Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2017-12-15 10:14:21

Barbi nekem reggel, délben, este ugyanolyan erős pozitív az LH tesztem, kíváncsiságból megnéztem múlt hónapban. De nekem hosszú az LH csúcsom, 2napos.

Niki jobbulást a fiadnak! Mi még rosszabbul vagyunk, nekem már hangom sincs, viszem a dokihoz, mert nem vette fel a mobilját. Vigyázz el ne kapd!

Sushi nekem a kisfiam ovu előtt 4, 3, 2, majd ovu nap reggeli együttlétekből fogant. Úgy éztem az ovu reggeli volt a tuti befutó, de ki tudja.

Érdekes, hogy többen írjátok a fázást várandósan, én atlétában nyomtam télen is, kész kályha voltam. Elejétől a végéig, sőt az iszisz szoptatás alatt is.
fbara90
2017-12-15 09:36:41

Kira azért az megállapítható, hogy az eddiginél sokkal nyugodtabb a görbéd. :) Alakul ez! )
Kira84
2017-12-15 09:34:56

Jó reggelt lányok. ..
erikasz hát jó lenne ha igazad volna, ami változás van furán húz lefelé a hasam mint mensi előtt, meg érzékenyek lettek a cicik egy kicsit.
fbara90
2017-12-15 09:34:54

az az igazság,hogy a ciklus elején a menzi után csomó ideig magasabban maradt most a hőm.. ha ez nem lett volna, simán behúzta volna az ovut a rendszer. de az is igaz, hogy ovu után nekem fel szokott menni a hőm legalább 36,7-ig.
Szóval érdekes a hónap.
fbara90
2017-12-15 09:24:46

A görbe lemaradt
fbara90
2017-12-15 09:21:44

Niki a luteálisom meg mindig 15-16 nap.
fbara90
2017-12-15 09:20:43

Niki 32-35 napos ciklusaim szoktak lenni. Az egyedüli hosszú ciklusom 47 napos volt.
Jelenleg a 34. napon vagyok... Menzinek semmi jele.
Gyógyulást a fiadnak!
Kérdés: Ovukor is jelez reggeli pisiből az lh-teszt? sosem csináltam reggel, csak most.

Erikasz ma reggel megittam az első bögre málnalevél teámat. :) Kicsit nekem erős volt,meg sötét, pedig egy csapott ek.-nyit forráztam le, ahogy írtad. :) Ilyennek kell lennie? :D Amúgy nem ízesítettem semmivel, jó ízű tea.
Sushi
2017-12-15 08:21:04

Jó Reggelt Mindenkinek!
Niki gratulálok neked is, gyönyörű a görbe. Nagyon jó látni:), csak így tovább:) Nem láttam, hogy írtad-e, mikor mész uh-ra dokihoz? Vagy ilyenkor mikor szoktak menni vizsgálatra kb?
Erikasz köszi ezt a sok remek tea ötletet. Nem tudom, hogy én még merjek-e inni, mert most elég sok mindennel bombázom magam. Méhpempő, olajok, vitaminok stb A ciklusom meg igazából rendezett. Nem merek bekavarni.
Lányok, leginkább akinek van már tervezett babája, szerintetek az együttléteket mikorra ajánlatos tervezni. Itt úgy olvasgattam, hogy 2 naponta és tuti az ovu előtt 1 és 3 nappal. Az ovu napján vagyis tüszőrepedéskor és utána még egy napig? Kinek mi a tapasztalata?
erikasz
2017-12-15 07:34:10

Niki : Mihamarabbi gyogyulást a fiadnak !
erikasz
2017-12-15 07:32:55

Niki : Neked Is puszi !!:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!