Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-12-07 09:52:22

Niki, igen, a nyálkahártyámnak most regenerálódnia kell, hiszen forrasztották a sebeket, és ezek helyén most új réteg keletkezik majd. Szomorú vagyok emiatt, de ez most így alakult.
Niki111
2017-12-07 08:29:13

Jó reggelt lányok!

Amandeen: nagyon sajnálom :( bár gondolom szükséges regenerálódni azért kell most várni? Reméljük, hogy meghozza a gyümölcsét a várakozás, drukkolok!

Én változatlanul 36,7-et mértem. Mit mondjak, tűkön ülök..... Türelmetlen vagyok nagyon. De legalább lejjebb nem ment, remélem nem is fog.
Kedd hajnal óta ég a gyomrom, most már egy picit jobb. És érzékenyek nagyon a mellbimbóim, de ez a ciciérzékenység már ugye volt korábban is.
Holnap 21. napi progeszteron vérvétel.

Ti hogy kezdtétek a napot?Most kicsit magam vagyok a véghajrában, ha jól látom :)
Dóri veled mi újság?

Többiek?
Amandeen
2017-12-06 22:34:46

Hát csajok, rossz híreket hoztam. :-(
Megtörtént a beavatkozás és a doki azt mondta, hogy mostantól a ciklus végéig felejtsük el az együttléteket, csak menzi után szabad majd újra együtt lennünk. Vááááá, ez a ciklus is kútba esik....ezt nem hiszem el! Nem lesz karácsonyra pozitív teszt.... pedig olyan jó lett volna.... áááá, hagyjuk.
Egyébként meg egy szép 15 mm-es tüsző várakozik jobb oldalon odabent, és doki szerint 3 napon belül megtörténik az ovu, de hát hiába, most nem lehetünk együtt. Végülis felesleges volt megnézni, hogy állnak a tüszőim, de azért csak kíváncsi voltam rá, ha már pont ilyen ovu közeli időpontban voltam ott. De ennyit erről, kicsi tüszőcskéből idén már nem lesz baba. 2 hónap múlva kell mennem kontrollra, és utána újabb spermavizsgálat, és ha jobb, mint most, akkor inszem. Szóva ha addig nem lesz magától baba, tavaszra várható csak némi előrelépés.... :-(
Kira84
2017-12-06 21:02:35

erikasz, hát a nyák az kezd olyan vizessé válni,legalábbis most olyan.
fbara90
2017-12-06 20:07:07

a közérzetem meg a kedvem is rossz... így a szép, nem?! :D
fbara90
2017-12-06 20:04:15

Áhh Niki, inkább sz*rabbul vagyunk... talán hétvégre javul majd..
Niki111
2017-12-06 19:56:49

Erika : reméljük a legjobbakat :) ez a 4. Mért ciklusom és eddig ez a lég biztatóbb ...
Kira : ovuuuuuuu közeleg reméljük ;)
Barbi : sajnálom nagyon , legalább meggyógyultok lassan ? A mehpempo nagyon jó szerintem
Amandeen : köszi a drukkot :)
Anitacool
2017-12-06 19:08:32

Drága Barbi, hidd el tudom miről beszélsz! Előzőleg 55, most 44 napos volt :-(
erikasz
2017-12-06 18:08:00

Kira : Mindjárt ,ovud lesz ,azért van ilyen érzés nekem is ilyen szokott lenni !:D A nyák milyen?
Kira84
2017-12-06 17:58:03

erikasz
Szia igen iszom még a málna teát, tegnap óta émelygést érzek ,.meg olyan nehéznek érzem a hasam alját,Egy kicsit a melleim is érzékenyek lettek, olyan érzésem van mint mikor meg akar jönni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!