Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki én is felkelek hétvégén is, aztáán kb 1 perc alatt visszaalszok. :-D Mintha ébren sem lettem volna :-D
fbara90
2017-11-23 13:10:37
Én 5:10kor mérek, mert alapból 5:25 fele kelnék fel. Így van 10 percem a mérésre meg felírni az adatokat, annélkül hogy kikelek az ágyból :)
Hgabesz
2017-11-23 12:58:03
Niki
Nem direkt keltem akkor.. a meres miatt valahogy egyre korabban ebredtem, mire azt vettem eszre minden nap 4 korul kelek es alig tudok vissza aludni. Miota nem merek fel 7ig is alszom. Nalam egyertelmuen stressz a meres.
Niki111
2017-11-23 12:34:14
Jázmin: gratulálok :)
Minek keltek 4-kor mérni?Én ezt nem értem. Én akkor kelek, amikor hétköznap szoktam 5:55-kor. Annyi, hogy hétvégén is felkelek , de az nem nagy áldozat :)
Amandeen
2017-11-23 10:27:51
Jázmin, gratulálok, nagyon jó, hogy összejött!
Hgabesz, nem Magyarországon volt a vizsgálat, szóval nem tudom, jelent-e bármit, Újvidéken voltam.
Hgabesz
2017-11-23 09:04:12
Szia Jazmin!
En emlekszem es szivbol gratulalok! :)
Hot egyaltalan nem merek en sem, azota normalisan alszom, nem ebredek 4kor. Viszont teljesen elengedni nem konnyu, plane ha tudod hogy kozepidoben van ovu, nyak, hasi fajdalom. Ugyis akkor intenzivebb az egyuttlet, hiszen tudod hogy ovulacio kozeleg.
Ezt is el tudtad engedni?
fbara90
2017-11-23 09:03:54
Itt a mai...
Baromi változatos továbbra is.... :-D
fbara90
2017-11-23 09:02:44
Jáááááázmiiiin!
Már hiányoztál! :-D Úgy eltűntél! Nagyon nagyon örülök a jó hírnek! :-D
GRATULÁLOK! Vigyázz magatokra! Majd közben azért jeletkezz be, hogy vagytok! :) :) :) Juj de jóóó! :)
Hgabesz
2017-11-23 08:52:52
Anitacool jobbulast a picidnek! Nalunk ha beteg a kisfiam kb 2 hetig tart :(
Tudoembolia pl a tulstimutol, mehen kivuli terhesseg. Tulnohrtnek a tuszok es a folyadek ami venne van az okozhat gubancot. A doki azt mondta nem is szivesen irja fel. Persze lesz uh nekem is, de repeszto injekciot nem mondott.
Igazad van Niki en is 10 evig szedtem anno es tenyleg irto sok konoly nellekhatast irtak hozza. Mindenesetre en picit paras vagyok :)
De ha nem ez akkor inszem kovetkezne, mert en mar 38 eves vagyok.
jázmin369
2017-11-23 08:47:49
Sziasztok! Régen sokat írtam ide, mértem a hőmet, ovu tesztelt, mindent figyeltem. Aztán már annyira frusztrált, hogy abbahagytam szeptemberben, nem mértem semmit, csak a menstruáciomat jegyeztem egy naptárba. És ma reggel, amikor nem jött meg és olyan furcsa hasi nyomást éreztem pár napja, meg szurkálást, a mellem is fáj, csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. A 8. Próbálkozos hónapban. Nekem bevállt az elengedés, nem is gondoltam rá és tessék. Ezt ajánlom nektek is és sok szerencsét és pozitív tesztet kivánok. ;)