Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita : én a 29-et veszem ovunak . Gondolkodom , h josteszteljek -e majd . Hátha megint pofára esek :)
Én digitálisat használok , de az századot nem mér . Nyelv alatt 5 percig mérek , másfél perc körül csipog , de akkor nem veszem ki
Kira84
2017-12-07 12:40:16
Lányok hagyományos lázmérőt használok a digitális nekem sem volt jó,Bár szerintem ez sem pontos.A mérés után azonnal felírom az értéket, ma ugye 36,25 mértem sem nem 36,2 sem nem 36,3 volt pont a kettő között állt meg a folyadék, mindig 5 percig mérek nyelv alatt..Viszont azt megfigyeltem ahogy lehűl a folyadék a lázmérőben olyan fél fokot ugrik vissza, Szóval mondjuk ha 5 perc elteltével ujra megnézem már csak 36,2 van rajta,az baj ez is kínai pedig patikából vettem.. Gondolom ez a hő hatás miatt lehet.. Minden esetre én mindig azt írom be amit rögtön mérek
Anitacool
2017-12-07 11:26:13
Niki szerintem inkább 29-én lehetett (legalábbis az utolsó ;-) ). Számoljunk onnan, biztos, ami biztos! Nem kell, hogy feljebb ugorjon, csak le ne essen! Jó lesz az meglásd! Akkor szombaton elvileg a 10. dpo lesz, végülis belefér, hogy kimarad egy hőmérés.
Barbi lesz ovud, nem lesz itt gond!
Kira neked bevált a digitális lázmérő? Nekem jobban működik az analóg, a digitális nem hogy nem jól mért, de akkor még ez a “század pontosság” is csak rossz viccnek fogható fel. Próbálj váltani a következő ciklusnál esetleg.
fbara90
2017-12-07 11:10:40
Kira szerintem csak azért látszik ennyire ugrálósnak a görbéd, mert század pontosan mér a hőmérőd :) Annyira ez még egyáltalán nem vészes szerintem. :)
Kira84
2017-12-07 11:05:09
Sziasztok,Hát ez a görbem most úgy néz ki mint egy mászóka, kiábrándító..
Amandeen .Sajnálom hogy nem lehetek együtt, főleg hogy még szép kis tüsződ is van ami várakozik,de a műtét után, biztosan minden jobb lesz..
Niki111
2017-12-07 11:04:06
Anita: emlékszel, mikor írtunk róla, hogy előrébb tette nekem egy nappal itt az ovut? Arra gondolok, hogy talán a luteális fázis hossza miatt? Mert a tesztem 2 napot volt pozitív 28-án és 29-én. Először betette itt is 29-re, majd, mikor mértem egyik nap a 36,9-et, akkor meg átette egy nappal korábbra. Elvileg dec.13-ra nem várom. Hát nem tudom
Barbi: drukkolok, hogy jöjjön az ovu ;)
köszönöm nektek a biztatást. Félek kicsit reménykedni.....
fbara90
2017-12-07 10:59:22
Sziasztok!
Amandeen sajnálom, hogy most nem tudtok együtt lenni! De a jövőre nézve sokkal fontosabb, hogy te is egészséges legyél, és a legjobb legyen miinden körülmény a leendő kisbabátokak! :) Fel a fejjel, majd a jövő év jól fog indulni!:)
Niki jó hír, hogy nem esett le, örülök! :) Fújom neked felfelé! :)
a BTO-n én is néztem a szokatlan terhesgörbéket- érdekesek, és van az enyémhez nagyon hasonló is-több is, még akár értelmet is nyerhetne a ciklus által behúzott ovu, mert akkor pont a 7. dpo lenne a második leesés. De nem álltatom magam, majd kiderül mi van. Csak bogarászgatok a neten. Azért remélem nem egy anovulációs ciklus lesz. Amikor ezelőtt ilyen hosszú ciklusom volt, a 33. napon volt ovu.. Most még "csak" a 26.-on vagyok... jó lenne már biztosat tudni... vagy egy egyértelműen kimutatható ovuval, vagy egy menstruációval, csak könnyebbüljek meg kicsit, hogy végre történt valami.
Niki111
2017-12-07 10:47:52
Anita : eszerint a 9. dpo , a fertility friend szerint a 8. Úgyhogy a jó eg tudja ...
Mehetne mar feljebb :/ bár nem tudom szükséges -e ill törvényszerű -e, h feljebb kell mennie ? Láttam mar ilyen és olyan példa görbét is , ami terhes .
Ami most új a gyomoreges . A kisebbikel az egész terhességet végig szenvedtem , a naggyal az első Trimesztert . De egyikőjüknel sem éreztem azelőtt , h megtudtam volna , h terhes vagyok . Vagy nem emlékszem rá :)
De sajnos szombaton éjszakás vagyok :( az ideg szét .... :(
Anitacool
2017-12-07 10:06:18
Niki ez most a 8. vagy 9. dpo-d? Holnap felugrik meglásd! Ugye nem leszel éjszakás mostanában? Izgulok érted
Anitacool
2017-12-07 10:03:35
Amandeen sajnálom, hogy ki kell hagynotok, de próbálj arra gondolni, hogy az idő most a leendő babátoknak dolgozik. Apuka-anyuka egyaránt regenerálódik, hogy a tökéletesség születhessen meg :-) Tapasztalatból írom!
Sosem győzöm hangsúlyozni, hogy a türelem a lerndő szülők legfőbb erénye ;-) Be fog érni a gyümölcse, csak higgy! Most piszok nehéz, de eljön hamarosan az időtök!
Én digitálisat használok , de az századot nem mér . Nyelv alatt 5 percig mérek , másfél perc körül csipog , de akkor nem veszem ki