Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen! Túl vagy rajta! Nem teljesen reménytelen a helyzetetek, ne adjátok fel! :) Én drukkolok hogy természetes úton járjatok sikerrel! :) Csomó vitaminkészítmény van a férfiaknak is, meg a méhpempőről én is olvastam,hogy a pasiknak is rendkívül jótékony! :) Szóval csak előre nézzetek!
Betty a Hanna nagyon szép név. :) Engem a köldökzsinórom elhelyezkedése miatt sokáig fiúnak hittek az UH-n :D lett meglepi,mikor kiderült, hogy lány vagyok! :D Ha mégis kisfiú, arra is van lehetséges névválasztásotok már? :D
Óóóó Niki nagyon nagyon sajnálom, hogy leesett a hőd! Annyira szorítottam Nektek! :(
Niki111
2017-11-17 07:23:52
Jó reggelt lányok!
Még nem jött meg, de ezek után sajnos ez a ciklus off.
Igaza volt a dokinak
Jön a closti
Amandeen
2017-11-16 23:48:13
Niki, nem mondanám fájdalmasnak, inkább kellemetlen volt, amikor telepumpáltak CO2-vel, az kicsit feszítő érzés volt, felfújt kicsit. Éreztem, hogy tele vagyok levegővel, és néha azt is, amikor a petevezetékben áramolt. De ennyi, nem volt vészes, tűrhető volt és csak néhány percig tartott. Olyan alhasi érzés volt kb. mint mikor érzed az ovut vagy érzed, hogy meg fog jönni.
Utána véreztem kicsit, most este múlt el. A cső/pumpa vége, amit felhelyeztek, kicsit megsérthette a méhszájat, meg hát a kicsi érzékenyebb sebeket is, amiket egyébként épp ma fedezett fel a doki. Szóval most azokat kell majd beforrasztani, vagy valami ilyesmi. Egyik vizsgálat vonzza a másikat. Ez van.
Amandeen : Anita jól összeszedte . Nem volt akkor fájdalmas ? Sajnos a férfiak problémáival nem sok mindent tudnak igazából kezdeni .
Erika : boldog névnapot a párodnak , vigyázzatok egymásra
Nálam maszatka reggel óta nem jelentkezett (hal isten)
Meglátjuk mit hoz a reggel :)
Amandeen
2017-11-16 21:43:12
Anitacool, köszi! :)
Anitacool
2017-11-16 20:14:09
Amandeen a spermaállomány javítására:
Se mobiltelefon a zsebben, se laptop az ölben!
Naponta Sport, egészséges életmód. Nagyon fontos a minőségi étkezés! Kevesebb hús, tejtermék és szója. Antioxidánsokban, omega3-ban gazdag élelmiszereket egyen: pisztráng, lazac, egyen teljes kiőrlésű dolgokat.
Lehetőleg kerülni a stresszt (nos, ez nem egyszerű)
Kerülni: alkohol, koffein, szénsav, nikotin, vegyszerek.
Hosszú előjáték!
Naponta egy marék dió. Szedjen E-vitamint!
Sok zöldség, gyümölcs, sok paradicsom, zeller.
Ezek jutottak eszembe, remélem segít nektek a természetes úton történő fogantatáshoz.
Amandeen
2017-11-16 20:03:13
*átlag. Bocsi a gépelési hibákért, hülye teló!
Amandeen
2017-11-16 20:02:15
Erikasz, fürjtojásról már olvastam, de átlak tyúktojás is segít? Nekünk, van házi.
Bettilovebaby, tudsz esetleg konkrét gyógyszerneveket mondani? Vagy bárki bármit, amiről hallott még?
Doki ma nem említett semmi ilyesmit, azt mondta, hogy alternatìv módszerekkel (teák, vitaminok) lehet próbálkozni, de az eredmény nem garantált, szóval nem is ajánlott semmit ezzel kapcsolatban, inkább azt mondta, hogy fogadjuk el, hogy ez van.
Én ettől függetlenül még nem szeretném feladni a dolgot, szeretnénk alternatív módokat is kipróbálni, hisz a remény hal meg utoljára. Persze ettől függetlenül, benne vagyok, mehet az inszem is, hátha bejön.
Bettilovebaby
2017-11-16 19:40:08
Sziasztok!
Anitacool: Köszönöm. :) Kitartás!
Amandeen: Nagyon köszönöm. Sajnálom, de az jó , hogy legalább te rendben vagy, igen vannak gyógyszerek amiket lehet szedni, amik segíthetnek tudtommal. Nem szabad feladni, nektek is lesz picurotok.
Cskkrisz: Köszönöm, Neked mikor kell legközelebb orvoshoz mennetek?
Fbara90: Köszönöm, igen eddig még lánynak látta a doki, de még pici, de majd még jövő héten +erősíti a fogadott dokim is. Hanna lesz egyszerű és szép név , szerintünk. :)
Nikk111: Köszönöm, :) Várom a fejleményeket.
Hgabesz: Köszönöm, :) Támottatom a Clostil kúra próbát.
Erikasz: Köszönöm :) Legyetek együtt amikor csak tudtok, és sikerülni fog ..:)
Csuti0925: Köszönöm :) Nov 23 már csak 1 hét! :)
Kira: Remélem a mostani dokid rendesebb lesz mint a régi, szorítok nektek! Remélem senkit nem hagytam ki. :)
Betty a Hanna nagyon szép név. :) Engem a köldökzsinórom elhelyezkedése miatt sokáig fiúnak hittek az UH-n :D lett meglepi,mikor kiderült, hogy lány vagyok! :D Ha mégis kisfiú, arra is van lehetséges névválasztásotok már? :D
Óóóó Niki nagyon nagyon sajnálom, hogy leesett a hőd! Annyira szorítottam Nektek! :(