Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
sedina1987
2017-11-19 09:12:28

Sziasztok csajok!
Remélem mindenkinek alakulnak a dolgai. Kicsit eltűntem ismét, munka, egyetem, dokinéni miatt.
Új hírek a köbön: mivel az elmúlt 1 évben 4 biokémiai terhesség, ezért dokinénim mindenféle kivizsgálásra küldött. Utro megy egy jó ideje amúgy is, de most kiegészültem clexane vérhígitó injekcióval - MTHFR gén heterozigóta miatt, illetve LDN ( low dose naltrexone) kezeléssel... Állítólag ezekkel megtörténhet a csoda... Majd beszámolok mindenről. 4 hónapot adott a dokinéni, ha nem megy, akkor inszem...
Puszilok mindenkit :)
Amandeen
2017-11-19 01:59:27

Niki, sajnálom a mamádat, jobbulást neki, a kis 5 évesnek meg boldog szülinapot!
Nem ovu teszteltem, lehet kellett volna, de most már mindegy, majd visszaszámolok, mikor megjön. Túl sok reményt nem fűzök ehhez a hónaphoz, lévén, hogy csak egyszer voltunk együtt, ráadásul a spermaállomány se túl fényes...
Niki111
2017-11-18 22:58:39

Sziasztok !
Erika : igen , megjött rendesen . Most estére elég erős , de még nem olyan durva , mint a múltkor . Remelem nem is lesz .
Kira : hű , hullámvasút a gorbed . Mikorra nem Várod ?
Amandeen : nem használtal ovu tesztet ?
Barbi : tényleg úgy tűnik magasabban van a hőd.

Nálunk ma Boti szulinapja volt . Kis 5 évesem :)
És sajnos ma a mamam megint kórházba került . Pedig csak hétfőn hoztuk haza, de nincs túl jól :(
Veseelégtelenség és kiszáradás és magas a cukra :(
fbara90
2017-11-18 20:08:03

Igen! Ez így igaz! :)
erikasz
2017-11-18 19:46:38

Köszönöm ,de ez szerintem természetes hogy egymáson segitsünk !Osszuk meg egymással ,amit tapasztalunk !Lehet másnak fogalma nincs rolla ,hogy mi lehet ,vagy éppen mitörténik vele ! Ez jó dolog !
fbara90
2017-11-18 19:43:13

Köszönöm hogy megosztod velem a tapasztalataid. :)))
erikasz
2017-11-18 19:40:46

Fbara : Én ugy gondolom ,olyan téren hogy menszeszeltem terhesség alatt én tapasztaltabb vagyok ,csak én nem mértem még a hőmet, azt sem tudtam mi az hőgörbe !
fbara90
2017-11-18 19:36:40

Hát majd meglátjuk. Aranyos vagy hogy ennyit foglalkozol velem. :) :D Köszönöm! :)
erikasz
2017-11-18 19:33:41

Szerintem azért esett a hő mert véreztél de majd vissza fog menni nem lesz leesés akkor szuper .
erikasz
2017-11-18 19:30:58

Én megkerestem a ciklusod de az 36.4 a coverline.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!