Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Csuti0925
2017-12-14 19:09:30

Erikasz igazad van a hidegrazassal meg a terhesseggel kapcsolatban. En meg nem is teszteltem, igy nem tudtam hogy terhes vagyok, de ugy faztam, razott a hideg, meg a fogam is kocogott, annyira reszkettem. Ugy megmaradt ez bennem hogy mi a csuda ez, hiszen 26 fok volt a lakasban (oktober vege volt, de meg nem futottunk, mivel nem hult ki a lakas es meg meleg volt) es nem ertettem hogy mitol van ez. A parom meg csak nezett ram, ult az agyon mellettem, patakokban gyongyozott a homlokan a veritek, olyan melege volt, en megvastag teli puloverben, nadragban es vastag pleddel betakarozva reszkettem mellette. Ugyhogy en is ala tudom tamasztani hogy igaz.

Dec 27-en megyek genetikai ultrahangra.
erikasz
2017-12-14 19:09:16

Egy nap 2 szer lehet reggel éhgyomorra ! Majd meglátod vagyis érezni fogod hatását frissit is ! A párod is ihassa, Albert imádja !
erikasz
2017-12-14 19:06:19

Már ihatod este 2,5 dl vizet forralsz és ráöntöd 1 csapott evökanál málnalevélre és leszüröd 15 perc mulva de nem fém szürő és nem fém kanál csak müanyag lehet és kortyolgatod cukor nélkül a leghatásosabb ! :D
fbara90
2017-12-14 18:56:59

és csak ovu előtt igyam akkor is? és naponta mennyit? mikor kell elkezdeni?
erikasz
2017-12-14 18:55:33

Fbara : Ha csak a málnát akarod azt iszod az nem árt az csak jót tesz a szervezetednek és a ciklusodnak a méhednek a folyásnak jobb minőségü tőlle ! Még a párodnak is az enyém issza hugysav ellen is jó és köszvényesedés megakadájozza ! Erősiti a méhnyálkát és a sárgatestet ! Tágitja az ereket a kismedencében hogy hamarabb megtudjon tapadni a kis jövevény !
fbara90
2017-12-14 18:53:14

mindenképp csinálok hajnalban ovu meg hcg tesztet is. :)
aztán ha a hcg negatív, akkor délelőtt ismétlen az ovu tesztet.
Niki111
2017-12-14 18:49:37

Barbi: csinálj reggel ovu tesztet. Ha lesz erősödés, az már nagyon gyanús :)
Niki111
2017-12-14 18:48:48

Erika: köszönöm, aranyos vagy. Jól vagyok. Kicsit fáradtan. Émelygek gyakran, meg forog velem a szoba.A fázást abszolút alá tudom támasztani! Én múlt hét kedd óta folyamatosan majd megfagyok.
Ami nekem még volt, ami a beágyazódás idejére tehető, az a gyomorégés. És a 10. dpo körül hányás. Hasszurka és alhas feszülés.
erikasz
2017-12-14 18:44:50

Amandeen mihamarabbi gyogyulást kivánok neked és a férjednek ! Az én hőm délután 16 orakkor mindig mérem ovu után 37,1 töl 37,4 ig szokott lenni .:D Nem vagy lázas de lehet a kicsi bántja a nagyot nincs kizárva ! Valaki ha terhesség megindul fázással kezdi olvastam !
erikasz
2017-12-14 18:36:29

Niki :Te drága én nagyon jól csak a mellemhez nemlehet nyulni ! Te vagy most a lényeg ,hogy te hogy vagy nem én ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!