Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira sajnos én sem gondolnám, hogy sikerült az ovu függetlenül attól, hogy ott van-e a 36,3-as hőd. A PCO szindrómával az a baj, hogy megvastagszik a tüsző falán a sejtsor és amiatt nem tud áttörni a petesejt, befullad. Ezt anno a nődokim magyarázta el. A CH diéta tudja kordában tartani meg gyógyszer. Csinálod a diétát? A gyógyszer magában nem elég :-(
Kira84
2017-11-22 10:09:23
Sziasztok.
erikasz, hát csak kivetem azt a 36,3 nem mérvadó úgy sem, pont akkor voltam fent többször is.Szóval kérdezted hány naposak a ciklusaim átlagosan 34-35 ha nincs csúszás, akkor is így szokott megjönni ha nincs pém,Lehet hogy próbálkozott a szervezetem de nem hinném hogy lett volna tüszőrepedés, mert nem volt elég nagy ugrás a hőmérsékletben,a másik oldal még mindig a 18 napra húzta be de ez sem egyértelmű mert csak valószínűsítés .Az biztos hogy már régen nem volt ilyen kaotikus a görbém mint most.
Anitacool
2017-11-22 10:00:33
Köszi csajok!
Niki remélem a closty beváltja a hozzá fűzött reményeket!
Barbi, szerintem elég ha ovu után felfelé törsz majd, addig meg hadd ugrándozzon itt a hőd, teljesen rendben van ;-)
Tudom hülyeség, de tegnap mondtam a férjemnek, hogy simogassa a pocakom, mert azt olvastam, hogy a meleg jót tesz ilyenkor és az ő tenyere finom meleg :-) Erre képzeljétek arra ébredek éjjel, hogy matat a pocin, simizte hogy sikerünk legyen :-) úúúgy imádom :-) Erre reggelre kiderült, hogy volt eredménye. Remélem szerencsét hoz :-)
Niki111
2017-11-22 08:47:57
Sziasztok!
Margaréta: nagyon sajnálom :( Egyébként én míg nem olvastam a fórumot és nem mértem a hőm, azt gondoltam, h akinek 37 körüli a hője, ott tuti baba van. Aztán rájöttem, h sajnos nem ilyen egyszerű.
Barbi: jön majd az ovu, csak várni kell :) az én görbém is rémisztően izgalmas :)
Tegnap este bevettem a második szem clostit. Nagyon kíváncsi leszek.....
Anita: De jóóóóó!!!!Fújom feléd a babavarázsport :)
Többiek merre? Babások hogy vagytok?
fbara90
2017-11-22 08:03:37
Úgy indul a görbém mint a neked a mostani :-D csak 2 tizeddel feljebb :D
fbara90
2017-11-22 08:02:09
Anitacool én 2 marékkal szórom Nektek! :-D
Adja az Ég, hogy igazad legyen! :-D
Anitacool
2017-11-22 07:59:55
Margaréta sajnálom! Drukkolok a következő hónaphoz neked!
Fbara gyönyörű szép kiegyensúlyozott eddig, meglásd happy end jön ;-)
Itt szerintem megvolt végre az ovu. Szórjátok a babavarázsport! :-))))
Pénteken már szerintem behúzza majd a gép is :-)
fbara90
2017-11-22 07:54:43
Sziasztok! :-)
Amandeen egy ajándék a párod maga is, hogy ilyen jól áll hozzá ehhez az egészhez, nagyon aranyos! :-) Ebből is látszik milyen fontos neki is a babavállalás! :-)
Gyógyulást kívánok neked, most olvasom, hogy lehet lebetegedtél!
Margaréta sajnálom, hogy leesett a hőd! :-( De szorítok neked nagyon, hogy a következő hónap sikeres legyen! :-) :-)
Hát én nagy mélységeket és magasságokat továbbra sem produkálok! :-D 36,4- és 36,5 között mocorgok folyamatosan. Pedig már történhetne valami! :-D
Utálom ezt a várakozást..
Margaréta88
2017-11-22 07:35:18
Hát nem csináltam tesztet, miután megláttam, hogy mennyi lett a hőm. :(
Ez volt az első teljes mért hónapom, az előzőben is méregettem, de nem az elejétől kezdve. Azért csalódott vagyok, de majd legközelebb. :)
Niki111
2017-11-21 21:41:50
Holnapra nem Várod Margaréta ? V csak a rendszer szerint ? Nagyon szép et a görbe én azt mondom . De persze csak óvatosan eld bele magad :) ami mar rég megtörtént . Hjajaaaaj ismerjük ezt az érzést ;)