Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2017-11-22 18:22:54

Köszi csajok a varázsport! Majd csak hatásos lesz! :)))
Erika: így hogy ma reggel alacsonyat mértem, már nem igazán reménykedem, sőt... ma már nem is foglalkoztam az egész dologgal annyit, mint előtte, az esélytelenek nyugalma volt rajtam. :D Várok de egyelőre semmi.
Amandeen: végülis, ha nem is lesz sikeres hónap a mostani, akkor se lesz felesleges, ugyanis ebben az egy hónapban annyi új dolgot tudtam és tanultam meg, hogy nem is gondoltam volna. Előbb utóbb csak meg lesz az eredménye. De azért úgy gondoltam, ha ebben az évben nem jön össze, akkor év elején meglátogatom megint a dokit.
Egyébként van egy TSH eredményem, ami nem túl biztató. Olvastam ugyanis, hogy 1 közelinek kellene lenni. Na nekem ez 2,87 volt október végén. Ezzel is kellene kezdeni valamit.
Kira84
2017-11-22 18:06:35

erikasz
Szia hát tegnap kíváncsiságból csináltam egy terhességi tesztet,csak hogy megnyugodjak,de olyan fehér volt mint a hó még csak egy kis halvány csík sem volt,Én azért gondolom hogy nem vagyok babás,csak ez a hülye Pcos szórakozik velem..
erikasz
2017-11-22 16:42:43

Kira : Nem a görbe szépsége ,henem az eredmény a fontos !.Nem is a hő magassága ,és formája ! Láttam pco-s görbét terhest , mintha ovuja sem lett volna a hője is alacsony volt és terhes volt ! Bizni kell !!!!
erikasz
2017-11-22 16:36:52

Niki látod a gép berakta .A holnapi méréssel szerintem kiderül :)
Niki111
2017-11-22 16:33:22

Erika : akkor most meg volt az ovu ?
erikasz
2017-11-22 16:21:05

Anitacool én is szorom a baba varázsport neked és Margarétának :D Attol hogy a hőd leesett ,mig nem jön meg, ne add fel a reményt utolsokig reménykedni kell Margaréta !!!! Itt a görbém
Niki111
2017-11-22 14:33:51

Kira : fel a fejjel , hátha a következő ciklus eredményes lesz .
Amandeen : jobbulást neked
Anitacool : aranyos a párod , Zsoltim
Is szokta simogatni a hasam , sajnos eddig hatástalanul . Na de majd most :)
Amandeen
2017-11-22 11:16:21

Kira, azért ne add fel, sógornőm is PCOS, és mégis természetes úton, gyógyszerek nélkül, spontán jött a baba, úgy hogy nem tervezték. Igaz, ő fiatalabb, mint mi, huszonéves, de azt mondták neki az orvosok, hogy csak lombikkal lehet majd babája, és lám, most ott ficánkol mellette egy kis 2 hónapos gyönyörű kislány.
Amandeen
2017-11-22 11:11:34

Kira, szerintem sem volt most meg az ovu, nekem is úgy tűnik. De nagyon szurkolok neked is mint mindenkinek!!!!!

Margaréta, sajnálom, hogy így leesett a hőd. Lehetséges hogy ma-holnap meg fog jönni? Ha igen, akkor 16 nap körül van a luteálisod, persze akkor ha azt az ovuidőpontot nézzük, amit a gép húzott be, de ha most visszaszámolsz 14 napot, ami ugye az átlag luteálishossz, akkor ott látszik igazán a hőmérséklet ugrás, akkor valószínű később volt az ovu, mint amit a gép behúzott, és ha most megjön (bár ne lenne úgy), akkor legalább tudod, hogy kb. hány napos a luteálisod, azaz 14. Neked is szórom a babavarázsport! :-)
Amandeen
2017-11-22 11:02:13

Anitacool, 2 marékkal is szórjuk a babavarázsport, nagyon szurkolunk!
Anita, a te párod is tök cuki, nagyon aranyos, hogy így simizgetett, megmosolyogtam a történetet, persze a jó értelemben.

Fbara, igen, sajnos lebetegedtem, olyannyira, hogy fáj a torkom, kicsit folyik az orrom, de a legrosszabb, hogy elment a hangom. Valaki légyszi hozza vissza, mert így olyan rossz. Nem birok rendesen beszélni, inkább suttogni, de se rendesen köhhinteni, se tüsszenteni, se megköszörülni a torkom.... hogy mi ez?! Rég volt már ilyen. Garatgyulladás lenne vagy hangszálaimmal van valami, nem tudom. Csak múljon el.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!