Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2017-11-23 08:21:48

Lányok, én új hónapot kezdek, ma reggelre megjött :(
De most, hogy már napok óta csökkent a hőm, így számítottam rá, nem is érintett annyira szarul, mint eddig.
Menni kell tovább, folytatni és hátha azért nem sikerült eddig, hogy inkább karácsonyi ajándék legyen az én imádnivaló férjecskémnek. :D
Ilyen volt így akkor az előző görbém.
Niki111
2017-11-23 07:31:02

Anita: jobbulást a kisfiadnak!
Anno Bálint a nagyfiam szintén 1,5 évesen lett először beteg. Hányás-hasmenés. Míg élek nem felejtem el azt hiszem.
Niki111
2017-11-23 07:29:12

Anita: az enyémben nem. Én is utána olvastam ennek, mikor Zsoltim említette, hogy náluk van több ikerpár.
Meg is nyugodtam, h így nem lehet, mert nálam nincsenek ikrek. Nos van ellenpélda is :D
Amúgy nem tudom, hogy fogadnék egy olyan hírt, h ikreket várok :D :D
Basszus....
:)
Többiek mi újság?
Margaréta: hőd lent maradt? menzi?
Nekem továbbra sincs semmi érdekesség
Anitacool
2017-11-22 22:09:17

Hgabesz milyen mellékhatásokkal ijesztgetnek?

Niki a te családodban előfordultak ikrek? Mert a hajlam csak női ágon öröklődik ( a többes peteérésre). Az egypetéjű sajna nem genetikai hajlam. De ettől még megy a drukk, ha ikreket szeretnétek! ;-)
Én is csak azért tudom ennyire, mert az első terhességem ikerterhesség volt, a családomban sok iker fordult elő.

Kisfiam lebetegedett, életében először így 1,5 évesen, úgyhogy nem tudom, mennyi időm lesz jönni, de hajrá mindenkinek!
Niki111
2017-11-22 21:54:22

Gabesz : nem mondott semmit a mellékhatásairol, de elolvastam neten is , a papirjan is . Arra a következtetésre jutottam , h a fogamzásgátlón sokkal több mellékhatás volt felsorolva , mégis szedjük ész nélkül (értsd jól) én 16 éves korom óta többek között . Tehát kb 20 éve kisebb -nagyobb megszakításokkal . A 12. Napon kellett volna mennem , de a ciklus 11. Napjára kaptam időpontot , az kedden lesz . Nem mondta , h majd mi következik csak , h Uh aztán megbeszéljük .
Nekem egyelőre minimális hányingerem volt kb 5 perces kedden és hétfőn kezdtem . Azon kívül kopp-kopp. Az iker terhesség nagyobb esélyéről is olvastam . Nálunk amúgy is necc , mert Zsoltim családjában vannak :)
Hgabesz
2017-11-22 21:43:12

Sziasztok!

Niki
a clostyval kapcsolatban teged nem remisztgetett a dokid? :) allitolag durva mellekhatasai lehenek. Hanyadik napon kell menned uhra? Lesz tuszorepesttes is?
Nekem felirta de nem szivesen. Jovo honapban elkezdem, bar elegge ramhozta a fraszt :)

Amandeen megkerdezhetem hol voltal petevezetek atjarhatosagin?
Drukkolok nektek hogy sikeruljon termeszetes uton is a baba! Bar szerintem mindegy hogy csak jojjon!

Hajra mindenk

Margaréta88
2017-11-22 19:50:51

Niki: igen, első lenne. Akkor holnap próbálok is időpontot kérni endokrinológushoz, bár anyukám is jár, és azt mondta, hogy hónapok múlvára adnak időpontot. :(
Niki111
2017-11-22 19:21:54

Margaréta: ezzel az értékkel szerintem menj el egy endokrinológushoz. Nekem Hashimoto kórom van, ez egy pajzsmirigy autoimmun betegség, és gyógyszert kell rá szednem. Így másfél körüli a tsh.
a dokim szerint 1-1,5 a legideálisabb érték.
Egy vérvétel sok mindent megmutat.
Nálatok első baba?
bocsi, ha már írtad.
Csuti: eltűntél, baj van?Holnap mész a dokihoz?
erikasz
2017-11-22 18:48:48

Csináltattam teljes vérképet ,arrol jutott eszembe hogy Margaréta irta :) Nekem a Se THS supersensitiv meg .0,954 ,T3 5.81 ,Se szabad thyroxin 17,27 ugyhogy nincs baj a pajzsmirigyel .:)
Amandeen
2017-11-22 18:47:49

Margaréta, persze, hogy nem felesleges, a görbéből sokminden kiderül, sokat megtudhatsz a tested működéséről, és ha már van néhány havi görbe, azokból átlagolni lehet, így előre is lehet tervezni. Jó, ha előre tudod, mikor várható az ovu, illetve mikor lenne a menzi várható időpontja, és mimor érdemes a különböző teszteket elvégezni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!