Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34, ugye megmondtam!?! :-)
Annyira jóó, hogy összejött! És pont karácsonykor! Igazi csoda, és a legszebb ajándék!
Én lefelé. :(
Lion86
2017-12-23 08:26:27
Jó reggelt Lányok!
Anita34: sok boldogságot és jó egészséget kívánok :)
Anitacool: úgy néz ki megis pozitív volt az Lh teszt, de nem értem, hogy akkor miért volt 12.15-18 erős, aztán, aztán két napig halványabb és 21-én megint erős.
Szerintetek ha ovu előtt 5 és 3 nappal voltunk együtt, van esély?
Annak van értelme, hogy ha erősödni kezd az lh teszt csináljak más fajtát is? Mert ezen a fajtán nem volt olyan egyértelmű.
Anitacool
2017-12-23 08:07:13
Imádom ahogy árad belőled a pozitív energia :-)
Kisscsillagh rajtad a sor, az Anita-mamaklubhoz csatlakozni :-D
Persze hajrá mindenkinek! ;-)
Anita34
2017-12-23 08:04:20
Anitacool drága........igen, igazad volt. Ti jobban tudtátok, éreztétek mint én. És Erikasz is tudta, meg Amandeen is........Nagyon szeretlek benneteket. Rengeteget tanultam tőletek, erőt, hitet, kitartást kaptam és kapok folyamatosan. Köszönöm szépen Lányok!
Hasonlót kívánok itt Mindenkinek! Szívből kívánom, hogy minél előbb babásodjon szépen sorban Mindenki!!!!!!!!!!!! Így lesz meglátjátok, nem állunk most már meg!
Anita34
2017-12-23 07:59:55
Niki, nincsenek rá szavak......... Leírhatatlanul boldogok vagyunk, nem hittem, hogy most összejön, meg sem álmodtam volna.
Mikor odaadtam férjemnek csak nézte és kérdezte, hogy mi ez? Mondtam neki, hogy nem látja, hogy 2 csíkos és pozi? Erre ő: azt látom, de ez most milyen teszt? Szegénykém túl sok LH-t látott mikor állandóan hasonlítgattam és nézegettem. :)
Fogalmam sincs amúgy, hogy 10-i, a 11-i vagy a 12-i együttlét volt a nyerő.
Anita 34: juuuuuuuuuujjjjj Isteneeeeeem :) :)
Ennél csodasabb Karácsonyt !!!!
Nagyon örülök , mar úgy izgultam :) :)
Mondtam én ugye mondtam , h nagyooooon hasonlít a gorbed az enyémhez !!!
Most mondja vki azt , h nem működik a josteszt :) :)
Csak itt a tiéd a 3.!!!! Juuuuuuuhhhhhhuuuuuuuu
Anita34
2017-12-23 07:13:02
Lányok, ott a 2 csík! Jól látható! Istenem, köszönöm, áldott legyen az Úr neve!
Köszönöm Lányok hhogy biztattatok, nélkületek nsem sikerült volna. Megyek becsomagolni Férjnek! Hozok képet ha magamhoz tértem!
Anita34
2017-12-23 07:00:15
A felét le hagyta.
Megyek tesztet csinálni, majd ki ugrik a szivem.
Mindenki alszik, mindjárt jövök.
Köszönöm Lányok hogy gondoltok rám!
Anita34
2017-12-23 06:58:29
Sziasztok!
Ez aztán a mai hő, nézzétek.
Niki, de okos nagyfiad van! Micsoda helyzet lehetett, néztél nagyokat biztos mikor mondta.
Annyira jóó, hogy összejött! És pont karácsonykor! Igazi csoda, és a legszebb ajándék!
Én lefelé. :(