint a kicsinek lánynak kellene lennie :)
Kb ennyi amúgy a bizadalmam , de érdekességnek nem rossz
Amandeen
2017-11-12 20:54:39
Niki, itt az angol oldalon úgy írja, hogy az a jó, ha egybeesik, máskülönben várni kell, hogy mikor esik majd megint egybe, mert ha egybeesik, akkor legnagyobb az esély a teherbeesésre.
Anitacool, én februárban leszek 32.
Anitacool
2017-11-12 20:52:24
Igen :-)
Én májusban leszek 30 :-)
Niki111
2017-11-12 20:51:53
Kriszta : én olvastam a C vitamint ! Szedek is 1000mg /nap . Régen többet szedtem , pl mikor futottam 3000 mg /nap .
Niki111
2017-11-12 20:48:56
Anita : én májusban leszek 36
És Te ?
Neked sem épp csajos a szakmad :) abban is dolgozol ?
Anitacool
2017-11-12 20:40:00
Niki ha nem titok, mennyi idős vagy?
És a többiek?
Niki111
2017-11-12 20:12:03
Anita : köszönöm :) amúgy fétisem a diploma -szülés kombináció :) mikor csináltam az alap diplomám , akkor született a Boti , a kisebbik
Az angolt nem olvastam , csak ezt http://teherbeeses.hu/segitseg-teherbeesesez/jonas-modszer-hasznalata/
Itt határozottan azt írja , h az ovu ne essen egybe az oldal által jelölt piros jelzésű Jónás nappal és az előtte lévő 3 nappal .
Kriszta : de jó , h jelentkeztel ! Tessék csak emelyegni és aludni sokat ;)
Még méred a hőt ? Mioma fel fog szivodni , majd meglátod
Erika : menzinek se híre se hamva , ugye ?
Csuti : feltétlen jelentkezz kérlek
Amandeen
2017-11-12 19:06:00
Niki, megnéztem az oldalt, de ott nem azt írja véletlenül, hogy akkor a legnagyobb a fogamzás esélye, amikor a Jónás nap, vagyis a pirossal jelzett napok egybeesnek az ovuval?
Itt: http://www.astro.com/faq/fq_fh_special_e.htm
Anitacool
2017-11-12 18:36:38
Wow az nem semmi! :-) Nagyon drukkolok neked a sikerért, biztosra veszem, hogy menni fog! Én okleveles építőmérnök vagyok geotechnikai (föld alatti) és szerkezetépítő (föld feletti) szakirányon :-)
Cskkrisz
2017-11-12 18:34:11
Sziasztok Csajok!
Olvslk titeket, csak írni nem volt nagyon időm...de kb képben vagyok kivel mi történik. Fbara sajnálom...bízz a mostani ciklusodban. Niki, Erika...nektek nagyon szép a görbe...megy a drukk csajok. Meg persze mindenkinek aki ovura vár vagy épp már magasra ugró tartós hőre. Én is néztem jónas naptart...nekem elviekben ovura esett pont (okt. 13.)...és lányt prognosztizál, épp úgy mint a kinai naptár...persze csalad inkább fiut var...nekem meg mindegy...csak legyen egészséges.
Akartam irni, hogy nekem a nődoki méhfalerősítőnek a C vitamint irta...még kérdeztem is hogy nem E?
Én nagyon émelygősen, gyorsan kifáradósan töltöm mindennapjaimat. De mivel tudom miért vagyok így sokkal könnyebb elviselni. Csütörtök megyek védőnőhöz, pénteken pedig sikerült az ügyeletes dokinénihez bekerülni terhesgondozásra. Amióta utrogestant hasznalom barnazas sincs. Igyekszem pihenni sokat. Hazudnék ha azt mondanám nincs bennem semmi aggodalom... mioma továbbra is aggaszt...de legyőzzük.
Csuti? Nalad mizu???
Én visszanéztem a kínai fiú -lány naptárban a fiaim, és aszerint a kicsinek lánynak kellene lennie :)
Kb ennyi amúgy a bizadalmam , de érdekességnek nem rossz